Reacties voor: Merge: iMessage-berichten van zelfde contactpersoon samenvoegen (jailbreak)

De jailbreaktweak Merge voegt gesprekken op iMessage van hetzelfde contactpersoon samen in één conversatie.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 7 reacties

  1. Werkt niet met Bitesms…

  2. Als het niet met bitesms werkt voorzie ik op mijn iDevice weinig toekomst. Al heb ik mijn vriendin op zowel iPad als iPhone hetzelfde iMessage account aangemeld. Zo als zij iets terug stuurt krijg ik 1 bericht. Omdat mijn iPad wel eens thuis blijft heb ik die van mijzelf gescheiden gehouden.

  3. Ik heb 5 verschillende conversaties van 1 contact… Dat Apple er niet in slaagt dit in 1 gesprek te bundelen is denk ik belangrijk; als alle media daar ff over klagen en iedereen oproepen te jailbreaken doen ze er misschien eindelijk iets aan 😀

    Tweak lijkt me handig, maar het is dus niet permanent want het werkt niet met Bitesms (dus is het een visuele tweak en geen oplossing).

  4. In iOS5 had ik wel 2 berichten voor dezelfde persoon: 1x sms, 1x iMessage.
    Sinds iOS6 zijn deze keurig samengevoegd en kan ik perfect selecteren of het bericht een iMessage berichtje moet zijn of een SMS. Zonder jailbreak.

  5. Dit zou eigenlijk in iOS6 al moeten zitten vind ik. Ik ging ervanuit dat met de toevoeging van een gebundeld telefoonnummer+AppleID dit probleem verholpen zou worden.

    Helaas nog niet. Hopelijk dat Apple hier in de toekomst toch nog iets aan doet, en het mogelijk maakt om huidige SMS conversaties te bundelen tot 1 conversatie op contactpersoonniveau.

  6. @Jordy:
    Zie mijn comment. Dat is toch al?! Werkt perfect.

    Zojuist nog eens getest: bericht gestuurd via iMessage naar 2 gsm’s van dezelfde persoon en een sms bericht.
    Ze komen allemaal perfect onder dezelfde contactpersoon. Ook de reply’s van die persoon trouwens.

  7. Ik heb al een tijdje het probleem als ik een sms wil sturen naar een persoon die ook een iPhone heeft en iMessage, er niet automatisch eerst voor iMessage gekozen wordt. Met andere woorden, als ik naar die persoon een sms wil sturen moet ik in dat contact kiezen voor het nummer (voor sms) en het e-mailadres (voor iMessage). Dit is zeer vervelend aangezien die wel kan antwoorden via iMessage of sms, maar in mijn berichtenapp komen die als 2 aparte contacten binnen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.