Reacties voor: Media Markt mag iPhone 3GS los verkopen

Media Markt de iPhone als los toestel verkopen. Maar het moeten wel toestellen met simlock zijn en de winkelketen mag er geen reclame voor maken.
Lees het complete artikel → Media Markt mag iPhone 3GS los verkopen
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 66 reacties

  1.  nice kan ik een iphone zonder abbo kopen nl

  2. Kun je dus los een iPhone kopen met een lock van T-Mobile, alleen als je een i-Abonnement hebt kun je €120 betalen om de unlock er af te halen, heb je een ander T-Mobile abonnement kan het niet.. maar ja wel interessant voor T-Mobile gebruikers dus! Maar als je een andere provider hebt niet.

    Dit is volgens mij typisch zo’n actie om van de voorraad 3GS af te komen

  3. Kwestie van de voorraad weg te krijgen voor de nieuwe iPhone…

  4. Dit had ik vorige week gezien in utrecht ik had al zoiets van huh hier iPhones te koop??

    Maarja denk dat ik dan nog liever bij t-mobile koop dat daarzo.

  5. @alpacatje: worden er dan zo weinig verkocht dat ze daar met massa”s iphone op overschot zitten?

  6. Zou dit verband hebben met de komst van een nieuwe iphone?

  7. De simlpck kun je via een prepaid kaartje laten verwijderen. Dit zal echter altijd 120 euro zijn, ongeacht de leeftijd van het apparaat.

  8. En heb ik dan wel onbeperkt internet in Nederland of niet?

  9. Origineel geplaatst door Tarik
    En heb ik dan wel onbeperkt internet in Nederland of niet?

    Tuurlijk niet, je neemt er immers geen abonnement bij.

  10. En dit is dus de opmars om van je voorraad af te komen. 4G in aantocht? Ik denk het wel.

  11. Voor het zelfde geld importeer je er eentje uit Belgie zonder simlock!

  12. In België doen ze dit al altijd 😛 ik heb mijn iphone er gekocht

  13. We weten meteen waar het grootste deel van T-mobile’s voorraad ‘succesvolle’ belactie gratis 3Gs + verlenging met 2 jarig abbo naar toe zijn verhuisd! 🙂

    Er is nu genoeg opslagruimte vrijgekomen bij T-mobile om zeer binnenkort de HTC Evo 4G aan te bieden aan alle mensen die niet kunnen wachten op de iPhone 4G/HD

  14. Er zijn volgens mij genoeg manieren om gratis van je simlock af trle komen. Ik zou niet de moeite nemen om voor een telefoon naar België te gaan ofzo. Denk ook dat t-mobile dit doet om van haar voorraad af te komen. Wel een mooie actie.

  15. Inderdaad: waarom met simlock kopen als je ze in Belgie simlockvrij kunt ophalen?

  16. Hier in Groningen is de 16gb, €649.
    en de 32gb, €699. (als ik het goed heb..)

    Vind ik toch nog vrij prijzig..

  17. Origineel geplaatst door matthijst
    Inderdaad: waarom met simlock kopen als je ze in Belgie simlockvrij kunt ophalen?

    Ik kan me zo voorstellen dat lieden die wat noordelijker wonen a) niet helemaal heen en weer willen gaan rijden voor de aanschaf en b) niet helemaal (2 keer !) heen en weer willen gaan rijden indien er iets mis is met het apparaat en deze onder garantie gerepareerd moet gaan worden.

    Je kunt natuurlijk de gok wagen, maar ik bedoel alleen maar te zeggen dat dat dus een reden zou kunnen zijn om te kiezen voor een locale aanbieder zoals de mediamarkt…

  18. Is ie nou in combi met prepaid mogelijk? Dan kun je m na 1 jaar gratis inlocken, anders niet

  19. @gosat: nee, met prepaid blijft het altijd 120E, alleen met abbo wordt t goedkoper/gratis

  20. Of alleen jalbreaken , = simlockvrij maar wel duur om te kopen beter naar engeland ( onder 400. £ ) of belgie

  21. Duurder dan de iPad dus.

  22. @oooh
    Bij prepaid kun je na een jaar je simlock verwijderen. Vaak is dat een pakket. Mogelijk kun je de combi afsluiten(vooral beiden op één factuur) en daarmee de simlock af te dwingen na een jaar.

