Reacties voor: Microsoft 365 en Office nu aangepast voor Apple Silicon

Microsoft heeft aangekondigd dat de Microsoft 365-apps voor Mac nu native draaien op Macs met M1. Dit geldt voor Office-apps zoals Outlook, Word, Excel, PowerPoint en OneNote. Verder heeft Microsoft aangekondigd dat er ondersteuning is voor iCloud-accounts in de nieuwe Outlook voor Mac.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 6 reacties

  1. wat is het verschil tussen Microsoft 365 en Office apps? Ik dacht dat Microsoft 365 de nieuwe naam was voor Office

  2. Origineel geplaatst door Pieter
    wat is het verschil tussen Microsoft 365 en Office apps? Ik dacht dat Microsoft 365 de nieuwe naam was voor Office

    Microsoft 365 is de abonnementen versie van Office. Het geeft je recht op altijd de laatste versie van de Office apps. Je hebt bijvoorbeeld ook Office 2019 dat een éénmalige aanschaf is en je alleen recht geeft op updates binnen die versie.

  3. Ben ik de enige die Outlook verschrikkelijk vind? Heb het een tijdje geprobeerd maar ben gillend weggerend. Wat een onoverzichtelijk en rommelig programma is dat zeg. Geen logica in te bekennen. Mijn Exchange account doet het gelukkig prima met Calendar en Mail.

  4. Mooi nieuws! Toevallig krijg ik morgen de MacBook Air M1 binnen. Die ga ik nu denk ik met een clean install in gebruik nemen.

  5. Ik heb de Beta van Office 365 op mijn nieuwe MacBook Pro M1 staan, maar kannog steeds geen ICloud accounts toevoegen… wat doe ik verkeerd?

  6. Blijft het vreemd vinden dat het op m’n vorige iPad gratis was en dat ik nu moet betalen voor op m’n pro. En nee, ik gebruik niet alleen gratis app’s

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.