Reacties voor: MeFeedia: ‘iPad-gebruikers kijken vijfmaal meer video dan iPhone-gebruikers’

Volgens videosite MeFeedia kijken iPad-gebruikers 5x zoveel video als iPhone-gebruikers, besteden ze 4x meer tijd aan het videokijken en kijken ze naar driemaal zoveel filmpjes.

Reacties: 5 reacties

  1. Linkje naar de site ?
    Op mefeedia.com doet geen 1 filmpje het !

  2. het is wel waar want ik zie mijzelf meer video kijken op een ipad dan op een iphone ^^

  3. Ik weet niet of ze die conclusie wel kunnen trekken uit hun onderzoek. Ipad is ook erg nieuw en mensen die een gadget net hebben ‘spelen’ er ook meer mee de eerste weken. Misschien kijken ze daarom wel meer video?

  4. Nou lijkt me vrij logisch waarom men meer video kijkt op de iPad.

    Het scherm is van een normale grootte! Met een fatsoenlijke resolutie. Dus wordt een film / video kijken ineens wel interessant. Op mijn iPhone kijk ik hooguit een YouTube filmpje of een trailer. Maar de iPad lijkt me ideaal voor web streaming (o.a. Uitzending Gemist) ook vanwege de batterij duur van ong. 10 uur!

  5. Origineel geplaatst door arthur
    Ik weet niet of ze die conclusie wel kunnen trekken uit hun onderzoek. Ipad is ook erg nieuw en mensen die een gadget net hebben ’spelen’ er ook meer mee de eerste weken. Misschien kijken ze daarom wel meer video?

    Als dat zo is ligt er een hele markt open de komende maanden. Er komen dagelijks duizenden nieuwe iPad eigenaren bij die ook gaan ‘spelen’. Als die allemaal overmatig HTML5 video gaan kijken is Adobe snel klaar met z’n flash-theorie…. en krijgt Steve Jobs helaas weer gelijk…. “Flash is over”

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.