Reacties voor: Meer foto’s van Macworld 2009: Moscone South

Foto's van Moscone South tijdens Macworld 2009.
Lees het complete artikel → Meer foto’s van Macworld 2009: Moscone South
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 5 reacties

  1. Je komt er nu toch wel achter dat de iPhone echt wel A2DP mist hoor. Mijn carkit is uitstekend maar om mijn muziek te luisteren moest ik apart een kastje laten inbouwen omdat er geen A2DP ondersteuning is. Ik ben een Apple fan al jarenlang, maar dat is toch echt triest.

    Hierboven op de foto’s zie je ook weer allemaal tools met bluetooth.. Maar ja.., geen A2DP

  2. @Rob – Ja, ik had ook graag ondersteuning voor AD2P in m’n iPhone gehad. Om dit te compenseren heb ik een goedkope (€19,-) click-on gekocht voor m’n iPhone op eBay. Samen met mijn AD2P carkit (Nokia CK-100) werkt dit uitstekend. Ik kan dus nu mijn gesprekken én muziek van m’n Iphone over m’n autospeakers beluisteren! En dat allemaal zonder draadjes… 🙂
    Wellicht dat overigens in de nabije toekomst het bluesn0w project een oplossing kan bieden voor de gejailbreakte iPhones. Zij plannen om zelf de missende AD2P functionaliteit voor de iPhone te schrijven.

  3. Tja, Apple staat nou niet direct bekend als innovatief op dat gebied (dus alle laatste snufjes toevoegen aan een device). Op gebied van design zijn ze vooruitstreven op andere gebieden lopen ze vaak hopeloos achter

  4. Ziet er allemaal mooi uit, snap alleen niet wat je daar zou moeten zoeken als gewone gebruiker.

  5. @Rob – Ik zag toch op een foto een headset van scosche met A2DP ondersteuning? Waarom zouden ze het aangeven indien het niet het geval is?

    Mijn vergissing, natuurlijk vermelden ze niet dat je de transmitter er nog eens appart moet bijkopen 🙂

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.