Reacties voor: ‘Accessoires van derden krijgen Lightning-poorten’

Apple is het MFi-programma voor accessoiremakers aan het uitbreiden. Binnenkort kunnen cases, docks en andere accessoires ook een Lightning-poort gebruiken.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 7 reacties

  1. Fijn maar dat kon toch al lang ?
    Daarom ligt de woonkamer hier nu vol met (half) compatibele snoertjes
    Plus een autolader die het alleen de eerste 20 minuten doet
    Even irritant / gebruiksonvriendelijk als Microsoft 10 jaar geleden

  2. @Lurry23: Irritant en gebruiksonvriendelijk? Monopoliepositie die ze nu als olievlek groter wordt.
    Waarschijnlijk ook pittige prijzen dus?

  3. Eindelijk!

  4. M’n oude 3GS gebruik ik in combinatie met een Griffin Roudtrip. Super handig maar een alternatief met lightning-poort bestaat nog niet. Ik kijk dan ook hoopvol uit om beide te vervangen. Eindelijk!

  5. En nu maar wachten tot Apple die aparte lightning aansluiting gaat afschaffen. Het is toch van de gekke om hiermee je te willen afzonderen van de rest. Ik zou willen dat Apple de hele boel open gooide. Kwaliteit loont zich toch wel.

  6. hopelijk houd nou eens iedereen op met het zeiken over de lightning aansluiting van apple!!! Als de mensen die zich daar aan ergeren gewoon een samsung kopen een telefoon die past bij mensen met een kleiner budget dan hoef je je daar niet meer druk om te maken. Het zelfde als een bmw kopen en zeuren dat de onderdelen zo duur zijn! Kappen!!!!

  7. Origineel geplaatst door Johan
    En nu maar wachten tot Apple die aparte lightning aansluiting gaat afschaffen. Het is toch van de gekke om hiermee je te willen afzonderen van de rest. Ik zou willen dat Apple de hele boel open gooide. Kwaliteit loont zich toch wel.

    Dan koop je toch een Android telefoon. Hoop dat Apple deze weg blijft volgen, qua aansluiting is het iig beter dan zo’n brakke USB stekker

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.