Reacties voor: Mercedes Benz-dealers gebruiken iPad bij verkoop

Mercedes Benz heeft veertig van zijn Amerikaanse dealers voorzien van een iPad. Daarmee kunnen de verkopers transacties meteen afsluiten, zonder uit de auto te hoeven stappen.
Lees het complete artikel → Mercedes Benz-dealers gebruiken iPad bij verkoop
Jeroen Reumkens -

Reacties: 10 reacties

  1. Zulke dingen klinken inderdaad interesant. Maar als je een app maakt voor je bedrijf, kan dan niet elke gebruiker deze ook downloaden? Of mis ik nu iets?

  2. das vast alleen te downladen door het bedrijf zelf..

  3. Nee, wordt ongetwijfeld geditribueerd via een bedrijfsnetwerk of intranet! Komt dus niet in de AppStore. Werkt ook bij onze interne besrijfsapplicaties.

  4. Ik zag gisteren op de TV een uitzending van Teleac over een Nederlands ziekenhuis en wat schetst mijn verbazing? Een specialist liet de MRI-foto’s van een knie van een jonge vrouw zien op een iPad!
    Veel (kennisintensieve) bedrijven omarmen het ding dus nu al vanwege zijn mogelijkheden.

  5. Zoiets kan volgens mij gedistributeerd worden naar elke bedrijfs iPad via Microsoft Exchange server wat in hun intranet zit als ik het goed heb. Die applicatie verschijnt dus niet in de App Store.

    Dat ze de iPad als bedrijfs apparaat gebruiken vind ik wel tof. Zo zie je maar weer dat de iPad voor heel veel dingen handig kan zijn. Nu nog over een aantal jaren digitale schoolboeken via een iPad of een andere soort tablet en dan is het helemaal mooi

  6. Hèhè, komen ze er nu eindelijk achter dat de iPad juist zo geschikt is voor de zakelijk markt? Iedereen die niet voor z’n werk achter een buro zit kan een namelijk een iPad gebruiken. Als Apple slim openen ze een zakelijke Store en gaan ze eindelijk eens die markt eens helemaal op.

  7. damn sandro daar zeg je wat, wat zou ik dolgraag m’n boekjes op een ipad hebbe, of een mac, maarja ipad is tog nog wel wat goedkoper, ik ga is een praatje maken met de directeur 😀

  8. Maar kan je alleen voor je bedrijf een eigen app maken voor iPad eigenlijk??? Dus dat het niet in app store komt of niet door iedereen gedownload kan worden.

  9. @Tom D: Ja is prima mogelijk. Als bedrijf heb je speciale developertools tot je beschikking waarmee je gemakkelijk je applicatie kan verspreiden onder je werknemers (als je een company license hebt).

  10. Toch zit er nog wel wat haken en ogen aan. Voor ik de koop of contract sluit wil ik wel eerst het contract rustig kunnen doorlezen op papier (en printen is wel lastig via de iPad). Het biedt zeker een hoop mogelijkheden.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.