Reacties voor: Mexicaanse operator verwacht eind september vernieuwde iPhone 4

Een topman van de Mexicaanse operator Telcel heeft laten weten dat er eind september een nieuwe iPhone 4 komt.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 60 reacties

  1. Wel een beetje laat 30 september…

  2. spannend.. Maar ik had het al voorspelt! Ik weet vrij zeker dat het ook gaat gebeuren om deze 2 redenen:

    1. Apple kan het niet aanzien dat er een jaar lang met hoesjes wordt gekloot en wil zo gauw mogelijk van het probleem af en hun imago redden

    2. Wanneer Apple dit gaat oplossen zullen ze het zo snel mogelijk moeten doen wil het nog wat uitmaken want in de zomer komen ze weer met een nieuwe iPhone.

    Voor mij zo klaar als een klontje. Ook het feit dat je tot 30sep gratis hoesjes krijgt is natuurlijk met een reden.

  3. Dit zou ik niet eerlijk vinden en dan moet Apple Hooguit de iPhone’s eerst van iPhone 4 gebruikers eerst omwisselen. Want met de iPhone Bumper heb ik het probleem nog.

  4. Denkbaar? Ik hoop dat het morgen gaat gezegd worden…!

  5. Je kon toch kiezen, bumper of geld terug? …

  6. Ach ja… Heel het leven is oneerlijk… Had je maar moeten wachten….

  7. Ik voel me genaaid!!

  8. @Kennet volgens mij kreeg je alleen geld terug als je Bumper had gekocht, maar niet geld terug van je iPhone..

  9. Er komt eind september echt geen nieuwe iPhone verwacht ik. De Bumper actie loopt af maar dit betekend niet dat er een update van de iPhone4 komt. Dit betekend dat iedereen na 30september bewust kiest voor een iPhone en er niet meer automatisch een bumper bij krijgt.

    @BenitoAjax: Je kon ook zonder opgaaf van reden je iPhone terug sturen/brengen.

  10. waarom zou apple dit doen, alleen maar voer voor een rechtzaak

  11. Ik wil per direct mijn geld terug en mijn iPhone houden!! 🙂

  12. Hmm spannend gaat de goede kant op is dat in iedergeval gefixt voor mijn iPhone 5 als het met het zelfse design komt 😀

  13. @BenitoAjax: dan heb je denk ik een ander probleem…

  14. Ik wil een mooie Imac van Steve en een nieuwe (liefst gejailbreakte) Iphone, dan ben ik weer tevreden! 🙂

  15. En dat op het moment dat ik net morgenochtend een iPhone 4 wil gaan kopen…

  16. Ik heb nog nooit last gehad van het antenneprobleem. Pas als ik er echt moeite voor doe dus mijn handen echt helemaal om de iPhone heen dan valt het bereik weg. Maar zo houd ik hem nooit vast :p
    Maarja ik heb Vodafone, volgensmij is de kans dat je slechte bereik aan t mobile ligt groter dan dat het door die antenne komt

  17. Hopelijk is die coating niet vergelijkbaar met die over het scherm van de 3GS zat. Die is er namelijk na een jaar vanaf.

  18. Ik snap heel die zever niet rondom dat antennegeval. Ik heb nu al een paar dagen een iPhone 4 en die werkt gewoon supernormaal. Het feit dat we hier in Europa échte GSM hebben als protocol & niet mix met CDMA kan misschien helpen.

    Met de beste wil van de wereld kan ik mijn signaal met de “death grip” niet doen wegvallen op deze niet-aangepaste, zonder case zijnde iPhone 4…

  19. Hier exact het zelfde hoor, geen enkel probleem met het antenne geval. Nooit uitval, nooit drops..
    Ik maak me er geen zorgen om iig. En de iphone 5 zal nog wel even opzich laten wachten;)

  20. Ik had de keuze tussen een 4 en een 3GS en wat kan ik om dit nieuws lachen zeg pff goeie beslissing 🙂

  21. Ik verwacht dat apple de verandering in de iPhone wel gaat doorvoeren, maar niet zal aankondigen als een iPhone 4.1 o.i.d. Zo voorkomen ze dat het publiek gaat zeuren en wordt het imago van Apple toch nog gered.

