Reacties voor: Meerdere applicaties gelijktijdig updaten in iOS 4.3

Een Italiaanse site heeft ontdekt dat het in iOS 4.3 mogelijk is meerdere applicaties gelijktijdig te updaten, in plaats van na elkaar.
Elger van der Wel -

Reacties: 32 reacties

  1. Mooi, want soms al ging er een grote app (veel geheugen) voor een paar kleinere apps moest je super lang wachten voor je kleine apps of de grote op pauze zetten.

  2. Hoop dat het probleem met “oneindig” installeren nu ook opgelost is dit heb ik nogal eens bij mijn iPhone 3GS. Maar dit lijkt me handig tenminste niet omstebeurt maar tegelijk scheelt weer een hoop tijd.

  3. Ik vraag me af of het inderdaad wat scheelt. Nu al is het internet merkbaar trager wanneer er apps aan het downloaden of updaten zijn. Ook met een snel wifi-netwerk.

  4. Mooi, dit zou in theorie ook moeten betekenen dat als 1 download het niet doet, dat de rest wel doorgaat. Ik heb namelijk app’s uit de Amerikaanse App Store en uit de Nederlandse App Store op mijn iPhone staan. Hierdoor werkt het ‘update all’ niet, omdat als hij bij de eerste download komt met het andere account, stopt het updaten en doet hij de rest dus ook niet meer..

  5. Mmm of dit nou zo veel uitmaakt.. of 1 app 1mbit tot beschikking krijgt (bij wijzen van) of 3 apps 1mbit tot beschikking krijgen die ze samen moeten delen, gaat net zo snel lijkt me..

    Tenzij er een cap per app op zit, dan zou het wel uitmaken.

  6. meestal gaan er toch al 3 tegelijk??? In Itunes…

  7. Zou prettig zijn als je nu ook een Queue lijst kon maken in de App Store. Ik heb nog wel eens dat ik meer dan 1 app wil installeren en dan moet ik steeds terug naar de App Store….

  8. Vanavond 1900 komt die!

  9. Goede verbetering!

    Ik kan er niet tegen dat tijdens het installeren van de eerste update de tweede update niet alvast kan beginnen met downloaden.

  10. Origineel geplaatst door dannyy
    Hierdoor werkt het ‘update all’ niet, omdat als hij bij de eerste download komt met het andere account, stopt het updaten en doet hij de rest dus ook niet meer..

    Dit werkt nog steeds niet. Blijven hangen van updates kan in 4.3GM ook nog steeds. Bij mij gaat het updaten overigens ook in 4.3GM stuk voor stuk. Tot zover het goede nieuws 😀 Rare jongens die Italianen.

  11. Origineel geplaatst door Eddy
    Zou prettig zijn als je nu ook een Queue lijst kon maken in de App Store. Ik heb nog wel eens dat ik meer dan 1 app wil installeren en dan moet ik steeds terug naar de App Store….

    Cydia addict… xD

  12. @Henk: Hoe weet je dat?

  13. @Henk: wat komt om 19:00 uur.

  14. Ik hoop toch echt dat er wat grotere aanpassingen en nieuwe dingen komen in iOS 4.3 dan alleen dit soort kleine dingetjes waar (bijna) niemand iets om geeft.

  15. ik werk er al even mee en hij draait super! ik merk het verschil op mijn iPhone4 en mijn iPad heel erg goed

  16. Mooie achtergrond! Iemand n link?

  17. Een functie die ik mis in 4.2 is als ik een app niet wil updaten. Ik zou dus een update niet willen uitvoeren, zodat ik niet steeds “lastig wordt gevallen”. Zit dat misschien ook in 4.3?

  18. @Brammy: Er zijn geruchten dat IOS 4.3 al vanavond om 19.00uur wordt vrijgegeven…

  19. Wie een beetje slim zoekt had de GM al lang op zijn iDevices kunnen hebben. Dat wachten tot de 11de kun e je dus gewoon besparen.

    En nee de GM is niet anders dan de versie die je straks via iTunes binnentrekt.

  20. De laatste iTunes update schijnt nogal allergisch te zijn voor Windows XP, Vista en 7. Op drie van mijn windows machines crashed iTunes nadat ik vanmiddag de laatste update geinstalleerd had.

    De Cydia App, StayOpened zorgt ervoor dat de Appstore actief blijft op de voorgrond terwijl de app(s) gedownload en geinstalleerd worden.

    @Nicoline
    In dit artikel bedoeld men dat je via de (niet iOS4.3) iphone’s Appstore update. Als het om iTunes op PC of Mac gaat heb je gelijk 😉

  21. Origineel geplaatst door Aiii
    Wie een beetje slim zoekt had de GM al lang op zijn iDevices kunnen hebben. Dat wachten tot de 11de kun e je dus gewoon besparen.En nee de GM is niet anders dan de versie die je straks via iTunes binnentrekt.

    maar ik denk dat het voor de meeste mensen gevoelsmatig wel uitmaakt omdat het toch niet de echte final-final release is. tenminste dat is wel bij mij zo:D

  22. Even over dat gelijktijdig updaten van meerderen app’s dat doet hij nu ook al geen drie maar twee wel maar toegegeven meer is in dit geval ook fijn

  23. Als iPhone 3G gebruiker heb ik er sowieso (nog) niets aan 🙁

  24. Origineel geplaatst door Peterfrans
    Een functie die ik mis in 4.2 is als ik een app niet wil updaten. Ik zou dus een update niet willen uitvoeren, zodat ik niet steeds “lastig wordt gevallen”. Zit dat misschien ook in 4.3?

    Zit er niet in, ik heb Slingplayer 1.3 bijv, versie 2.x en hoger werkt niet bij mij, zit dus elke keer tegen een badge aan te kijken, maar ja er zijn ergere dingen in de wereld.

  25. Intensief gebruik gecombineerd met het updaten/installeren van één app is al dramatisch voor de snelheid, laat staan met drie tegenlijk… Hopelijk doet de snelheidsverbetering van 4.3 dat teniet!

  26. Ja, hij is er….ben hem aan het binnen hengelen…….

  27. Ik ben nu over op 4.3, maar de updates worden nog steeds NA elkaar gedaan ( iPhone 4, iOS 4.3 )

  28. Na de update merk ik ook geen verschil. Staan nog steeds appjes in de wacht!

  29. Ik heb zojuist angry birds en angry bitds season geupdate, maar de ene wachtte met ‘laden’ totdat de andere al geinstalleerd was.
    Ik zie dus geen simultane downloads.
    Btw: ik heb een 3gs.

  30. Bij mij werkt het updaten amper/niet, steeds wachgen en dan weer zeuren. Zelf ook echt niets verandert..

  31. @Alfred: Dat komt omdat een update je hele internetsnelheid gebruikt. Waarschijnlijk heeft zo’n update wel een lage prioriteit, waardoor gewoon surfen op het web ‘voorgaat’. Daardoor kan je nog wel internetten, maar dit gaat uiteraard iets langzamer. Maar bij meerdere updates tegelijk zal je inderdaad nog langzamer gaan internetten, omdat er meerdere dingen tegelijk gedownload worden. Dit merk ik ook als ik op m’n PC een paar torrents op lage prioriteit tegelijk download. Het gaat wel, maar ik merk wel dat mijn netwerk meer ‘verstopt’ zit dan wanneer ik maar één torrent download.

  32. Ik wacht eerst tot de ipad 2 release (me 2g ipod touch kan het niet meer aan)

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.