Reacties voor: Medion werkt mee aan iPad-concurrent WePad: straks ook de AldiPad?

De Duitse hardwarefabrikant Medion gaat meewerken aan componenten voor de WePad, een Duitse iPad-achtige tablet.

Reacties: 20 reacties

  1. Ik denk dat ze te laat zijn.

  2. te laat, te slechte kwaliteit,..hij ziet er niet uit met de logootje op de voorzijde

  3. Met alle respect voor de makers van de WePad en Medion, maar als je de WePad een belangrijke concurrent voor de iPad noemt, doe je Apple wel een beetje te kort denk ik..

  4. Zie je dat de deipad een compleet nieuwe catogorie heeft gemaakt, er zijn al aardig wat bedrijven die nu zo’n proberen te maken maar het lukt ze niet doordat de eenvoud van iphoneos beter is dan als het ander voorlal
    Wanneer iPhone OS4.0 eraan komt

  5. @Danny: Precies.. en ‘k zou er echt niet aan moeten denken dat m’n ‘homescreen’/’desktop’ er uitziet zoals op het plaatje bovenaan het artikel.

  6. Wat een rommelige homescreen. Zie het al voor me: Nu bij de Aldi, 2 WePads halen 1 betalen!

  7. 2 voor de prijs van 1
    ja ik zie het ook voor me.
    Maar aan de andere kant als het goede hardware heeft (wat ik niet weet, alleen dat scherm groter is dan iPad) zie ik wel iets voor een mod. Wat dacht je van android of zelfs iPhone OS.

  8. Bij het horen van Medion gaan mijn haren spontaan overeind staan. Vergelijkbaar met Trust. Een soort Yoko van de electronica.
    Ik gun ze btw alle succes met de verkoopcijfers, maar ik hou het bij de iPad!!

  9. Ik wacht wel netjes af tot de Lidl-pad er is ! 😉

  10. Ik vraag me af hoe lang het gaat duren voordat een of andere handige hacker het voor elkaar krijgt op iPad OS draaiende te krijgen op een goedkopere iPad-wannabe, net zoals je tegenwoordig al een tijdje OS X op alternatieve (goedkopere non-Apple) computer kunt installeren.

    Laten we wel zijn; de grootste kracht van de iPad is in mijn ogen toch echt het hele OS en de interface. Buiten het design zelf is de hardware in de iPad nu niet echt schokkend of revolutionair te noemen. Als het lukt om het hart van de iPad op goedkopere alternatieven te installeren gaan ze misschien best nog goed verkopen.

    Zo heb ik zelf ook alleen maar een Asus EeePC gekocht omdat ik wist dat ik daar OS X op kon installeren, simpelweg omdat ik een Apple notebook nu echt niet kan betalen.

  11. Microsoft geeft net aan dat het Courier tablet concept dood is. Mijn gok is dat Microsoft Apple zal volgens en hun Windows Phone 7 OS op een tablet zal gaan zetten in de toekomst.

    Dit lijkt me ook het meest logische !
    Mijn persoonlijke gok ! @GlennEU 🙂

  12. Dit is echt te triest voor woorden…

    Alleen omdat de Aldi Medion verkoopt is het gelijk slecht?
    Mensen hier zonder enig verstand vergelijken de producten van Medion met goedkope troep producten, alleen omdat je het bij de Aldi kan kopen.

    Naja ik weet niet of julie het weten?
    Maar medion stopt wel altijd zeer goede merken, met erkende kwaliteit in hun producten. En altijd de nieuwste componenten worden verwerkt in hun producten tegen een superscherpe prijs, waar de concurrentie, en dan met name apple met hun achterstanden, niet tegen op kan.

    Medion is misschien niet duur en word verkocht door de Aldi, maar ook door The Phone House, en daar hoor ik mensen nooit over..
    Btw in de Phone House verkopen ze niet alleen Medion, maar ook de iPhone.

    Sterker nog, Apple is gebruiksvriendelijk, maar de iPad is geen revolutionair apparaat, het is gewoon een grote iPod Touch.
    Net als de iPhone, en alle iPods, en waarschijnlijk ook met de volgende generatie iPad, zie ik totaal geen waardige evolutie in Apple producten.