  23. Ik doe niks meer met t mobile, veel te duur

  24. Betekent dit dat je de iphone ook kan kopen door te betalen in termijnen?

  25. @iErik in verschillende webshops vind je de 3GS 16 GB voor 669 euro en die is Never locked, waarom dan moeilijk doen voor een simlocked versie?

  26. Misschien een beetje een domme vraag, maar is dit nou legaal? Media Markt verkoopt een product aan een consument en een of ander bedrijf stelt dat dat alleen gebruikt kan worden als er ook nog eens 120 euro hun kant op komt voor het verwijderen van een simock? Waarom kan T-mobile hier een beperking opleggen? Ik weet dat T-Mobile het alleenrecht heeft op het verkopen van een iPhone MET EEN ABO, maar deze dingen hebben geen abo; waarom dan toch een simlock? Het product is toch van apple? Erg merkwaardig…

  27. Origineel geplaatst door alpacatje
    Kwestie van de voorraad weg te krijgen voor de nieuwe iPhone…

    Bij een Apple Store stond al op de ruit Op=Op heheh!

  28. kan iemand mij nog eens uitleggen, waarom iemand dit zou doen?
    Bij t-mobile kost een iphone 3GS 16gb met 2 jaar 1-150: 24*29,95 + 99,95 = €818,75

    als je dan €599 + €120 = €719,00 betaalt voor een simlockvrije iphone bij de mediamarkt, heb je nog €99,25 over om 2 jaar bellen en data aan te schaffen. Dat lijkt me te weinig, of snap ik het niet?

  29. Kan je inderdaad beter wachten tot de nieuwe iphone uitkomt dan wordt deze telefoon vanzelf goedkoper, of je moet de ipad nemen.

  30. Origineel geplaatst door Pete
    Ik doe niks meer met t mobile, veel te duur

    Ik ben ook niet altijd even blij met T Mob, maar duur zijn ze zeker niet!! Ik heb mijn iPhones altijd bijna gratis en betaal 30p.m. houdt altijd belmin en sms over, dus ik vind ze zeker niet duur…geen bereik, okee, daar wil ik dan wel het eea over kwijt 😉

  31. T for Telecom schuift hem al maanden (16gb 3gs) simlockvrij over de balie. En daar hoor je hier dan nooit wat over….
    Lijkt me groter nieuws dan dat mm hem met tm lock doet.

  32. Origineel geplaatst door knutmo
    kan iemand mij nog eens uitleggen, waarom iemand dit zou doen?Bij t-mobile kost een iphone 3GS 16gb met 2 jaar 1-150: 24*29,95 + 99,95 = €818,75als je dan €599 + €120 = €719,00 betaalt voor een simlockvrije iphone bij de mediamarkt, heb je nog €99,25 over om 2 jaar bellen en data aan te schaffen. Dat lijkt me te weinig, of snap ik het niet?

    Omdat er simpelweg genoeg Iphone-liefhebbers zijn die geen abonnement van T-Mobile willen, maar liever kiezen voor een GOEDE provider.
    Als je vaker op deze site rondkijkt (en leest) kun je dat breeduit lezen.

  33. Tja, ik ben laatst naar Antwerpen (MediaMarkt) geweest en heb daar de 16GB 3GS gekocht voor €579 en die is simlockvrij. Waarom zoveel meer betalen voor een telefoon die een simlock bevat.

  34. @WDS001: Mhh dan heb je er ook weinig aan, dat waren de 1 van de dingen dat ik zo leuk vondt aan de iphone maar het is ook wel logisch anders nam iedereen een n iphone

  35. Ik heb mijn iPhone 3GS gewoon in belgie gekocht, zonder simlock of pre-paid niks. Dat is vele malen beter dat die
    T-crap en ook goedkoper

  36. @Pascal: Er is alleen geen goede provider, wel een minst slechtste. Voor sommigen is dat KPN, voor anderen een Vodafone (wat overigens drastisch minder is geworden na al die storingen van ze), voor weer anderen een T-Mobile en voor weer een ander juist 1 van de vele virtuele providers (providers zonder eigen netwerk, die maken gebruik van het netwerk van KPN, Vodafone of T-Mobile).

    Mensen willen gewoon graag een iPhone met een provider naar eigen keuze kunnen gebruiken en dat kan nu niet in Nederland omdat de keuze bestaat uit T-Mobile en T-Mobile. Het gaat dus niet eens om wat de beste telco is maar om wat het beste voor iemand werkt. Dat maakt die T-Mobile simlock bij de MM dan ook zo’n zonde.

