Reacties voor: Meeste iPhone-gebruikers hebben geen Mac

Een kleine steekproef onder Amerikaanse iPhone-bezitters door Rubicon Consulting laat zien dat de meeste van hen geen Mac gebruiken, zitten te springen om apps en slechts zelden handpijn krijgen.
Lees het complete artikel → Meeste iPhone-gebruikers hebben geen Mac

Reacties: 5 reacties

  1. grappig zeg! Ik heb gelijk mun pc eruit gegooit toen in mijn iphone kreeg.. Beetje extreeem nisschien! Ik werk nu al bijna een half jaar met mac en het bevslt super!!!

    Ik denk dat de cijfers er over een jaar heel anders voor staan! Er gebeurt iets met mac.. Fantastisch als je daar in de vs bent en in zn mac store 20 man personeel loopt dat allemaal 1 op 1 de klanten helpt!!!

  2. Logisch dat ze geen iPod hebben, de iPhone is al een iPod.

    En sinds ik mijn iPhone heb neem ik mijn laptop veel minder mee. Die heb ik alleen nodig om documenten te maken (thuis of op kantoor) of presentaties te geven.

    Maar voor onderweg en tijdens overleg is de iPhone geweldig! Mailen, surfen, bellen, kaart op zoeken… vooral als je veel moet reizen. Het scheelt het meezeulen van een laptoptas.

    Ik zou graag een betere video uitgang op de iPhone hebben. 1024*768 naar een display of beamer. Bluetooth clickertje erbij… dan is het apparaat ideaal voor presentaties.

  3. @Sjaak inderdaad,
    Ik had eerst ook een niet-smartphone. Toen kwam de iPhone en die moest ik gewoon hebben =]
    Ik ga binnenkort ook over naar de mac, dit is mede door de iphone en door de ipod die ik voor de iphone had.

    Hij is inderdaad super voor onderweg, in de trein etc.
    Voor het typ- en designwerk gebruik ik wel mijn laptop/pc, maar dat lijkt me redelijk logisch…

  4. Door komt hij het door mijn iPod (Nano, 1st) dat ik ben overgestapt op een Mac. Dat is al een aantal jaartjes terug. Het bevalt super, vooral met mijn iPhone er nu ook bij!

  5. Bij mij komt het door mijn iPod (Nano, 1st) dat ik ben overgestapt op een Mac. Dat is al weer een aantal jaartjes terug. Het bevalt super, vooral met mijn iPhone er nu ook bij!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.