Reacties voor: ‘Sinds iOS 10 steeds meer uitschrijvingen op nieuwsbrieven’

Het aantal uitschrijvingen van nieuwsbrieven is volgens een onderzoek flink gestegen sinds de komst van iOS 10. In de Mail-app is het namelijk makkelijker geworden om je af te melden voor nieuwsbrieven waar je voor ingeschreven staat.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 9 reacties

  1. Let wel op dat je dit niet gebruikt bij echte spammail, voordat je het weet loopt je mailbox vol met nog meer spam. Mijn advies, wees er voorzichtig mee, doe dit bij nieuwsbrieven waarvan je weet dat je je daar op geabonneerd hebt en ze niet meer wilt hebben.

  2. Werkt slecht want het uitschrijven gaat vaak naar een noreply@…….. adres, en idd levert als je niet uitkijkt meer spam op.

  3. Ik ben al een hele week bezig mij bij elke mail die mij niet interesseert uit te schrijven … djeezus, die blijven binnenkomen ๐Ÿค”๐Ÿค” en den helft ervan is ineens Italiaans of Frans of Duits bij uitschrijving ๐Ÿ˜’

  4. Heb zelf deze melding nog nooit gehad en ik krijg toch best wel wat mail van bedrijven binnen.

    Gelukkig is het makkelijk om onderaan uit te schrijven.

  5. Vage service. Je stuurt een mail die niet werkt. Netjes afmelden onderaan werkt bij mij prima. Je komt er alleen nooit echt van af ๐Ÿ™‚

  6. Ik zou blij zijn als die hele functie gewoon uit kan. Ik wรญl juist die nieuwsbrieven. Als ik ze niet had gewild had ik me allang uitgeschreven… Maar nu heb ik meteen 10% schermvervuiling bij heel veel van m’n mails door die balk die Apple erbij zet.

    Het is hetzelfde als die ‘updated contact info found’; het is hooguit 3 keer per jaar handig, en dat is voor die 3 keer prima handmatig te regelen. Daar is geen extra ruimte-innemende balk voor nodig.

    Kortom: leuke functie, niet voor iedereen nuttig, dus een opt-out om die functies uit te zetten is welkom; plus een stuk nuttiger dan de Klok-app in het donker doen of het weghalen van de ‘Per app’-weergave in het notification center.

  7. Ik kreeg problemen met mn outlook. De map ‘junk’ moest ik aanpassen met een andere naam wat dan weer niet lukte.
    Jammer genoeg kan ik me nu ook niet meer afmelden.
    Functie was wel makkelijk en redelijk effectief.

  8. @Marina: Daarom zeg ik, wees er voorzichtig, levert je vaak meer mail op dan je lief is ๐Ÿ˜‚

  9. Origineel geplaatst door JK
    Vage service. Je stuurt een mail die niet werkt. Netjes afmelden onderaan werkt bij mij prima. Je komt er alleen nooit echt van af ๐Ÿ™‚

    Als je je uitschrijft op een nieuwsbrief dan weten ze dat uw mailadres nog bestaat een kunnen ze uw mailadres doorverkopen. Dus dat is ook een slechte optie.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.