Reacties voor: Meer informatie over blacksn0w bekend (jailbreak/unlock)

Op zijn blog heeft Geohot meer informatie over blacksn0w bekend gemaakt. Ook gaat Geohot in zijn laatste blogpost in op de vraag of hij de $10.000 die Jody Sanders heeft uitgeloofd voor de unlock van baseband 05.11.07 in ontvangst zal nemen en de reden daarvoor.
Paul Pols - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 40 reacties

  1. kijk hij is wijs niet voor het geld gaan anders word binnen de kortste keren uit gekotst:-)

  2. Wouw… netjes hoor Geohot… Lijkt mij vrij lastig $10,000 te laten liggen uit principe. erg veel respect voor deze man… (ik had hem het geld best gegund)

    (Ik denk dat we kunnen redeneren dat Geohot genoeg geld heeft)

  3. Ik vind het echt goed, dat hij geen geld wil ontvangen voor zijn geniale werk. Ik denk de reden dat hij dan ook zo snel alles heeft gefixt was dat niemand anders de unlock ging uitbrengen en dan wel die 10k ontvangt en dat jailbreak commercieel werd.

  4. Sterker nog: Hij roept mensen op om door te zeggen dat ALLE jailbreak en unlock software gratis IS (niet ‘zou moeten zijn’).

  5. Geohot and dev-team should work together in de future!

  6. FF een opmerking. Als Geohot zo hekel heeft aan iphone unlock site’s waar ze geld vragen voor zijn programma’s, waarom zie ik dan op zijn blog (http://iphonejtag.blogspot.com) rechts onder allemaal links staan naar die site’s. Het zijn welliswaar advertentie die door google daar neer gezet worden maar ik zou die dan weren van me eigen blog of niet ?

  7. @normalis666: Hahah ja inderdaad!
    En met een beetje geluk haalt hij er meer geld uit uit advertentie’s.

  8. @Martin: Ik denk eerder dat hij het van donaties moet hebben. Maarja hij blijft top hoe dan ook ^^

  9. persoonlijk denk ik toch echt dat het opzetten van die $10.000,- gewoon een pubisitie stunt was hoor.
    k bedoel komop zeg, een particulier die uberhaupt $10.000,- klaar heeft liggen, en het snelle verschijnen van deze jailbreake???
    klopt gewoon niet.

    ik noem deze acties fake, de jailbreake zal vast wel werken, maar t is gewoon een fake.

  10. @lennart hendriksma:
    Ik denk wel dat Jody Sanders $10.000 heeft liggen. Die vent is een pure oplichter en dief. Hij laat allemaal mensen betalen voor gratis software. Hopelijk komt die man snel voor de rechter te staan. Achter slot en grendel met dat soort mensen

  11. Hij laat mensen betalen voor een stuk handleiding, waar toevallig gratis software bij zit. Zo beetje hetzelfde als Torrents. Wat jullie nu eignlijk zeggen is dat bv de piratebay veroordeeld moet worden, zoals ook gebeurd. Terwijl jullie juist die mensen zijn die daar gebruik van maken. Net zoals het gebruik maken van unlocksoftware op een iPhone wat ook niet is toegestaan in bepaalde wetgeving.

  12. en ja als je een unlock site hebt, verdien je 1000en per dag, die Jody zit denk ik ook te wachten op de unlock want hij loopt nu veel omzet mis. Je kan het zien als een investering. Ik ken mensen die andere telefoons simlockvrij maken en als een nieuwe telefoon uitkomt betalen ze ook vaak veel geld voor de unlock software maar jah die geld krijg verdien je snel weer terug.

  13. @Gammel:
    Wij leven hier in Nederland, en hier is het jailbreaken en unlocken gewoon legaal hoor. En gratis software betekend niet dat het voor commerciële doeleinden gebruikt mag worden. En hij doet net of het ZIJN software is door er een andere GUI in te bouwen, maar hij jat de bron van andere mensen.

  14. How many here can say they have not been ripped off by dev-teams software sold by dutch con artists on marktplaats and ebay nl , its sadly not only jody , the dutch are as bax as him seeing a quick euro to make , i report as many of these guys so if one of you are reading this and one of your adverts is deleted then its probably from me , my tip for honest iphone users is to help visit the sites and report them to help those who do buy and get ripped off

  15. Toch, ik snap al die ophef niet over bedrijven die mensen laten betalen en hulp geven bij een jailbreak.

    Ik ken zat mensen in m’n omgeving die echt niet weten waar ze moeten beginnen met een jailbreak. Ook jullie goedbedoelde zinnen als ‘kijk eens in het forum’ zijn aan hen niet besteed. Daar snappen ze niks van, het is veel te ingewikkeld en teveel zoeken, daar komen ze dus echt niet uit. Deze vrienden leven niet meer van een studiebeurs en hebben best wat geld over voor iemand die ze stap voor stap uitlegt hoe ze moeten jailbreaken.

