Reacties voor: Meizu M8 en Jack Wong eindelijk in actie te zien

In een filmpje is eindelijk mee te zien van de gebruikersinterface van de Meizu M8, de iPhone-kloon die ruim anderhalf jaar geleden werd beloofd maar nog steeds niet verkrijgbaar is.
Lees het complete artikel → Meizu M8 en Jack Wong eindelijk in actie te zien
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 26 reacties

  1. Lol, je ziet de hele tijd een cursor als hij ergens klikt

  2. ik heb niet echt het idee dat het zo soepel werkt! ik heb een iphone en daar zou ik hem niet voor inruilen.. ik wil hem wel eens testen maar meer ook niet.. en dat terwijl de M6 nog best wel goed was! hier heb ik niet zo veel vertrouwen in eerlijk gezegt. en inderdaad die cursor staat echt als of het een emulator is in een windows omgeving!

  3. Zo dat heeft lang geduurd?
    ik weet nog goed dat apple zijn iphone had gepresenteerd en er een week later de eerste mockups van dit apparaat verschenen met het bijschrift wij brengen hem eerder op de markt dan de iphone. ze hadden daar 6 maanden de tijd voor. anderhalf jaar later dan toch eindelijk een product. Op de CEBIT zijn ze ook geweest met een vroege werkende printboard demo. Die moesten ze alleen nog in een behuizing zien te laten passen dieWEL in de broekzak zou passen.

    tot die tijd is het vooral stil gebleven. Ze hebben wel goed opgelet zie ik maar het is niet echt meer de clone die het leek op alle foto’s die in de loop van de tijd zijn uitgekomen.
    Is dit dan het resultaat van 2 jaar reverse engenering?
    ik had er meer van verwacht.

  4. dit is gewoon een regelrechte kopie van de iPhone.
    Ik zie echt geen meerwaarde aan dit toestel. Hij is zelfs langzamer, heb ik het idee..
    Ben benieuwd of het nog wat wordt…

  5. Dat het een copie was was ook de intentie van meizu.
    (soortvan) het zelfde bieden voor halfgeld geloof ik.
    Meizu heeft een hele product catalogus met ipod clones gehad en is nu wat meer zijn eigen weg gegaan. maar de User interfaces zijn nog altijd op die van apple en creative geïnspireerd.

    maar je krijgt waar je voor betaald ben ik altijd van mening
    ik ga liever voor het origineel (in alle gevallen niet alleen apple)

  6. Wat zijn dat trouwens voor videos die hij aan het einde laat zien hahah

  7. @daniel

    ja dat viel mij ook al op. Een beetje dubieus zijn ze wel.
    of is dat onze dirty mind??? :p

  8. @Daniel; Idd! Lol!

  9. @4saus

    Ik zeg niks meer hahaha

  10. het draait zo te zien onder windows mobile en dat heeft nog nooit soepel gelopen.

  11. wát een iPhone killer weer…

  12. posthok zegt:
    1 september 2008 op 15:04

    het draait zo te zien onder windows mobile en dat heeft nog nooit soepel gelopen.

    auw

  13. wat een flop…

  14. wat een giller die ‘iphone killer’

  15. Waarom wordt dit eigenlijk gepubliceerd op iphoneclub.nl? Dit is toch geen nieuws, m.b.t. de iPhone? Of ben ik nou een ei? Graag alleen nieuws over de enige echte geweldige iPhone.

    Ik word gewoon pissig van de bedrijven die de geweldige iPhone proberen na te maken, terwijl ze de iPhone zelf niet eens kunnen betalen. Dan maken ze een aziatische namaak-iPhone, zo oneerlijk.

  16. Wat zijn dat trouwens voor videos die hij aan het einde laat zien hahah

    Volgens mij is tie groot kindervriend

  17. Bram zegt:
    1 september 2008 op 15:42

    waarom wordt dit eigenlijk gepubliceerd op iphoneclub.nl? Dit is toch geen nieuws, m.b.t. de iPhone? Of ben ik nou een ei? Graag alleen nieuws over de enige echte geweldige iPhone.

    dis is amuzement bram 😛 Meizu leed vermaak om precies te zijn

  18. Ik vind het wel leuk om te lezen hoor. Denk het gros van de bezoekers.

    Bedoel, over de iPhone ben je op een gegeven moment ook wel ‘klaar’. Het is mijn inziens gerelateerd aan de Iphone.

