Reacties voor: Meer klanten en meer mobiel internetgebruik bij T-Mobile

T-Mobile zag het afgelopen kwartaal het aantal klanten en het gebruik van mobiel internet spectaculair stijgen. Maar de omzet per klant stond onder druk.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 23 reacties

  1. Kijk eens aan , hebben ze ook meer geld om het 3g-netwerk uit te breiden en sneller te maken ๐Ÿ™‚ …

  2. Origineel geplaatst door korrel
    Kijk eens aan , hebben ze ook meer geld om het 3g-netwerk uit te breiden en sneller te maken ๐Ÿ™‚ …

    Nee, helaas.. de EBITDA is gedaald dus de cijfers zijn feitelijk slechter geworden, het is bijna een reden om grootschalige bezuinigingen aan te kondigen en iedereen een datalimiet op te leggen ๐Ÿ˜‰

  3. Precies! Het is leuk om veel klanten te hebben. Maar misschien nog belangrijker is de “waarde” van die klanten…
    Ze moeten de investering (bijvoorbeeld mobieltje) wel terug verdienen, en/of liever zelfs winst maken (belangrijk voor de aandeelhouders).

  4. Origineel geplaatst door korrel
    Kijk eens aan , hebben ze ook meer geld om het 3g-netwerk uit te breiden en sneller te maken ๐Ÿ™‚ …

    Hoezo sneller en beter? Is al lekker snel, ik weet niet zo 123 welke provider sneller internet biedt.

  5. @ Erp

    Vodafone.
    3.6 Mbit/sec

    Maar daar heb je wel een datalimiet dus het iPhone-abonnement biedt inderdaad het beste internet!

  6. Vodafone vs T-Mobile: Datalimiet meegenomen wel, maar bereik is bagger! (mij waren ze op principe al kwijt toen ik erachter kwam dat de interne en “PR” dekkingskaarten niet overeenkwamen!) En nee, als je goed bereik hebt waar jij woont, heb je er geen last van.. Ik denk dat T-mobile nogal wat groeipijntjes gaat krijgen ook, zeker nu de resultaten ook nog tegenvallen. Al met al haal ik niets positiefs uit dit bericht.

    p.s.: waarom EBITDA, en niet gewoon “brutowinst”? en wat was de brutowinst vorig jaar?

  7. Origineel geplaatst door El Abogado Del Diablo
    en iedereen een datalimiet op te leggen ๐Ÿ˜‰

    Oftewel, allemaal vrijblijvend ons contract op mogen zeggen ivm met wijzigen van AV. Denk niet dat ze daar een goede stap mee zouden zetten denk je wel? Het risico dat veel van de nieuwe (iPhone) abbonees dan direct naar een ander gaan zou wel heel groot zijn.

  8. 3G bestaat niet in nl, dat heet UMTS

  9. Origineel geplaatst door roger6666
    3G bestaat niet in nl, dat heet UMTS

    3G staat voor derde generatie, en omvat UMTS alsook HSDPA(technische uitbreiding van UMTS, m.a.w. HSDPA = UMTS+), maar de laatste wordt meestal aangeduid als 3,5G. Het “bestaat” dus wel degelijk, en ik begrijp niet waarom je dit zo roept..?

  10. Idd. 3G is gewoon een verzamelnaam. Overigens kan de iPhone beide aan, zowel UMTS als HSDPA.

  11. Origineel geplaatst door Niels

    Origineel geplaatst door El Abogado Del Diablo
    en iedereen een datalimiet op te leggen ๐Ÿ˜‰

    Denk niet dat ze daar een goede stap mee zouden zetten denk je wel? .

    Enig sarcasme en cynisme is u totaal vreemd?