    Dat helpen bij een jailbreak is dan een prima dienst waar mensen bewust voor kiezen? Je biedt wat extra service buiten de gratis software. Waarom worden partijen die dit aanbieden dan als boeven afgeschilderd? Mis ik wat?

  16. @Gammel als je niet van unlocken houdt of jailbreaken wat doe je dan op site als deze. En deze programma’s worden gemaakt omdat een iphone een hele goede telefoon is maar Apple je graag alles in de hand houdt wat je er mee doet. Je kan het vergelijken dat je een pc koopt van een bepaald merk en die dan bepalen welke software je daar op mag draaien ik denk dat je daar ook niet vrolijk van wordt. Ik ben blij dat mensen zoals Geohot er zijn die er voor zorgen dat jij met JOUW telefoon kan doen wat jij ermee wil doen.

  17. @ElleniPhone:
    Ik ben het met je eens dat er niks mis is met hulp bij het jaibreaken en unlocken tegen betaling. Maar laat mensen dan zelf de originele software downloaden, en ga niet handelen alsof je de software zelf hebt gemaakt. Als je gewoon netjes een handleiding aan de gebruikers opstuurt waarin alles beschreven staat, en je geeft ze netjes support dan heb ik er niks op tegen.

  18. @ElleniPhone:

    Origineel geplaatst door ElleniPhone
    Toch, ik snap al die ophef niet over bedrijven die mensen laten betalen en hulp geven bij een jailbreak. Ik ken zat mensen in m’n omgeving die echt niet weten waar ze moeten beginnen met een jailbreak. Ook jullie goedbedoelde zinnen als ‘kijk eens in het forum’ zijn aan hen niet besteed. Daar snappen ze niks van, het is veel te ingewikkeld en teveel zoeken, daar komen ze dus echt niet uit. Deze vrienden leven niet meer van een studiebeurs en hebben best wat geld over voor iemand die ze stap voor stap uitlegt hoe ze moeten jailbreaken. Dat helpen bij een jailbreak is dan een prima dienst waar mensen bewust voor kiezen? Je biedt wat extra service buiten de gratis software. Waarom worden partijen die dit aanbieden dan als boeven afgeschilderd? Mis ik wat?

    Als ze dit eerlijk vermelden op de verkoopsite is er ook niets aan de hand, dan weten potentiële kopers waar ze voor betalen, namelijk voor de handleiding, of het gebruiksvriendelijke interface. Probleem is dat deze verkopers pretenderen deze software zelf te ontwikkelen en dat is niet netjes, vriendelijk uitgedrukt. Je bent dan je klanten gewoon aan het belazeren.

  19. als mensen lezen hier op iphoneclub is het betallen niet nodig , mensen zie alleen geld en niet om jullie te helpen

  20. Helemaal eens dat je niet moet doen alsof je zelf die software hebt gemaakt. Hulp bij het unlocken/jailbreaken zou je dan wel prima tegen betaling kunnen aanbieden, maar je moet natuurlijk niet doen alsof die software van jou is.

  21. super! eindelijk, denk dat er heel veel mensen blij zijn.

  22. Origineel geplaatst door Ranald
    @Gammel als je niet van unlocken houdt of jailbreaken wat doe je dan op site als deze. En deze programma’s worden gemaakt omdat een iphone een hele goede telefoon is maar Apple je graag alles in de hand houdt wat je er mee doet. Je kan het vergelijken dat je een pc koopt van een bepaald merk en die dan bepalen welke software je daar op mag draaien ik denk dat je daar ook niet vrolijk van wordt. Ik ben blij dat mensen zoals Geohot er zijn die er voor zorgen dat jij met JOUW telefoon kan doen wat jij ermee wil doen.

    dit is natuurlijk onzin. Iphoneclub is helemaal niet bedoeld voor iphones met jailbreak. Er is genoeg voor mensen met maar ook genoeg voor mensen zonder.

    Ook vind ik het “ik bepaal zelf wel wat ik doe met me iPhone” zo enorm kinderachtig. Een jailbreak is handig maat opend nou ook geen honderden deuren die anders gesloten bleven.

    Ik heb een jailbreak op me legale 3gs het is leuk en handig maar zeker niet onmisbaar.

  23. Tja, jammer dan, maar ik vraag gewoon geld voor het unlocken van een iphone hoor. Als een ander te lui is om zelf zijn toestel te JBen of te unlocken, waarom moet ik het dan gratis doen? Voor niks gaat de zon op.