    Of je moet overwegen een dagboek te kopen. Kun je al je avonturen daar in beschrijven welke je beleefde met je iPhone.

    Vandaag zat ik lekker op de bank met de iPhone. Leuk en lekker gezellig. Mijn vriendin wilde er ook even mee spelen. Ze stuurde een SMS naar een maatje van me. Ik werd boos en verwacht dat hier een artikel over verschijnt op iphoneclub.nl

    Kusje,

    Een anoniempje.

  19. @ 4saus

    Meizu is een kwaliteitsmerk, en ik zou de M8 eigenlijk wel willen als MP3 speler. Ik had de M6, maar deze ben ik helaas verloren. Ik mis echt deze MP3 speler, ondanks dat ik een iPhone 3G in mijn bezit heb. De 3G heeft namelijk echt een bagger geluid. Geen oordopjes die daar mooi geluid van kunnnen maken. Geef mij maar een goede speler met FLAC/OGG ondersteuning, in combinatie met mijn Shure oordopjes.

  20. Nop, totaal geen smaak voor humor.

    @Arawn: De oordopjes worden als beste beoordeeld die bij de iPhone 3G worden meegeleverd, dus daar kan je geen commentaar op hebben.

  21. @ Bram,

    laastst is toch bekent gemaakt dat de M8 niet de zelfde chip heeft als de M6 en dat daardoor veel mensen die wachten ondertussen zijn overgestapt omdat juist dat een punt was die niet verandert moest worden. Ik heb het ergens gelezen maar 100% procent zeker weet ik het niet.

  22. @ 4saus

    Meizu is een kwaliteitsmerk, en ik zou de M8 eigenlijk wel willen als MP3 speler. Ik had de M6, maar deze ben ik helaas verloren. Ik mis echt deze MP3 speler, ondanks dat ik een iPhone 3G in mijn bezit heb. De 3G heeft namelijk echt een bagger geluid. Geen oordopjes die daar mooi geluid van kunnnen maken. Geef mij maar een goede speler met FLAC/OGG ondersteuning, in combinatie met mijn Shure oordopjes.

    Met kwaliteit alléén kom je er niet. Kijk maar naar apple op computer gebied.
    die zijn ook tot meer in staat dan waar ze credit voor krijgen.

    en daar gelden ook de zelfde voors en tegens zoals budget gebonden keuzes.
    Ik heb bijvoorbeeld geen geld over voor oordopjes boven de 35 euro. dan kan ik geen shures halen want die beginnen geloof ik bij de 111 euro. die oordopjes van apple zelf kunnen idd beter maar ja. maar onderweg hoor ik ook graag nog de ambulance aankomen. dat lukt niet met shures. die sluiten al je omgevings geluid af. Ik wil niet weer onder ambulance vandaan gepeuterd worden met een gebroken been door dat soort geintjes 😉 (ja ik ben aangereden door de ambulance ja) Ik hoorde m niet…

    Wat beter is voor wie is persoons en budget gebonden.
    los van het feit dat meizu cloned en toch een kwaliteits merk is.

  23. De oordoppen van de iPhone sluiten de omgevingsgeluiden niet af, dus hoe kun je zo’n vergelijking opstellen?

  24. De iPhone-oordopjes een baggergeluid? Dat vind ik erg meevallen. Het lijkt wel een tirade om de geluidskwaliteit door de witte dopjes van Apple af te schrijven, maar ik vind dat echt onterecht. Prima geluid.

    Overigens zijn de plaatjes op het einde niet ‘raar’. Het zijn al helemaal geen kinderen. Japan stikt van de meidenmodellen die twintig zijn maar vijftien lijken.

  25. @Arawn:

    Ik heb anders een iPhone en V-Moda Vibe Duo (inner ear) oordopjes, het geluid is bijna net zo goed als mijn Beyer Dynamic DT-990 Pro koptelefoon die ik gebruik voor productie. Ik wil niet lullig doen, maar de iPhone heeft echt wel een mooie sound met de goede oordoppen!

    Edit: Wil overigens toevoegen dat de standaard oordoppen erg slecht zijn 🙂

  26. Yes, japanse porno-ish aan het eind…whoaaaaaaa…..toch?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.