    Ik moet nog 3 weken wachten voor mijn 4. Aangezien bijna niemand ergens last van heeft maak ik me in ieder geval niet druk! Toch weer mooi een gratis hoesje er bij 🙂

  22. heb nu al 3 weken me Iphone 4

    nergens last van 😉

  23. Dit was toch te voorspellen; heb ik eerder al gezegd. Vrij logisch dat Apppe dit doet

    Als je geen problemen hebt, prima toch. En anders had je hem niet moeten kopen, het was bekend. Maar ja ikke, ikke, ikke eerst en geen geduld, dus nu niet weer gaan jammeren….

    Goede aktie van Apple, maar ze willen eerst de voorraad ophebben voordat het officieel word gemaakt

  24. Ben momenteel in Amerika en was zinnens een iPhone te kopen, doch niet helemaal zeker wegens het ant. probleem. Nu ik o.a. dit lees laat ik het voorlopig. Had ook reeds via andere info geruchten gehoord dat er sneller een volgende versie v/d iPhone zou komen.
    Doe het voorlopig nog met mijn 2G iPhone die het nog prima doet.
    Groeten vanuit de USA, ben volgende week terug.

  25. Origineel geplaatst door Steven
    Ik snap heel die zever niet rondom dat antennegeval. Ik heb nu al een paar dagen een iPhone 4 en die werkt gewoon supernormaal. Het feit dat we hier in Europa échte GSM hebben als protocol & niet mix met CDMA kan misschien helpen.Met de beste wil van de wereld kan ik mijn signaal met de “death grip” niet doen wegvallen op deze niet-aangepaste, zonder case zijnde iPhone 4…

    dat maakt nu eens helemaal niets uit. Gsm en cdma zitten bv al niet op dezelfde frequentie dus die kunnen praktisch gezien elkaar nooit verstoren.

  26. Ik zou het niet gek vinden als Apple dat zou doen, maar dan geruisloos zonder presentatie. Dan krijg je straks steeds meer fans die roepen dat ze geen last van het probleem hebben en houdt het gerumoer vanzelf op.

    Ook weleens nagedacht waarom Apple zo lang moet doen over het oplossen van het probleem bij de witte Iphone ….!!!!!
    Ik denk dat daarin een oplossing verwerkt wordt voor het antenneprobleem. Mijn verwachting is dat de Iphone5 hetzelfde uiterlijk zal hebben en Steve Jobs zal daarin geen antenneproblemen willenhebben. De oplossing daarvoor kan hij dan in de witte Iphone4 uittesten.

  27. Geruchten? Behalve een pak mensen op forums als deze heb ik dat gerucht anders nooit uit betrouwbare bron vernomen.
    Ik geloof er dan ook niks van: dit zou Apple veel geld gaan kosten. Niet alleen zou het dan betekenen dat de iPhone 4 een designfout zoo hebben, het zou ook een recall betekenen van alle verkochte iPhone4’s
    De persconferentie en de Internationale uitrol hebben aangetoond dat er geen noemenswaarfige problemen met de antenne zijn. Waarom zouden ze dan nu terug het risico op imagoschade willen lopen?

    Ofwel heeft die Mexicaan het niet goed begrepen ofwel heeft men hem verkeerd verstaan.

  28. ik lever dan gelijk mijn iphone in en eis een nieuwe

  29. Als ze dit al doen, gaan ze dit echt niet aankondigen, al is het maar om mensen zoals hierboven te weerhouden van te zeuren..
    je kon niet wachten, je wilde niet wachten, ondanks alle (mogelijke) problemen bekent waren toch een iphone gekocht, dus geniet er gewoon van en neem over 2 jaar weer een nieuwe telefoon.
    ik wacht op de witte iphone4, als dat te lang gaat duren wacht ik tot de iphone5 er aan komt.

  30. ik heb afgelopen maandag bij de T-Mobile shop een iphone 4 besteld. Kan ik telefonisch vragen of ik na 30 september er eentje kan krijgen of lieve gezegd eentje die daarna is geproduceerd??

  31. Ik was afgelopen weekend in de T-mobile winkel. De verkoper gaf aan dat er tot 30 september gratis hoesjes verspreid worden, maar wat krijgen de klanten dan na 30 september? Dat moet of een verbeterde iPhone zijn, of een ander hoesje. Ik wacht in ieder geval.