  24. De grootste funfactor die dit doet (jaibreak/unlock) is dat je je baas voelt over je eigen telefoon en je er mee kan doen en laten wat je zelf wilt en naar mijn mening is dit juist wat mensen aantrekt om een bepaald toestel te nemen , naar me eigen kijkend, mijn foon heeft nu de uitsraling zoals IK het wil .

    @Donstil , als iphoneclub niet bedoeld is voor iphones met jailbreak , waarom word er dan zoveel over geschreven en gepost , ga lekker dan op een officiele apple site zitten als je je hier niet thuis voelt .

    Geohot = HELD ( i’ll say it again ¡¡¡ )

  25. Zozo, ik zou het niet kunnen hoor, 10.000 dollar laten liggen 😉

  26. Maar je kunt dan ook niet unlocken Bart.

  27. Origineel geplaatst door normalis666
    verspreiden

    Hoe kun je iemand uitkosten waar je afhankelijk van bent? Denk eens na

  28. Jammer dat we tot woensdag moeten wachten, had em nu al willen unlocken. Maar ja je kunt niet alles kant en klaar hebben meteen, nog een paar nachtjes slapen.

  29. legitimiseren => legitimeren

  30. Erg slim van Geohot om het geld te laten liggen. Nu maakt hij weer veel vrienden en die vrienden doneren allemaal weer geld waardoor hij dik boven die 10.000 euro uitkomt.

  31. Zo maar ook Iphone activeren?????
    Dat betekend dat Push Notifications ook een keer helemaal goed moet gaan werken op Hacktivated Iphones!!
    Top Thnx!!

  32. Origineel geplaatst door Majestic
    Erg slim van Geohot om het geld te laten liggen. Nu maakt hij weer veel vrienden en die vrienden doneren allemaal weer geld waardoor hij dik boven die 10.000 euro uitkomt.

    Idd.
    Eens unlocked doneer ik ook gelijk 10€ (+-14.4$)
    Als iedereen die de unlock nodig heeft het doet dan komt hij daar ver bovenuit.
    Samen met mijn donatie zou ik ook graag zoveel mogelijk volk willen kunnen bereiken met de boodschap “Geef geen 39 pond aan oplichtersites zoals die van Jody maar doneer 10€ aan Geohot.
    Zijn tools zijn uiterst gebruiksvriendelijk en hij geeft betere support via blackra1n.support@gmail.com.”
    Maar hoe doe je zoiets best he?

  33. Origineel geplaatst door Crowsoul
    Maar hoe doe je zoiets best he?

    Vliegtuigje met groot spandoek?

  34. Kun je met blacksn0w nou de nieuwe iPhone 3GS (die de nieuwe bootrom heeft) die na week 40 geproduceerd is Jailbreaken & Unlocken? Zonder dat je hem steeds opnieuw op moet starten.

    En Thanks GeoGod!!!

  35. Als ik deze berichtgeving mag geloven betekend dit dus dat de nieuwste software vanaf overmorgen dus te Jailbreaken is?
    TOF TOF TOF!

  36. Goed lezen!

    Origineel geplaatst door weetgeennaamophetmoment
    Kun je met blacksn0w nou de nieuwe iPhone 3GS (die de nieuwe bootrom heeft) die na week 40 geproduceerd is Jailbreaken & Unlocken? Zonder dat je hem steeds opnieuw op moet starten.En Thanks GeoGod!!!

  37. Stel, ik koop een iphone 3gs bij de bestbuy in ny, en dan? moet ik hem dan daar laten activeren?(ik bedoel hoe verder met blacksn0w, ik weet dat het nog niet uit is, maar moet ik de telefoon dan activeren of niet?)

  38. Geohot krijgt van mij ook min. 10pleurie gedoneert , liever aan hem dan aan zo’n oplichter die met andermans harde werk geld pakt en de kluit belazerd .

  39. Zoals hier al eerder gezegd, er zijn veel mensen die er geen zak van snappen hoe te unlocken of jailbreaken. Die betalen er graag voor. Het is dan ook niet zo dat JS deze mensen oplicht, maar deze mensen laten zich op lichten door JS. Waarbij deze mensen niet eens het gevoel hebben opgelicht te zijn omdat ze allang blij zijn dat het werkt.

    Ik ondersteun JS trouwens niet en zou mijn geld daar ook echt nooit aan uit geven. Ik zeg donatie voor Geohot.

  40. Die unlock komt vanavond uit, 6 uur vanavond, volgens zijn blog. Dus nog even in spanning zitten. Woehoe! Kan ik eindelijk unlocken.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.