Reacties voor: Media Omzetter: makkelijk video’s converteren voor de iPad (Mac)

Media Converter is een gratis, makkelijke app om filmpjes voor de iPad om te zetten. Het converteren van video's is een kwestie van drag and drop.

Reacties: 19 reacties

  1. Is het dan ook net zo snel of sneller dan Handbrake?

  2. Dit zou misschien de oplossing kunnen zijn om DVD met meerdere hoofdstukken in 1 ruk naar Apple Tv te converteren. Ben al een tijdje bezig naar een oplossing te zoeken om bv. Een DVD met meerdere tv serie episodes naar Apple Tv te krijgen. Iemand een tip misschien? Handbrake maakt er losse stukken van.
    Thx

  3. Ik stream alles gewoon via de Air Video app vanaf mijn pc wireless naar mijn iPad. Hoef daar niets voor om te zetten, wordt automatisch tijdens het streamen gedaan. Kost 3 seconden om in te laden en daarna speelt je film in HD ^^

  4. In de Mac App Store staat een application genaamd ‘Miro Video Converter’, zelfde soort!

  5. Dit is nou eens een heel interessant artikel. Spijtig genoeg ben ik nog PC gebruiker. Ik ben aan het wachten op de nieuwe iMac!
    @Bas van Dun:
    Air video is inderdaad een mooie oplossing voor thuis. Maar als je lang onderweg bent, is het wel handig dat je al je video content op je iPad kan zetten.

  6. @junopama Handbrake kan dat ook hoor. Wanneer je de source selecteert in handbrake moet je de map waarin de audio en video_ts staan selecteren als source

  7. Werkt perfect 🙂

  8. Ik gebruik DVDFab 8. Zit een Video Converter voor Ipad in. Werkt perfect!

  9. Is het nou sneller dan Handbrake dan? 😛

  10. Welke instelling moet je nu kiezen voor een filmpje voor op je iPad?

  11. @Peter, thx very much, ga ik straks even proberen
    hopelijk werkt het, heb zo een 50 tal dvd’s met tv series om te zetten
    ik hou je op de hoogte 😉

  12. Gebruikt het QuickTime als encoder? Dat resulteerd namelijk in grotere bestanden dan bijv. FFMPEG

  13. Deze gaan we straks thuis even proberen… Kun je ook meerdere files in één keer erin slepen? Bij handbrake is veel bestanden tegelijk toch een tijdrovend klusje met die queue….

  14. Peter, het lijkt niet te werken, als ik doe zoals jij schrijft in Handbrake, converteert Handbrake alleen de eerste aflevering van 4 ;-(@Peter:

  15. Gebruik nog altijd VisualHub. Absoluut de snelste. Sneller dan Media Omzetter. Je kan meerdere films er naar toe slepen. Bovendien kun je de kwaliteit zelf bepalen. Ik gebruik zelf iPhone scherm, WiFi kwaliteit en vink natuurlijk de H.264 codering aan. Als je bovendien “Aan iTunes toevoegen” aanvinkt, staat de film na het converteren gelijk in iTunes.

  16. @junopama Ik heb exact hetzelfde probleem. Meerdere korte filmpjes op een DVD worden allemaal losse bestandjes. Mocht iemand de gouden oplossing hebben hoor ik het graag.

  17. @Junopama: Na het selecteren van meerdere bestanden (of een hele map) zet Handbrake alle bestanden in het menu’tje achter “Title”, je moet deze dan allemaal toevoegen aan de wachtrij / queue, dat is het nadeel van Handbrake vind ik.

    Wellicht kan het handiger, dan hoor ik het ook graag! Vooralsnog doet Media Omzetter dit makkelijker, hele map slepen en converteren maar!

  18. Ik mis presets om om te zetten naar 720 en 1080p formaat in h264, de app lijkt het wel te kunnen maar als ik zelf een instelling aanmaak met die resolutie dan krijg ik alleen maar errors helaas, dus als iemand die presets wel kan maken dan hoor ik dat graag ;-)in mkv of mov formaat denk ik is het mooist

  19. Gewoon VLC player op mn iPad… Ideaal! Speelt zo goed als elk bestand direct af (behalve mkv)… Echt een schande dat die uit de app store is gehaald!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.