  37. € 720 is gewoon buiten proportie — dat is het nimmer waard. Zeker niet als de nieuwe iPhone al voor de boeg staat. Het wordt hoogtijd dat we van dat T-Mobile-monopool afkomen en iPhones ook tegen een redelijke prijs zonder abonnement kunnen kopen.

  38. Resumerend: Wij zijn toch niet gek
    (u wel !!)î„…

  39. Origineel geplaatst door iPhonist von Gates
    We weten meteen waar het grootste deel van T-mobile’s voorraad ’succesvolle’ belactie gratis 3Gs + verlenging met 2 jarig abbo naar toe zijn verhuisd! Er is nu genoeg opslagruimte vrijgekomen bij T-mobile om zeer binnenkort de HTC Evo 4G aan te bieden aan alle mensen die niet kunnen wachten op de iPhone 4G/HD

    Mag ik even lachen: T_Mobile 4G aanbieden? Ze kunnen amper het 3G netwerk aan!

  40. Vierde generatie, niet zo snel je bek opentrekken als je er geen verstand van hebt.

  41. @Marten: Jij niet zo snel je bek open trekken. Want de HTC Evo 4G gaat wel degelijk over het nieuwe 4G netwerk!

    Ontopic: Dit is natuurlijk om de voorraden kwijt te raken voor de nieuwe iPhone. Doet T-Mobile niet zomaar.

  42. Oh gut gut. Koop dat iphone van mediamarkt, als je er niet blij mee ben met een simlock, kom je gerust naar rotterdam en laat je ‘t simlockvtij maken voor €5 ! Waarom allemaal zo moeilijk doenn

  43. @Patrick
    Welk 4G netwerk? Die hebben wij hier niet hoor, technogod. De HTC Evo 4G gaat gewoon over 3G, ondanks dat hij ‘4G-ready’ is.

  44. @Ifeelgood: Omdat sommige mensen een telefoon willen hebben die écht geen simlock heeft. Leuk, zo’n unlock-hack, tot je een keer een update draait.

  45. Uit de reacties hierboven blijkt dat slechts weinig mensen weten dat je de iPhone ook in België kunt bestellen. Voor €575,- €2,- verzendkosten had ik ‘m binnen een paar dagen in huis. En dan hoefde ik niet nog eens diep te bukken voor T-mobile.

  46. Mensen laat u toch niet gek maken. Dit is geen aanbieding, dit is gewoon de laatste partij Iphone 3GS voor een belachelijke prijs te verkopen. Je zult er spijt van krijgen als de Iphone straks ook via KPN en/of Vodafone wordt aangeboden. En het (misschien de nieuwe versie) goedkoper is met een abo van KPN en/of Vodafone. Laat T-mobile maar lekker zitten met hun niet verkochte 3GS-en. Moesten ze maar de afgelopen twee jaar meer dan twee zendmasten in Nederland neerzetten.

  47. veel geld voor de iPhone aan je computer te hangen en op een knopje te drukken.

    Origineel geplaatst door Ifeelgood
    Oh gut gut. Koop dat iphone van mediamarkt, als je er niet blij mee ben met een simlock, kom je gerust naar rotterdam en laat je ‘t simlockvtij maken voor €5 ! Waarom allemaal zo moeilijk doenn

  48. @Cryptopsy:
    Welke website is dat dan?

  49. Maaaaaarrrrr kan je dus de iphone van mediamarkt aanschaffen door te betalen jn termijnen?

  50. Origineel geplaatst door Cryptopsy
    Uit de reacties hierboven blijkt dat slechts weinig mensen weten dat je de iPhone ook in België kunt bestellen. Voor €575,- €2,- verzendkosten had ik ‘m binnen een paar dagen in huis. En dan hoefde ik niet nog eens diep te bukken voor T-mobile.

    Volgens mij zijn ‘r genoeg die dat weten, alleen woont niet iedereen even dicht bij de Belgische grens

  51. je kunt natuurlijk ook zelfeen unlock doen

  52. Ik snap niet dat mensen die een iphone willen hebben niet eens de moeite nemen om te kijken waar het goedkoopst te vinden is. Voor velen maakt het niet uit wat het kost, als ze maar een iphone hebben. Ach ja, wij die alles het goedkoopst willen hebben gaan altijd klagen dat het aanbod te duur is. Media markt is niet meer de goedkoopste toko.

