Reacties voor: Microsoft brengt Office Mobile voor iPhone nu ook in Nederland uit

Microsoft heeft Office Mobile for Office 365 uitgebracht voor de iPhone in Nederland en België. De app heeft Word, Excel en Powerpoint.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 30 reacties

  1. De app is gratis, maar is het gebruik ervan wel gratis?? Of kan je met de “gratis” versie alleen officedocumenten inzien en moet je gaan betalen als je wilt bewerken?

  2. @pat: je moet een office 365 abbonement hebben. Wat je ervoor krijgt is zeker het geld waard!

  3. Je moet een office 365 abbo hebben om dit te kunnen gebruiken.

  4. Ook al o.a. in de NL taal beschikbaar dus zal ook wel snel hier verschijnen.

    Praktisch nut voor Mac gebruikers lijkt me vooralsnog nihil.

  5. Wel stoer dat je in de App een Office365 abonnement kan kopen. Het lijkt een in-app aankoop van $99,- waar Apple dus een flink percentage van krijgt.
    Klopt dat?

  6. Kan je deze app met een NL 365 abo gebruiken?

  7. Pfff, dan maar geen Office op mijn iPad/iPhone.
    Blijf betalen en abbo’tjes afsluiten.

    Fijn voor de zakelijke mensen uiteraard.

  8. Is het mogelijk om de app nu ook al te downloaden, ik probeerde mij Appstore te veranderen in de USA store maar dat lukte niet 🙁

  9. Origineel geplaatst door thomas
    Is het mogelijk om de app nu ook al te downloaden, ik probeerde mij Appstore te veranderen in de USA store maar dat lukte niet

    Met een ander e-mail adress een amerikaans account aanmaken. Effe google dan vind je hoe als je er niet uit komt. Dan kun je de app downloaden naar je tel via itunes.

  10. Waarom zou ik Office willen als ik iWork gebruik?

  11. Heel veel info over de nieuwe app en beschikbaarheid buiten de US 🙂

  12. Origineel geplaatst door Michel van Meijer
    Waarom zou ik Office willen als ik iWork gebruik?

    Niet, lekker bij iWork blijven. Mijn kinderen gebruiken iWork nu ook voor spreekbeurten en werkstukken en ik moet zeggen dat iWork stukken beter bevalt als Word of Powerpoint. De integratie met alle iOS devices is natuurlijk al super en er gaat niets boven een ‘native’ app.

  13. Ik stap alleen over als MS mij iedere maand betaald wat een onzin systeem

  14. Heb de app maar wat schiet ik er mee op als je eerst een abbo moet aanschaffen waarom niet een week proberen

  15. Wacht liever op de outlook.com app. Deze is wel voor android beschikbaar helaas niet iphone

  16. Wacht nog wel een paar maanden op iWork in de cloud. In de keynote zag je dat je moeiteloos officedocumenten van je computer naar de cloud kan slepen die direct worden omgezet. Als dat inderdaad zo goed werkt als tijdens de demo heb je alles op al je apparaten beschikbaar tegen een veel aantrekkelijker prijs, zelfs als je te weinig hebt aan 5 Gb.

  17. Hoe is de app in vergelijking met quick office of documents to go eigenlijk? dtg bevalt mij namelijk prima.

  18. Wie gaat er nou lopen kriebelen met Office documenten op zun fiooon

  19. @Jean-Paul Horn: graag. Anders vind in het een beetje zonde van het geld.

  20. Too little, too late. Microsoft is met Windows, Office en nu de Xbox al hun eigen ramen aan het ingooien. Zodra iWork for iCloud er is neem ik voor goed afscheid van dat veel te dure MS Office pakket.

  21. Werkt niet voor ipod touch 4g en ipad 2, bedankt microsoft..

  22. @Pascal: Pfff android 😉

  23. Toch maar een chrome book dan?

  24. Niet op iPad, en invoegen van tabellen en andere ingewikkelde bewerkingen kan niet…… Nou laat maar dan. Ik wil gewoon een locale Office versie voor iPad want ik kan en wil niet oveal gedwongen zijn om een internetverbinding te hebben om aan documenten te kunnen werken.

  25. De uiterst doorzichtige strategie van MS is dat het allemaal wel beschikbaar is voor Win 8 / Win tablets, maar daar ga ik toch echt niet mee werken hoor. Lijkt er meer en meer op dat Office zo een beetje de laatste troef is die MS aan het uitspelen is in de slag om de consument. Het is prutsbeleid, gebaseerd op schaarste terwijl het juist op aanbod zou moeten drijven. Vreselijk irritant maar vooral dom.

  26. Ik ga geen abonnementskosten betalen, ik wil eenmalig geld betalen! Overigens zijn die abonnementskosten hoger dan ik eenmalig wil betalen, absurd bedrag voor een eenvoudig officepakket.

  27. Ik heb iwork, openoffice, etc. en ik heb een hekel aan Microsoft en hun gebruiksonvriendelijk office, maar moet gewoon eerlijk toegeven dat het completer en functioneler is dan al die andere oplossingen. En 1 op 1 converteren gaat altijd mis, en dat is eigenlijk de hoofreden waarom ik noodgedwongen met office werk. Zakelijk heb ik nou eenmaal veel met office te maken, dat kan ik niet beivloeden, en dan is het irritant dat de layout steeds wijzigd als i tussen diverse programmas wissel.

    Pages is trouwens wel erg behelpen, vooral op de ipad.

  28. Als mijn werk nou ook effe overstapt op Office 365 dan ik dat abo’tje hiervoor gebruiken.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.