Reacties voor: Met Adobe beveiligde e-books lezen op iPhone en iPad

In dit artikel wordt uitgelegd hoe het mogelijk is aangekochte e-books van bijvoorbeeld Bol.com, ebookweb.nl en Bruna.nl op je iPad te lezen met de Bluefire-app.
Bert van Dijk - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 19 reacties

  1. Enig minpunt van de Bluefire reader is het feit dat deze je iPhone (4) laat vastlopen als je de applicatie wil afsluiten. Let wel: dit geldt alleen op gejailbreakte iphones. De ontwikkelaar is hier al van op de hoogte gesteld, maar dit is een algemeen probleem; er zijn diverse mensen die er op fora melding van maken.

    Jammer, want het programma zelf lijkt goed te werken.

  2. Supertip! Deze “voelt” een stuk fijner dan Txtr. Thanx

  3. Bij werkt het niet, hij geeft acces diened aan bij twee gekochte boeken van bol.com, wie weet wat ik moet doen? Alvast bedankt

  4. Origineel geplaatst door M.
    Supertip! Deze “voelt” een stuk fijner dan Txtr. Thanx

    Dank je ook van deze zijde, gaat al wat richting ibooks!

  5. Origineel geplaatst door Frank
    Bij werkt het niet, hij geeft acces diened aan bij twee gekochte boeken van bol.com, wie weet wat ik moet doen? Alvast bedankt

    Zelfde probleem hier. Kan Bol-boek niet openen. Iemand een oplossing?

    Thanks!

  6. in de beschrijving wordt uitgegaan van epub, maar mijn download van bol.com was een pdf (met drm beveiliging).

    Is wel gelukt via Dropbox in Bluefire te openen, maar lukt niet om foto met voorkant van het boek in te laden (aparte file bij download van bol.com)

    Ik vind Bluefire minder goed dan iBooks, vooral omdat je niet twee pagina’s naast elkaar kan lezen (of mis ik een instelling?)

  7. ik ben al twee dagen bezig met het proberen op bol.com boeken op e ipad te krijgen met bluefire. ik denk dat ik een enorme sukkel ben maar mij lukt het ondanks allerlei support nog steeds niet. er staat steeds acces denied

    heeft iemand de oplossing???????

  8. Nogmaals mijn hulpvraag, mij lukt het ook niet! Wat doen we dus verkeerd?

  9. Frank werk jij met een Mac of met een Windows computer?

  10. Een Windows computer! En jij?

  11. ik werk met een mac, maar volgens de ontwikkelaars van bluefire is dat geen probleem. Deze avond ben ik nog steeds via mailcontact met bleufire in gesprek, patrick keating een van de teamleden, is nu bezig mij stap voor stap door het proces te loodsen maar op mijn laatste mail, waarin ik meld dat ik nog steeds de melding krijg “acces denied” heb ik nog geen reactie. Ik heb het allemaal gedaan zoals hij mij vertelde maar ook dt is dus niet gelukt. overigens had ik het zo al eindeloos vaak gedaan. Als het via hem lukt laat ik het weten.

  12. Ik ben erg benieuwd, succes!

  13. Uitstekende uitleg voor gebruik van Txtr is hier te vinden bij http://www.ebook.nl

    http://www.ebook.nl/store/ebook_pages.php?id=149

  14. Een mooie toevoeging bij mijn artikel is dit filmpje dat laat zien dat je ook alles op de ipad zelf kunt doen. Wellicht helpt het de lezers die er nog niet uitgekomen waren.
    http://www.youtube.com/watch?v=qQNfmhvZIoM&feature=youtube_gdata_player

  15. beste frank het is mij gelukt met de nieuwe versie van bluereader en het prachtihe filmpje dat door pierre op deze website is gezet. Aangezien het bij mij nu is gelukt moet iedere anderenoen het ook wel kunnen. succes ermee@Frank:

  16. bert, geweldig nieuws het is mij met jouw duidelijke instructiefilm en de nieuwe versie van bluefire reader de boeken op de ipad te lezen, mijn zeer grote dank
    een groet nargriet

  17. Nogneen opmerking over het downloaden van bol.com. Ik probeerde boeken die ik eerder heb gedownload op de pc, nogmaals te downloaden op de iPad, maar dat lukt niet. Hoewel ze nog wel een keer op de pc te downloaden zijn. Bol.com denkt dat het een andere gebruiker is die illegaal een boek probeert te halen van mijn account@Bert:

  18. aan alle mensen die boeken willen downloaden van bol.com eind november komt er een app van bol.com waarmee je de boeken van bol.com rechtstreeks kunt downloaden op je ipad. dit bericht kreeg ik op een vraag van mij.

  19. Heb me ook rot gezocht maar met bluefire gaat het inderdaad prima!!!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.