  32. Origineel geplaatst door Amien
    ik lever dan gelijk mijn iphone in en eis een nieuwe

    Janker! Het probleem was al gekend voor dat ze in Nederland/Belgie verkocht werden. Enorm kinderachtig om nu eisen te gaan stellen. Had je maar wat geduld moeten hebben.

  33. Apple heeft DUIDELIJK gezegd dat je een gratis bumper kan krijgen of je geld terug als je de iPhone terugbrengt. Wie voor de bumper heeft gekozen moet nu dus niet zielig gaan janken want je hebt de keuze zelf gemaakt. Ieder weldenkend mens wist dat Apple aan een oplossing zou gaan werken. Maar ja, je zou eens niet als eerste de nieuwste gadget hebben, dat zou natuurlijk rampzalig zijn voor je sociale status!!!

  34. Origineel geplaatst door barend
    Apple heeft DUIDELIJK gezegd dat je een gratis bumper kan krijgen of je geld terug als je de iPhone terugbrengt. Wie voor de bumper heeft gekozen moet nu dus niet zielig gaan janken want je hebt de keuze zelf gemaakt. Ieder weldenkend mens wist dat Apple aan een oplossing zou gaan werken. Maar ja, je zou eens niet als eerste de nieuwste gadget hebben, dat zou natuurlijk rampzalig zijn voor je sociale status!!!

    Apple heeft gezegd dat er niets fout is met de iPhone 4. Als ze dan nu het model aanpassen zou dat betekenen dat ze hun klanten hebben opgelicht. Steve Jobs is persoonlijk komen zeggen, koop de iPhone er is niets mis mee.

    Elk weldenkend mens weet dan dat er niets mis is met de iPhone want dat Apple zeer grote imagoschade zou lijden moest er wel iets mis zijn.

    Ieder weldenkend mens moet na het lezen van de reacties hier toch wel door hebben dat Apple niet zo gek is van miljoenen klanten tegen zich te laten keren. Denk aan wat Steve zei tidens die persconferentie “We love our customers”. Apple zou zijn doodsvonnis tekenen moesten ze een vernieuwd model uitbrengen. Want dan zouden de kritikasters en concurenten al die tijd gelijk hebben gehad en Apple zijn klanten bedonderd hebben.
    It ain’t gonna happen, dream on!

  35. en nu vraag ik mij af waar je moet aankloppen als je iPhone 4 in het buitenland is gekocht.
    daar gaat je voordeel……

  36. Origineel geplaatst door mapmap
    Origineel geplaatst door barendApple heeft DUIDELIJK gezegd dat je een gratis bumper kan krijgen of je geld terug als je de iPhone terugbrengt. Wie voor de bumper heeft gekozen moet nu dus niet zielig gaan janken want je hebt de keuze zelf gemaakt. Ieder weldenkend mens wist dat Apple aan een oplossing zou gaan werken. Maar ja, je zou eens niet als eerste de nieuwste gadget hebben, dat zou natuurlijk rampzalig zijn voor je sociale status!!!Lul toch niet zo. Apple heeft gezegd dat er niets fout is met de iPhone 4. Als ze dan nu het model aanpassen zou dat betekenen dat ze hun klanten hebben opgelicht. Steve Jobs is persoonlijk komen zeggen, koop de iPhone er is niets mis mee.Elk weldenkend mens weet dan dat er niets mis is met de iPhone want dat Apple zeer grote imagoschade zou lijden moest er wel iets mis zijn.Ieder weldenkend mens moet na het lezen van de reacties hier toch wel door hebben dat Apple niet zo gek is van miljoenen klanten tegen zich te laten keren. Denk aan wat Steve zei tidens die persconferentie “We love our customers”. Apple zou zijn doodsvonnis tekenen moesten ze een vernieuwd model uitbrengen. Want dan zouden de kritikasters en concurenten al die tijd gelijk hebben gehad en Apple zijn klanten bedonderd hebben. It ain’t gonna happen, dream on!

    Groot gelijk! Apple doet dit nooit! Nooit!:)
    Antenneprobleem is gewoon veel te opgeblazen! Geen enkel probleem mee!

