Reacties voor: Zo gaat Apple je extra waarschuwen bij app-abonnementen

Apple gaat een extra waarschuwing geven bij het aanschaffen van een betaalde dienst in een app. Vlak na het bevestigen van de betaling komt er een extra waarschuwing in beeld, zodat je nog terug kan. Het voorkomt ook dat je per ongeluk iets afsluit wat je eigenlijk niet wil.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 4 reacties

  1. Ik zou liever een melding zien de dag voor het abonnement afloopt met de vraag om te verlengen of te stoppen. Dat automatisch verlengen (vaak na een gratis proefperiode) vind ik maar niets

  2. Zou het voor jullie mogelijk zijn, om bij de door u voorgestelde app’s, te vermelden dat er eventueel een abonnement aan vast kan hangen ? Ik ben sowieso tegen elke vorm van abonnement . Maar betaal gráág de ontwikkelaar, voor zijn werk. Bedankt.

  3. Best wel snel, zoals Apple hierop regeert en met oplossing komt. Mijn complimenten. Afgelopen dagen was het al in het nieuws dat veel Nederlanders te veel abonnementen hebben (gemiddeld 11) per gezin, dus ja, ik begrijp de weerstand tegen nog meer abonnementen . De ontwikkelaar betalen, oké, die moet ook geld verdienen maar voor 50 apps 50 maal een jaarabonnement , dan ga ik nog liever over op een Nokia 3310.

  4. Ik schaf weleens voor een eenmalig bedrag de pro-versie van een app aan voor meer functies en vooral om van die advertenties af te komen.
    Ik vind vooral die bewegende advertenties heel storend en kan me dan niet meer concentreren!
    Maar nu is een app die ik vaak gebruik ook ineens bewegende advertenties gaan vertonen en ze hebben alleen maar een pro-versie voor een vast bedrag per maand!
    Een abo dus!
    Nou, daar heb ik helemaal geen zin aan!
    Maar die advertenties leiden echt heel erg af als ik met die app bezig ben.
    Ik merk al dat ik die app nu veel minder ben gaan gebruiken omdat ik er tegenop zie om m te openen vanwege die advertenties.
    Jammer hoor want het is een erg handige app en ik had graag eenmalig betaald voor een advertentieloze versie maar ik ga echt niet overal abonnementen voor afsluiten! 👎🏽 #fail

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.