Reacties voor: Meer sms’jes verstuurd door WhatsApp-storing op oudejaarsavond

Sms beleefde een comeback tijdens oudejaarsavond 2015. Door een storing bij WhatsApp grepen meer mensen dan verwacht terug op het aloude sms.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 18 reacties

  1. Geen last van gehad, ik heb al sinds de introductie van de nagscreens geen Whatsapp meer. Overigens verwacht ik dat 2016 het jaar wordt van het grote Whatsapp schandaal, waarin duidelijk wordt dat het primaire doel van Whatsapp is de gebruikers zoveel mogelijk te bespioneren, ook buiten de app.

  2. @Alfred: zet je telefoon uit, anders weten ze waar je bent

  3. Ik vond het toch bijzonder mee vallen met de storing , merkte wel dat whatsapp langer nodig had om te verbinden

  4. @Alfred: met elke app heb je kans om bespioneerd te worden , wil je echt zeker zijn van je privacy heb ik nog wel een 3310 voor je in de aanbieding ( met een knipoog)

  5. De storing was bij mijn whatsapp vooral rond 8 uur. Mijn berichtjes gewoon via whatsapp kunnen versturen. Sms versturen doe ik muv iMessage nooit via mijn zakelijk abonnement. Al mijn contacten hebben whatsapp. Geprobeerd over te stappen op telegram maar daar heb ik 3 (slapende) contacten dus dat schiet niet op.

  6. @Alfred: Klinkt als een gevaarlijk jaar Alfred. Ik zou als ik jou was je schuilkelder in orde maken.

  7. Mensen zitten altijd zo vastgeroest aan iets.
    Ik zeg download telegram, 1minuut werk en alles gaat vanzelf ivm u contacten en ge kan bijna meteen beginnen. Wat is dat zeggen ze mij?
    Looooolll.
    Telegram is zelfs beter dan diene whatsapp.

  8. Niet dat het mij veel had uitgemaakt, maar ik had ook nergens last van. ’Broadcast list’ aangemaakt met iedereen belangrijk erin, en hup verstuurd om 12:00 (omdat hier in ieder geval Ziggo achterliep op de echte tijd op m’n telefoon, als iedereen dat had was ik daarom misschien iedereen voor met echt om 12:00 een bericht te sturen.)

  9. Origineel geplaatst door Alfred
    Geen last van gehad, ik heb al sinds de introductie van de nagscreens geen Whatsapp meer. Overigens verwacht ik dat 2016 het jaar wordt van het grote Whatsapp schandaal, waarin duidelijk wordt dat het primaire doel van Whatsapp is de gebruikers zoveel mogelijk te bespioneren, ook buiten de app.

    Zolang het publiek “ze mogen alles van me weten want ik doe niets geks en ben geen crimineel” houding heeft; blij wordt gemaakt met dit soort “service”diensten en social media meuk – verandert er helemaal niets. De kudde is niet bang voor leeuwen.

  10. Ach, wat moet je met die wensen? Ik hoop ook dat iedereen gezond 2017 zal halen. De realiteit is dat dat bij velen niet gaat lukken. Vreselijke ziektes liggen altijd op de loer en ontloop je dat al dan is er nog het verkeer wat opnieuw in 2017 zo’n 700 levens zal gaan opeisen. Ik doe maar niet mee aan al dat gewens, whatsapp zal door mij niet plat gegaan zijn. Het aloude gezegde op het tegeltje van m’n opa vroeger blijft het dichtst bij de realiteit: Van het concert des levens krijgt niemand een program. En zo is het, al die wensen zijn er eigenlijk voor de bühne: Kijk mij eens correct zijn!

  11. @koert: Wat een depri gepraat hier!!
    Het gros van de mensen gaat niet dood, en ook voor iedereen met ellende, er is niks mis mee om mensen het beste te wensen.

  12. Zag vanochtend pas dat mensen mij een bericht via WhatsApp gestuurd hadden. Het was ondanks de storing blijkbaar wel gelukt de berichten te verzenden, maar ik had dus geen melding gekregen.

    Hoewel ik altijd zeer promoot bij voorkeur Telegram te gebruiken, ook nu weer niet één bericht via Telegram ontvangen. Men wil er – helaas – gewoon niet aan.

  13. Origineel geplaatst door R K
    Zag vanochtend pas dat mensen mij een bericht via WhatsApp gestuurd hadden. Het was ondanks de storing blijkbaar wel gelukt de berichten te verzenden, maar ik had dus geen melding gekregen.

    Hoewel ik altijd zeer promoot bij voorkeur Telegram te gebruiken, ook nu weer niet één bericht via Telegram ontvangen. Men wil er – helaas – gewoon niet aan.

    Gewoon je whatsapp account verwijderen. Dan komt de rest vanzelf wel mee 👍 hier ook gedaan en de meeste veel gebruikte contacten gebruiken het nu met veel plezier.

  14. @Alfred: En dan geloof jij dat je niet bespioneerd wordt?
    Ach….hoe naïef ben je?
    Iedereen wordt in de gaten gehouden…iedereen die sowieso een smartphone heeft.
    Dus….happy new year!!!! Again!!

  15. Dus nu is het wachten op wanneer de telecomproviders WhatsApp gaan hacken…

  16. Ik sliep om 22:15 dus ik heb alles heerlijk gemist 🙂 . Beviel me goed.

  17. Ik heb ook gesmst.. Voor het eerst in 3 jaar

  18. Telegram. Niks aan de hand.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.