  37. Heb ook eergister de iPhone besteld maar kan ik dat ook aangeven om m gewoon wat later te krijgen?
    Ze zeiden sowieso dat er 8 weken levertijd was. Maar dan wacht ik liever nog een weekje langer…

  38. @mapmap:

    Ik weet niet waar jij het allemaal over hebt maar ik heb het toch duidelijk over het zeuren van mensen dat ze een nieuwe iPhone eisen (mocht er een nieuw model komen) terwijl ze de mogelijkheid tot geld terug links hebben laten liggen.

  39. ik heb al op verschillende buitenlandse fora gelezen dat toestellen vanaf week 31 een iets andere kleur rvs-rand hebben, wss door een coating op het metaal.

  40. Hebben jullie goed de voorwaarden gelezen toen je de “gratis” bumper bestelde?

  41. Origineel geplaatst door barend
    Maar ja, je zou eens niet als eerste de nieuwste gadget hebben, dat zou natuurlijk rampzalig zijn voor je sociale status!!!

    Hahahaha ik kon de sociale zelfmoord niet aan binnen de bankerij, ik moet perse op facebook aangeven dat ik een iPhone 4 heb en ik loop met een apple sticker op m`n bmw z4, het is gewoon een feit dat een iPhone 4 zonder belfunctie het gewoon wint van elke telefoon 🙂 OT: tuurlijk gaat apple dat niet doen, dat is pas zelfmoord

  42. Origineel geplaatst door Dekon
    Origineel geplaatst door Amienik lever dan gelijk mijn iphone in en eis een nieuweJanker! Het probleem was al gekend voor dat ze in Nederland/Belgie verkocht werden. Enorm kinderachtig om nu eisen te gaan stellen. Had je maar wat geduld moeten hebben.

    Deze en soortgelijke reacties zijn echt achterlijk. Jobs heeft zelf in zijn presentatie gezegd dat er niets aan de hand is met de iPhone 4. Dus kopen ik en andere de telefoon in goed vertrouwen. Brengen ze nu opeens een verbeterde variant uit, dan was er toch wel wat aan de hand en is er dus sprake van misleiding. En daar kom je in Amerika echt niet mee weg, dat gaat ze miljoenen kosten. Dus er komt geen nieuwe, of anders onaangekondigd.

  43. Origineel geplaatst door barend
    @mapmap:Ik weet niet waar jij het allemaal over hebt maar ik heb het toch duidelijk over het zeuren van mensen dat ze een nieuwe iPhone eisen (mocht er een nieuw model komen) terwijl ze de mogelijkheid tot geld terug links hebben laten liggen.

    Wel de mijne zal toch ook terug richting Apple gaan als ze een nieuw model uitbrengen want Apple heeft duidelijk gesteld in een persconferentie dat er niets aan de hand is met de iPhone en dat je de bumper zelfs niet nodig hebt maar dat ze hem als tegemoetkoming aanboden omdat nog geen 1% van de toenmalige gebruikers er last van had.

    Als jij nu zegt dat het vooraf geweten was dan is dat je reinste onzin want Apple heeft dat allemaal in de persconferentie ontkracht. De boodschap was “niks mis met de iPhone, kopen en doe het nog snel voor 30 september want dan krijg je er zelfs een bumper bij die je eigenlijk niet nodig hebt want kijk ik Steve Jobs heb zelfs geen bumper rond mijn iPhone”

    Dus je mag nog zoveel roepen dat je het voorspeld had, het blijft gewoon naief te denken dat Apple de iPhone 4 gaat aanpassen en het is al heel naief om een uitspraak van iemand die totaal niets met Apple te maken heeft als bewijs daar voor naar voren te schuiven.

  44. @mapmap:

    “…en het is al heel naief om een uitspraak van iemand die totaal niets met Apple te maken heeft als bewijs daar voor naar voren te schuiven.”

    En precies waar in mijn reactie heb ik dat gedaan? Oh, wacht even, dat heb ik niet…

  45. Heb een iphone 4 aangeschaft met t-mobile abonnement. T-mobile signaal was zo bagger dat bij het minste de service uitviel. Dus dan heb je last van het antenne probleem ja.

    Telefoon laten unlocken door T-mobile (jaja €120-), KPN kaartje erin, prima ontvangst, geen antenne probleem meer. Conclusie: antenne probleem is minimaal, maar het waardeloze signaal van T-mobile kan dit net niet aan.

