Reacties voor: MediaSpeak: Siri vertelt welke muziek je luistert (jailbreak)

De jailbreaktweak MediaSpeak zorgt ervoor dat Siri ieder afgespeeld nummer op je iPhone aankondigt. Hierdoor hoef je niet op het scherm van je iPhone te kijken om er achter te komen waar je naar luistert.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 14 reacties

  1. Haha, wel grappig dat “Deadmau5” wordt uitgesproken als “DeadmauFive” 🙂

  2. Dan ben je wel dom als je de muziek niet kent die je in je bibliotheek hebt. Zal er nooit iets in zetten waarvan ik niet weet wat het is…….

  3. nutteloos, muziekbestanden hebben metadata / tags je kan dus via elke player zien wat je speelt. goed geschreven in ieder geval, dat is beter dan slecht met siri utgesporken ;-).

  4. Waarom is dat grappig?
    Dat staat er toch ook gewoon.
    Ik word doodmoe van die idiote spellingen die die 14 jarige tegenwoordig gebruiken.

  5. Origineel geplaatst door naam
    Waarom is dat grappig? Dat staat er toch ook gewoon. Ik word doodmoe van die idiote spellingen die die 14 jarige tegenwoordig gebruiken.

    14 jarige? Dat is nu eenmaal de naam van de DJ niet Deadmaus maar Deadmau5 alsook de link van zijn website.
    Dus niets te idiote spellingen, het is nu eenmaal de juiste naam.

  6. @naam: En jij verwacht serieuze reacties terwijl jezelf “naam” noemt?

    Verder ben je geen 14 als je op 05/05/’81 geboren bent, mopperend persoon waar ik moe van word. Misschien hebben ze een rolletje voor je vrij bij de Muppets, je past wel bij Waldorf & Statler…

    Origineel geplaatst door civman
    nutteloos, muziekbestanden hebben metadata / tags je kan dus via elke player zien wat je speelt. goed geschreven in ieder geval, dat is beter dan slecht met siri utgesporken .

    Cool, jij kunt dat zien wanneer je telefoon in je broekzak zit? Jij hebt bijzondere gaven 🙂

  7. @Dviate: Ik kan nog altijd horen, en wat ook al meerdere malen gezegd, je zet in principe geen muziek op je telefoon die je niet kent.
    Als ik een nieuw album luister dan en ik denk “he, das ene leuk nummer” dan kijk ik gewoon even hoe deze heet.
    Met dat gebrekkige engels van Siri weet nog niet goed hoe dat lied heette. Ik vind het in elk geval omslachtig, net als siri zelf, ik druk max 1x per week de knop in om siri erbij te halen.

  8. Of een transparante broek.
    Kinky.

  9. @Dviate: open je wereld blijf niet bij die oortjes van Apple. Mijn set een draad met display en bediening van 16 characters. Dus ja kan het zien zonder handjes.

  10. Siri? Waar staat dat dit alleen voor de 4S is? :O Ik kan die notie namelijk niet vinden in de beschrijving van de tweak.

    Moving on.

    Anyway, ik heb dit een aantal dagen geleden al uitgeprobeerd op mijn iPhone 4 (surprise surprise geen Siri!) en het is een zwaar irritante tweak. Daarnaast las het bij mij letter voor letter voor dus zit er nog ergens een bug in denk ik. Verder was de tweak bij mij ook niet op tijd met lezen. Heb ‘m na 5-10 minuten dus alweer verwijderd 😉

  11. Als ik in de gym zit of aan het hardlopen ben vraag ik vaak genoeg (zonder jailbreak) aan SIRI: ‘What song is playing?’.

    Vervolgens krijg ik te horen wat het nummer is waar ik naar luister.

    makkelijk en alleen voor de nummers waarvoor ik het wil weten!

  12. @civman: Mij zul je never zien met dopjes van Apple, ik beweeg één keer met mijn hoofd en helaas vallen ze dan alweer uit. Sennheiser it is voor mij, zonder schermpje… Gelukkig zijn er meer mensen zonder de luxe die jij hebt (Het schermpje aan je headphones dus) en wellicht vinden zij dit wel makkelijk.

    Ik geef verder ook niet aan dat ik het die-hard zal gebruiken, ik word de laatste tijd alleen wel erg moe van al die zuurpruim-reacties die sommige mensen hier weten te plaatsen 🙂

  13. Voor de mensen die het onnodig vinden: als je een DJ bent en je wil je collectie aandikken, gooi je er 5 nieuwe albums op en zet je hem op Shuffle, en kijk je wel wat er tussen zit.

    Nu nog een functie om gelijk met de Powerknop oid. gelijk het huidige nummer in een playlist te zetten en het wordt alleen maar beter 🙂

  14. @Chaos helemaal gelijk, ik gooi ook een paar albums op mn Ipod en ik luister wel of er iets leuks tussen zit. Ik ken dus ook niet al mn nummers en is dit toch wel een handige tweak.

    Anyway, ik heb m geinstaleerd en het is niet de beste tweak die ik heb :p ik heb trouwens geen Siri (Ipod 4). Maar hij spreekt het wel grappig uit: nou playing, biet it bei michael jackson (niet de beste uitspraak :p) zelfs als ik mn stembediening op Engels zet.
    Misschien ff wachten op een update 🙂

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.