    Ik heb zelf een iPhone, hardstikke leuk en aardig. En iedereen weet, maar niemand wil toegeven. Hij is gewoon kut, het is troep.
    Het ziet er mooi uit en steekt mooi in elkaar, maar de kwaliteit is bagger.
    Even een paar punten om julie erop te wijzen;
    De geluidskwaliteit van de muziek is matig, via de luidspreker te zacht en barslecht, Al 3 modellen lang.
    De pixelresolutie op het beeldscherm zuigt hard, al bij alle 3 de modellen het zelfde beeldscherm gebruikt. andere merken komen al met veel scherpere beeldschermen.
    De internet snelheid is amper verandert tussendoor de afgelopen 3 modellen
    De batterij zuigt al 3 modellen lang.
    De processor zuigt al 3 modellen lang
    De navigatie zuigt al 3 modellen lang
    De camera zuigt al 3 modellen lang, ze hebben er 4 modellen voor nodig gehad om er een 5 mp in te stoppen?

    De algehele kwaliteit van het toestel zuigt al 3 modellen lang, kapotte headphonejacks, scheuren in behuizing, uit elkaar vallende behuizig, lamme mute knoppen, in de loop van de tijd lamme stand by knoppen. Vaak al bij nieuwe iPhones, gare home buttons die amper fatsoenlijk in te drukken zijn..

    En alleen omdat er Apple opstaat, het er mooi uitziet, en het peperduuur is vinden mensen het helemaal te gek.

    Ik zeg zelf, qua gebruik is het een toptoestel, maar de degelijkheid is gewoon laag. je kan ontkennen en zeggen dat je er al eentje 3 jaar hebt,
    Ik ook. Sterker nog in de afgelopen 2 jaar heb ik er 6 versleten..

    Medion is gewoon pure duitse degelijkheid, net als volkswagen, BMW, Mercedes en Audi.
    Kwalitatief ligt het gewoon hoog, goede producten, en goede kwaliteit/degelijkheid. En dat voor een top prijs.

    De enige reden dat apple beter is, is vanwege het besturingssysteem. Verder zitten hun producten vol met componenten van 3 jaar geleden.

    Laat me niet lachen, apple gebruikt 1 product 3 tot 5 jaar, door af en toe er een chipje in te veranderen worden al die mensen hier die denken dat ze macht kunnen uitstralen met een apple product helemaal geil.

    Ze hebben nooit een revolutionair product op de markt gebracht, het enige wat ze doen is oude componenten in een product stoppen welke makkelijk in gebruik is, en in een mooi jasje stoppen

    haha al die mensen die hier producten als medion afkraken zijn waarschijnlijk van die nerds met een bril, en puisten die nog maagd zijn tot hun 30e.

    Je scoort niet met een iPhone, iPad oid. Geef niet al je spaargeld er aan uit om je status proberen op te krikken. Met of zonder iPad, ontmaagd ( zonder betaling ) worden julie toch niet 🙂

  13. Hmm…  nee bedankt!!!

  14. Ipad Rules!

  15. @ Ruben.cc
    “Buiten het design zelf is de hardware in de iPad nu niet echt schokkend of revolutionair te noemen.”

    Revolutionair of niet, het is in tegenstelling tot hun dekstops en laptops, wel hun eigen versie van een ARM processor. Ik vermoed dat de anderen de eerste tijd geen 10 uur battery life halen.

  16. @Glenn Ik denk juist dat het niet moet met een volledig OS, wat is de kracht van een Iphone en Ipad: de directe beschikbaarheid. Dus niet eerst wakker worden uit slaapstand en/of erger nog helemaal opstarten. Als er een compleer OS op moet draaien, kan je beter een laptop nemen.

  17. It’s not about the hardware, it’s the software!

  18. Windows Phone 7 OS is net geen volledig desktop OS. Net zoals Android, webOS en iPhone OS.

    Nu HP Palm heeft gekocht gok ik niet alleen op Windows Phone OS tablets maar ook op HP webOS tablets !

    Let the mobile war begin!
    Des te beter ook voor de innovatie van Apple nog wat op te voeren.

    Spannende tijden!

    @GlennEU

  19. @Ron:
    Hoezo te laat?? Waar zijn ze te laatvoor? Moesten ze de trein halen??

  20. wist voor de ipad niet eens dat er table’s bestonden.. doen ze toch echt iets fout..

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.