  46. “Wel de mijne zal toch ook terug richting Apple gaan als ze een nieuw model uitbrengen want Apple heeft duidelijk gesteld in een persconferentie dat er niets aan de hand is met de iPhone”

    Dat er niets aan de hand is met de iPhone wil niet zeggen dat er verder niets meer te verbeteren valt aan het model.
    Een MK2 versie van een bepaald model, of het nu om auto’s gaat of telefoons, komt vaker voor en geeft eigenaren van een MK1 geen recht tot omruil. (het MK1 model werkt immers prima)

  47. Gebeurt niet! Maar blijf hopen hoor! Volgend jaar iPhone 5 meer niet..

  48. Ik hoop echt dat de iFans hun phone niet omgeruild zal worden! De echte iFans hebben namelijk toch geen problemen met hun phonetje. (En eigenlijk denk ik ook dat er niet geruild zal worden. We hebben het hier namelijk over Apple he)

  49. @Apple740:
    Inderdaad in alle sectoren is een revisie van een bepaald product courante praktijk. Ik heb bijvoorbeeld een garmin gpsmap 60csx outdoor gps met sirf3 chipset. Toestel is ondertussen 3 jaar oud. De nieuwe toestellen worden ondertussen met een mtk chipset geleverd. Moet ik ook niet bij garmin gaan huilen voor een nieuw toestel. En zo kan ik je nog wel wat voorbeelden geven. Bekijk de identificatiestickertjes op je hardware maar eens. Zie je heel dikwijls iets op staan in de trant van Rev.xxx

  50. @Apple740:

    Origineel geplaatst door Apple740
    “Wel de mijne zal toch ook terug richting Apple gaan als ze een nieuw model uitbrengen want Apple heeft duidelijk gesteld in een persconferentie dat er niets aan de hand is met de iPhone”Dat er niets aan de hand is met de iPhone wil niet zeggen dat er verder niets meer te verbeteren valt aan het model.Een MK2 versie van een bepaald model, of het nu om auto’s gaat of telefoons, komt vaker voor en geeft eigenaren van een MK1 geen recht tot omruil. (het MK1 model werkt immers prima)

    MK2?! laat me niet lachen. Heb jij al ooit een MK2 Apple product gekend? Ofdat ze het nu MK2 of niet noemen, als ze een vernieuwd model uitbrengen dan zijn er miljoenen mensen die furieus gaan zijn. Het gaat er dus niet om of ze het wettelijk verplicht zijn zo’n recall. Het gaat erom dat de imagoschade niet meer te repareren zou vallen. Zelfs al hebben ze de hele consumentenwetgeving achter zich, het aandeel zal kelderen en Apple getrouwen zullen Apple dumpen.

    Achter een nieuw model zit gewoon geen logica. Niemand schijnt last te hebben van de antenne, de iPhone verkoopt als gek en niemand die nog schrijft over problemen met die antenne? Je zou al heel gek moeten zijn om dan als bedrijf te gaan zeggen “jongens de antenne heeft toch een probleem daarom hebben we het model aangepast, hier is de iPhone 4 MK2” De enige die daarbij gebaat zijn zijn android gebruikers en azijnpissers. Niet Apple noch de klanten zijn gediend met een iPhone 4 MK2

  51. Origineel geplaatst door Lennie
    @Apple740:Inderdaad in alle sectoren is een revisie van een bepaald product courante praktijk. Ik heb bijvoorbeeld een garmin gpsmap 60csx outdoor gps met sirf3 chipset. Toestel is ondertussen 3 jaar oud. De nieuwe toestellen worden ondertussen met een mtk chipset geleverd. Moet ik ook niet bij garmin gaan huilen voor een nieuw toestel. En zo kan ik je nog wel wat voorbeelden geven. Bekijk de identificatiestickertjes op je hardware maar eens. Zie je heel dikwijls iets op staan in de trant van Rev.xxx

    Een revisie over 1 jaar gaat niemand over klagen maar een revisie over 2 maand is om problemen vragen. Zeker omdat van Apple duidelijk geweten is hoe het zijn revisies doorvoert. Een revisie van de iPhone 4 na 2 maanden tijd kan enkel maar op 1 manier geinterpreteerd worden : Apple heeft zijn klanten bedonderd.

