Reacties voor: Melding in iOS 6 beta wijst op iBooks voor Apple TV

Een foutmelding op een Apple TV met iOS 6 wijst erop dat Apple mogelijk iBooks via de Apple TV wil aanbieden. Bijvoorbeeld studieboeken.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 6 reacties

  1. Waneer zou hij uitkomen IOS6. 12 of 21 september. We wachten af.

  2. Hoop dat ze iBooks en met name de motor erin eens onder de loep nemen. Hier op een ipad 1 met 64gb een kleine 2000 epubs en het is zo traag als dikke stroop. Om een epub erbij te zetten via je netwerk ( geen sync via itunes ) duur minuten, nog maar niet te praten over PDF’s.

    Gebruik nu Booman, kun je je boeken ook gelijk op categorie soorteren en indelen. Shell is identiek bijna maar het werkt veel sneller als je je boeken via filemanager of dropbox binnen haalt. iBook interface is echt aan een update roe, lijkt voor Apple dezelfde waarde te hebben als paint voor windows, ook achterhaald door Paint.Net

  3. Ik denk dat dit gaat om een bug, aangezien Apple TV ook maar gewoon dezelfde iOS draait die iPhones en iPads ook draaien. Ze zijn de automatic download functie gewoon vergeten uit te schakelen voor boeken.

  4. Op scholen gewoon boeken via de appletv weergeven?

  5. Origineel geplaatst door Civman
    Hoop dat ze iBooks en met name de motor erin eens onder de loep nemen. Hier op een ipad 1 met 64gb een kleine 2000 epubs en het is zo traag als dikke stroop. Om een epub erbij te zetten via je netwerk ( geen sync via itunes ) duur minuten, nog maar niet te praten over PDF’s.Gebruik nu Booman, kun je je boeken ook gelijk op categorie soorteren en indelen. Shell is identiek bijna maar het werkt veel sneller als je je boeken via filemanager of dropbox binnen haalt. iBook interface is echt aan een update roe, lijkt voor Apple dezelfde waarde te hebben als paint voor windows, ook achterhaald door Paint.Net

    2000 epubs? Beetje overdreven vind je niet?!

  6. Of gewoon een app-store voor Apple TV?? Ik las eerder dat de icoontjes ook te verplaatsen zijn in de IOS 6 Beta!! Bijvoorbeeld de Ziggo App of de Programma gemist zou een uitkomst zijn op de Apple TV!!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.