  12. @Takku – Dankje, vergat ik duidelijk te maken.. het is zo jammer als mensen maar wat roepn.. brengt iedereen in verwarring ezo :p

  13. Ik ben een van diegenen die zijn contract mocht ontbinden ivm geen 3G bereik. Zelfs op de officiele HSPDA dekkingskaart op internet was er een witte vlek in mijn dorp, kun je nagaan hoe het met de officieuze kaart gesteld is. Ik heb nu een vodafone sim er inzitten en ik moet zeggen. het werkt perfekt. 3,6 mb/s en die datalimiet, dat zal wel zo’n vaart niet lopen.

  14. @rob

    Die datalimiet werkt als volgt bij vodafone: Het datagebruik mag niet regelmatig 10x zoveel (of meer) per maand zijn dan het gemiddelde datagebruik van alle gebruikers. Je krijgt eerst een brief, de tweede keer een sms, en de derde keer belt iemand je. Daarna is er pas sprake van kosten.

    Bij T-Mobile wordt je datasnelheid overigens geknepen naar 384Kbps na de eerste 250 MB, bij 1GB naar 64Kbps.

  15. Origineel geplaatst door atquest
    @rob
    Bij T-Mobile wordt je datasnelheid overigens geknepen naar 384Kbps na de eerste 250 MB, bij 1GB naar 64Kbps.

    Mmm waar haal je die wijsheid vandaan ? Ik gebruik al zeker 3 jaar flat fee abbo van tmobile en regelmatig meerdere gb’s per maand verbruikt, maar ik ben nog nooit geknepen!

  16. Origineel geplaatst door atquest
    @Passie – van http://www.t-mobile.nl/persoonlijk/htdocs/page/shopping/product/productdetails.aspx?vid=ResidentialProductIphoneDetails&ProductId=4349

    p.s: ik hoop dat het niet klopt… maar het staat er wel

    Ik lees dit zo: Bij web ‘n walk ga je na 2GB verbruik terug naar 384 Kb/s down en 64 Kb/s up. Bij laptop business is dit na 1GB en bij laptop economy is dit al na 250MB. Als ze dat allemaal over een kam zouden scheren zou niemand extra willen betalen voor laptop business t.o.v. laptop economy.

  17. @Erp – Je hebt gelijk. Evengoed word je geknepen.. heeft iemand ervaring of ze dit ook echt doen?

  18. Origineel geplaatst door atquest
    @Erp – Je hebt gelijk. Evengoed word je geknepen.. heeft iemand ervaring of ze dit ook echt doen?

    Ik weet niet eens wat mijn verbruik is op 3G. Je kunt i.i.g. speedtest downloaden voor je iphone en dan checken of je snelheid < dan het normale niveau.

  19. Jongens als het goed is heeft niemand hier een web&walk of laptop abbo op zijn iPhone. tenzij je natuurlijke een simlockvrije hebt maar ik neem aan dat je dan geen t-mobile hebt genomen. Dus deze voorwaarden zijn helemaal nvt op ons.

  20. @tijmen – aha, natuurlijk!

    wel een tikje vreemd dat ze op die iphonespecifieke pagina staan …

  21. t-mobile does have a data limit , thats why they reduce your speed after you reach a limit , in holland is the NO real unlimited data network sadly its a con to say unlimited when they downgrade your speed , unlimited should be that unlimited , well they do charge alot for the service anyway , plus t-mobile is the only network that monitors all your connections and have a data base of all the web pages you have visited , so be carefull which sites you do visit ( i know a person that works in that department before someone says its not true SADLY it is ) general use of the iphone to internet is not that much data really , as the network is so bad most people who use the internet at home use wifi , if you internet all day all i can say is go and get a job ๐Ÿ˜‰

  22. Ik ben iig heel blij dat ik m’n hele iphone kwijt ben ondanks ik het een erg fijn apparaat vind (ja, ik ben eenmaal een applefreak). Heb nu weer oud en vertrouwd een nokia, waarmee ik altijd en overal bereik heb, maar dan met KPN.
    Okay, het internetabb. is wel ” minder” dan van tmobile maar per saldo betaal ik minder en kan ik vaker bellen omdat ik bereik heb.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.