    En wees maar zeker dat als Apple gebruikers huilen dat Apple zal luisteren.

  52. Ik denk niet dat apple met een nieuw model komt. Ik heb gister mijn Iphone 4 besteld. Zelfs mijn Iphone 3gs heeft bereikverlies als ik hem met mijn hand bedek. Ik bel toch met rechts, dus ik zal er in de praktijk weinig last van hebben. Als het probeleem er al is. Ik krijg me Iphone toch pas na de 30ste 🙂

  53. @barend:

    Hahaha! Ik proef hier enige jaloezie. Net als bij alle andere mensen die de eerste lichtingen blijkbaar zijn misgelopen en nu misplaatst bijdehand gaan lopen doen.

    Apple komt echt niet met een nieuwe telefoon voor de gebruikelijke releasedatum. Ik heb nu bijna 5 weken de iphone 4 zonder case of wat dan ook en het werkt allemaal prima. En dat zeg ik niet omdat ik er zelf een heb. Het is gewoon echt zo. Ik denk dat Steve gewoon lekker zit te broeden op de looks van de iphone 5 die gewoon volgens het gebruikelijk schema gereleased gaat worden.

  54. @barend:

    Hahaha! Ik proef hier enige jaloezie. Net als bij alle andere mensen die de eerste lichtingen blijkbaar zijn misgelopen en nu misplaatst bijdehand gaan lopen doen.

    Apple komt echt niet met een nieuwe telefoon voor de gebruikelijke releasedatum. Ik heb nu bijna 5 weken de iphone 4 zonder case of wat dan ook en het werkt allemaal prima. En dat zeg ik niet omdat ik er zelf een heb. Het is gewoon echt zo. Ik denk dat Steve gewoon lekker zit te broeden op de looks van de iphone 5 die gewoon volgens het gebruikelijke schema gereleased gaat worden.

  55. Ik hou de nieuwsberichten toch nog ff zeer goed in de gaten.

    Ik ben nog steeds voornemens om een iPhone 4 aan te schaffen in Belgie.
    Aan de ene kant denk ik niet dat Apple een nieuwe iPhone 4 zal gaan leveren met een eventuele hardware update. Aan de andere kant is het natuurlijk vreemd dat Apple na 30 september geen bumper cases meer levert….

  56. @John: 3 maanden cases uitdelen heeft Apple al 175 miljoen USD gekost … Ze zullen de rand waarschijnlijk met een niet niet geleidende materiaal bewerken of de sweet spot op een plek zetten die je normaal gesproken niet vasthoud, bijv bovenkant. Ik heb er trouwens geen enkel antenneprobleem ondervonden ….

  57. een ‘kleine’ verbetering van de hardware, maakt het nog niet meteen een volledig nieuw model. Zou mij niks verbazen als er toch een kleine tussentijdse wijziging in de antenne danwel in de metalen rand komt, dit alles zonder grootschalige aankondigingen. Zou dit ook niet meteen de huidige leveringsproblemen verklaren, omdat door deze wijziging de produktie een tijdje stil ligt danwel heeft gelegen?? Ik wacht de komende weken eens af wat er gaat gebeuren..

  58. @mvk820:

    Hallo Vraagje voor mvk820
    waar heb jij dir gelezen ?

    ik heb al op verschillende buitenlandse fora gelezen dat toestellen vanaf week 31 een iets andere kleur rvs-rand hebben, wss door een coating op het metaal

    Ik heb er bewust voor gekozen om mijn iphone 4 na 31 september te bestellen , maar als het waar is wat jij zegt dan kan ik hem nu gaan bestellen . Of is het toch verstandig om noch even te wachten ?

  59. Origineel geplaatst door naturel
    @mvk820: Hallo Vraagje voor mvk820
    waar heb jij dir gelezen ?ik heb al op verschillende buitenlandse fora gelezen dat toestellen vanaf week 31 een iets andere kleur rvs-rand hebben, wss door een coating op het metaalIk heb er bewust voor gekozen om mijn iphone 4 na 31 september te bestellen , maar als het waar is wat jij zegt dan kan ik hem nu gaan bestellen . Of is het toch verstandig om noch even te wachten ?

    Helemaal eens ik wacht ook nog ff tot na 31 september met mijn iphone 4 !

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.