Reacties voor: Mercedes demonstreert toekomstige iPhone-inbouwkit in video

Mercedes-Benz laat in een video het nieuwe systeem zien, dat ze voor de auto ontwikkeld hebben. Centraal daarin staat een kastje in je dashboard en je iPhone, die je met een knop op armhoogte kunt bedienen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 30 reacties

  1. Wow hoe heet deze mercedes???

  2. Al lang op zoek naar een degelijke oplossing om m’n iPhone in m’n Merc te integreren. Dit lijkt me dan weer veel te duur voor mijn budget 🙁

  3. Kapot mooi auto vraag me af wat er in the toekomst komt

  4. Ben voor alle techniek en iPhone fan. Maar zal niet snel roepen dat ik niet wil dat mijn leven stopt als ik de auto in stap… Cool zou het wel zijn. Ben alleen bang dat tot zekere hoogte wel wat is. Maar facebooken, you tube kijken etc zal het wel niet worden net als dat je alleen hands free mag bellen. Dus wordt verboden.

  5. Ziet er niet uit.

  6. Niet normaal wat een gruwelijk vette bak! Denk dat iedereen zo’n auto wel zou willen hebben maar goed, dan moet je het wel kunnen betalen.

  7. beste sinterklaas, kerstman en paashaas 😀

  8. Die generatie lijkt me nu niet ouder dan een jaar of 10?

  9. Wat een oer lelijke interface!
    En de manier waarop die Stem leest, ze zouden hun moeten schamen, is technologie van meer dan 10 jaar oud

    Het idee is wel goed, maar bestaat al. Wordt altijd maar meer en meer geïmplementeerd, kijk maar naar de nieuwste bmw’s

  10. Ik heb al niet zoveel met Mercedes maar deze graphics zijn echt om koppijn van te krijgen. En vreselijk onduidelijk. Na een week zou ik er al schoon genoeg van krijgen.
    BMW zal ongetwijfeld wel met een veel betere versie gaan komen…..

  11. Mooi, ben er stil van !

  12. @Ricardo: Dit is de A-Class Concept en Mercedes heeft al aangegeven dat deze met wat kleine aanpassingen waarschijnlijk op de markt komt.
    link

  13. Is er een upgrade beschikbaar voor een 85-er W124?

  14. En de Android versie? :’)

  15. Pioneer AppRadio… not as slick yet already available

  16. cool, gaat de auto trillen als ik een whatsap krijg?

  17. Origineel geplaatst door Macharrie
    Ziet er niet uit.

    Inderdaad die interface ziet er zwaar slecht uit. Lijkt Need for Speed: Underground wel :p

  18. Wat moet dit gaan kosten ,als je weet dat alleeen de interfacekabel waarbij je iphone in het handschoenvak wordt gepleurt al ruim 500 euro kost.

  19. Kan ik deze ook bij een nieuw abonnement krijgen? Die iPhone koop ik er dan wel los bij 🙂

  20. Dit is de A-klasse concept. En de definitieve versie gaat jonge mensen moeten aanspreken aka VW Scirocco , Audi A3 en BMW 1-serie. Dit is het concept hé, niet de officiele versie. Het concept ziet er altijd wat moderner uit. Waarschijnlijk zal de module niet uitkomen voor de W211 waar ik mee rij. Maar vanaf modellen als de W212, W204. En ja, er zijn nog jonge mensen met smaak die een Mercedes rijden. BMW en met iets beter komen… keep on dreaming. Niet dat Mercedes de perfectie is. Eigenlijk komen ze 3 jaar te laat. De iPhone bestaat nu zo’n 4-5 jaar en begint ouderwets te worden. Idd, hopelijk maken ze een versie voor android.

  21. Ik zie een verband; misschien omdat mr. Jobs himself ook een SL 500 rijdt?

  22. Leuk van Mercedes, maar ehh BMW heeft deze features allemaal (en zelfs meer) al optioneel leverbaar in al haar modellen middels Connected Drive en Apps.
    Mercedes en Audi zijn zoals gewoonlijk weer trendvolgers.

  23. mijn Audi A1 z’n MultiMedia-Interface(MMI) gaat ook lekker samen met m’n iphone of ipod. Mooie interface en volledig toegankelijk wat bellen en muziek betreft.
    Facebook ed. is niet aan de orde, maar mensen zijn vandaag de dag al veel te snel vergeten dat ze achter ‘t stuur zitten ipv thuis in de zetel!
    Dus tenzij dit enkel mogelijk wordt als de wagen stilstaat vind ik het eigenlijk van de pot gerukt,mits de GSM al voor genoeg idioten zorgt die met dat ding aan hun oor over twee rijstroken rijden

    @Matjas : Idd,de A1 concept car zag er ook veel blitser uit dan de auto waar ik mee rondtuf,maar heb toch m’n best gedaan om er een stoere onder de kleintjes van te maken 😀

  24. Origineel geplaatst door NV
    Leuk van Mercedes, maar ehh BMW heeft deze features allemaal (en zelfs meer) al optioneel leverbaar in al haar modellen middels Connected Drive en Apps. Mercedes en Audi zijn zoals gewoonlijk weer trendvolgers.

    Klopt helemaal! Volgende week wordt mijn nieuwe 1-Serie geleverd en deze features zitten er bij mij allemaal in (en zelfs meer!!!). Beetje blij maken met een dooie mus.

  25. Werd ook wel een keer tijd.. ik heb een 2011 mercedes 350 coupe nou er kan echt geen iPhone in omdat ik al digitenne heb!! echt een prutszooi man… de navigatie is ook echt uit het stenen tijdperk!

    We hebben het dus over een nieuwe bak van 90000,-

  26. Interface ziet eruit als een race-game! Stijlloos en niet passend bij de luxe van Mercedes.

  27. Dit is al best wel een half jaar te koop bij halfords haha pioneer app radio dubbel din inbouw scherm niks nieuws aan dus

  28. Zoals gezegd lopen ze flink achter op BMW. Daar wordt het al gewoon geleverd aan een ieder die het als optie bestelt. Niks innovatie dus.

  29. Je verwacht toch meer klasse van mercedes…

  30. Ja, wil ik. Maar dan. In mijn VW.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.