Reacties voor: Microsoft bevestigt: Siri-concurrent Cortana komt naar iPhone

Microsoft bevestigt: spraakassistent Cortana is ook onderweg naar iOS. Middels een speciale app, al werkt Cortana wel iets anders dan op Windows Phones.
Lars Paymans -

Reacties: 22 reacties

  1. Nu hopen dat Siri niet jaloers wordt😨. Straks gaat Siri zich bedreigd voelen en arrogant doen😋

  2. Misschien verwijderd apple wel de app uit de Appstore omdat het misschien te geavanceerd is dan Siri

  3. Het lijkt me redelijk kansloos. Het gebrek aan integratie gaat Cortana de das omdoen. Siri is al niet zo nuttig, Cortana gaat nog minder nuttigs kunnen.

  4. Wat voor voordelen heeft Cortana op Siri?

  5. Al die keuzes toch. Mijn werknemers hebben ook alleen de keuze tussen 1 merk koffie.

  6. @Maarten blom: dat het een vrouw is? 🙂

  7. Geen microsoft gerommel op mijn mooie  product

  8. Dat wil je ook echt Microsoft spullen op je Apple product, geen Microsoft programma/app te vinden op mijn iPhone/iPad of Mac mini.

  9. Ik zie dit dus totaal geen succes worden.. Geen Microsoft op mijn iPhone!

  10. Origineel geplaatst door Dennis
    Dat wil je ook echt Microsoft spullen op je Apple product, geen Microsoft programma/app te vinden op mijn iPhone/iPad of Mac mini.

    beetje kortzichtig. Natuurlijk is er voor vrijwel elk Microsoft product een alternatief van Apple, maar ze bijten elkaar niet. Maak je ook geen gebuik van ALLES van Google, omdat zij Android hebben?

  11. Origineel geplaatst door Dennis
    Dat wil je ook echt Microsoft spullen op je Apple product, geen Microsoft programma/app te vinden op mijn iPhone/iPad of Mac mini.

    mensen die zo kortzichtig zijn zo als jij wil je ook op geen één forum.

  12. Alllll die verschillende Microsoft apps, ik kan het allemaal biet bijhouden hoor.. Iedere week wel weer twee nieuwe apps..On topic: Kan met niet voorstellen dat een iPhone gebruiker deze app gaat gebruiken..

  13. @Dennis: inderdaad!! Zei ik vorige week ook al als reactie op het bericht over die chat-app van Microsoft…

  14. @whistler: Het verschil, naar mijn mening, is dat Google een hoop dingen maken die wél werken. Of dan toch in ieder geval beter dan de troep van Microsoft.

  15. Origineel geplaatst door San
    @whistler: Het verschil, naar mijn mening, is dat Google een hoop dingen maken die wél werken. Of dan toch in ieder geval beter dan de troep van Microsoft.

    Wat een bullshit. Ik ben al jaren apple fan, maar ms is de laatste tijd juist goed bezig. Ze lijken steeds meer op apple 😛 .

  16. Origineel geplaatst door Mark
    [Microsoft lijkt] steeds meer op apple 😛 .

    En Apple lijkt steeds minder op Apple…

  17. Ik ken de alternatieven voor Siri niet eens, dus lijkt mij dat er wel een plekje voor MS in de markt is… Beetje competitie is niet slecht. Ik zie het met nieuwsgier tegemoet

  18. @Mark: Windows nog steeds drama (ook op mobiel en in bedrijfsmatige handheld apparaten), Outlook is bagger, etc, nee laat maar…

  19. Siri wordt binnenkort gekoppeld aan IBM Watson..

    Dus Microsoft..
    Get the hell out of Here !!

    ps.
    Waarom wil Microsoft toch zo graag op het IOS platform zich begeven vraag je je af.

  20. Eerlijk? Wie gebruikt er Siri veel? Ik niet!

  21. @Bram opdebeeck: Ik niet tot nauwelijks.

  22. @Bram opdebeeck: Ik heb het al weer uit staan het was effe leuk, maar z’n digitale assistent voegt niet veel toe vind ik.
    Als ik mijn wekker wil zetten druk ik wel op de klok en ga ik naar wekker toe, wil ik berichtje sturen typ ik het wel als ik route wil weten open ik wel zelf de navigatie app.

    En laatst ook moest ik agenda afspraak instellen deed ik zelf wel, gezellig hele tijd tegen je tel kletsen weet iedereen gelijk wat je aan doen ben.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.