Reacties voor: Voor als je geld genoeg hebt: Apple Watch-horlogebandje van 30.000 dollar

Een Amerikaanse juwelier heeft de Diamond iWatch aangekondigd, een Apple Watch-horlogebandje met ingelegde diamanten waar je 30.000 dollar voor betaalt.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 13 reacties

  1. En het is nog lelijk ook.

  2. En ze hebben ook meteen de Apple Watch zelf vierkant gemaakt. Dat vind ik nog wel het knapste!

  3. “Voor als je geld genoeg hebt” ?
    Zeg maar gerust “voor als je geld teveel hebt”

    (Meer dan) een beetje stuitend eigenlijk nu bv de voedselbanken ook ‘gouden tijden’ meemaken :’-(

  4. Origineel geplaatst door Ferryman
    “Voor als je geld genoeg hebt” ?Zeg maar gerust “voor als je geld teveel hebt”(Meer dan) een beetje stuitend eigenlijk nu bv de voedselbanken ook ‘gouden tijden’ meemaken :’-(

    Stel je niet zo aan joh

  5. Origineel geplaatst door Dre
    Stel je niet zo aan joh

    OK, meningen verschillen. Jij vindt het dus wel gewoon om $30.000 uit te geven voor alleen maar een horlogebandje!? Dan werk(te) je zeker bij een woningbouwcorporatie 😉

  6. Mensen die dit kopen, geven vaak ook bedragen aan goede doelen die jij per maand nog niet eens op je rekening ziet. Dan mogen ze van mij best een mooi bandje kopen.

    Ik verwacht de replica wel op de zwarte markt over een paar maanden. Hoop wel dat het ook een opening is om meer bandjes en natuurlijk in andere prijsklasses te komen. Maar dat zal vást wel ! Zin in !

  7. De horlogebandjes van de Apple Watch hebben toch 2 klemmetjes die aan de watch worden verbonden….

    Nou vraag ik me af.. Moeten bedrijven die horlogebandjes maken die klemmetjes bij Apple kopen? of mogen ze die gewoon zelf maken?
    En krijgt Apple ook een gedeelte van de opbrengst (bijvoorbeeld 30%) van alle verkochte horlogebandjes? of is de hele opbrengst in dit geval gewoon voor Juwelier Mervis Diamand? Hoop dat iemand het weet.

  8. Ach het is maar waar je je geld aan uit wilt geven. Als ik het had, zou ik er wat anders van kopen. Maar ‘ieder z’n meug’ zeggen ze in Noord-Holland. Voor de Paris Hiltons en Kim Kardashians van deze wereld is het wellicht érg leuk om er straks mee te lopen als je toch niks beters kunt verzinnen. Wat de juwelier betreft: ik zie zelf ook wel aankomen dat de mensen het ding toch wel iWatch gaan noemen in plaats van Apple Watch. Ligt lekkerder in de mond, past beter bij Apple én dat krijg je als je productie een paar jaar achterloopt bij de geruchten 🙂

  9. 30.000 dollar, dat is toch niks joh!

  10. In geen 30.000 jaar!!!!

  11. Deze zal erg mooi staan bij me sport versie waar kan ik er 1 bestellen

  12. Prima toch, als er een markt voor is. Geen zichzelf respecterend mens draagt dit. Ook niet de allerrijksten die zelf hun fortuin verdiend hebben. Maar voor de showgirl van een omhoog gevallen Chinese bonsbaas zie ik een markt.

  13. Zo niet apple dit! Design is ver te zoeken. Een soort Hanna Tokkie kermishorloge, echt verschrikkelijk!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.