  53. Ik ben toch blij dat ik Zeeland woon.. Heb een simaartje van de zaak dus heb niks aan zo’n ding van T-Mobile. Binnen een half uur sta ik in Antwerpen en kan ik er zo een ophalen zonder simlock.. Hopelijk gaat KPN de nieuwe iPhone ook verkopen, kan ik er misschien wel een regelen via de zaak..

  54. @Cryptopsy: Daar ben ik wel benieuwd naar.

  55. @patricia:

    ja uiteraard, oude phone’s zoveel mogelijk weg.

  56. Origineel geplaatst door Patrick
    @Marten: Jij niet zo snel je bek open trekken. Want de HTC Evo 4G gaat wel degelijk over het nieuwe 4G netwerk!Ontopic: Dit is natuurlijk om de voorraden kwijt te raken voor de nieuwe iPhone. Doet T-Mobile niet zomaar.

    Voorlopig hebben we hier in Nederland echt nog geen 4G netwerk dus ook jij ff nadenken voordat je een reactie geeft. Dus hartstikke leuk die HTC maar total geen toegevoegde waarde omdat het netwerk er niet geschikt voor is.

  57. Origineel geplaatst door Wheppoe
    Mensen laat u toch niet gek maken. Dit is geen aanbieding, dit is gewoon de laatste partij Iphone 3GS voor een belachelijke prijs te verkopen. Je zult er spijt van krijgen als de Iphone straks ook via KPN en/of Vodafone wordt aangeboden. En het (misschien de nieuwe versie) goedkoper is met een abo van KPN en/of Vodafone. Laat T-mobile maar lekker zitten met hun niet verkochte 3GS-en. Moesten ze maar de afgelopen twee jaar meer dan twee zendmasten in Nederland neerzetten.

    Waar baseer je dat allemaal op? Voorlopig is T-mobile nog steeds de enige aanbieder.

  58. Origineel geplaatst door alpacatje
    Media Markt mag de verkoop niet lokaal of nationaal adverteren en in de winkel moet duidelijk vermeld worden dat het om toestellen met een simlock gaat.

    Das onzin, een telecom provider heeft geen voorraad, hooguit de verkoop vooraad en dat is hooguit een paar weken. Een leverancier heeft voorraad! Ik weet niet hoe je bij deze gedachten komt en waar je dat op baseert, voorraad is killing voor een bedrijf. Uiteraard zijn er afspraken met een leverancier. De logistiek is zo ingeregeld, dat er geleverd kan worden binnen enkele dagen, zowel Apple als een leverancier, naar een provider toe.

  59. Eerlijk waar, jullie maken elkaar de kop helemaal gek, zo erg dat er niet meer “logisch” nagedacht wordt. Juist door dit soort gedrag te vertonen, kunnen aanbieders makkelijk al hun toestellen kwijt. Google eens voordat er met niet doordachte info gestrooid word.

    Kreten als 4g netwerk!??? Damn deze licenties zijn er nog niet eens, er is nog niet eens geboden op die handel.

  60. @Pascal:

    Zwolle, waar ik woon, ligt ook niet heel dicht bij de Belgische grens. Vandaar het voordeel van bestellen, vrolijke Frans.

    Voor de geïnteresseerden: http://www.hcw.be Heel wat mensen van het forum van tweakers.net hebben daar al besteld. Waaronder dus ondergetekende…

  61. ik heb mijn iphone 3Gs in belgië gekocht voor €575 zonder simlock dus je bespaart dan veel geld en als je voor je werk naar belgie moet bespaar je nog meer

  62. Tja ik vind 30,- p/m wel genoeg en ga zeker geen 45,-p/m betalen. Dat betekend dat ik op zoek moet naar een nw batterij over een jaartje ofzo….want 600 euro voor een los toestel schiet dan ook niet op. Ben je nog duurder uit dan met een abonnement…..

  63. @Pascal:

    Origineel geplaatst door Pascal
    Origineel geplaatst door CryptopsyUit de reacties hierboven blijkt dat slechts weinig mensen weten dat je de iPhone ook in België kunt bestellen. Voor €575,- €2,- verzendkosten had ik ‘m binnen een paar dagen in huis. En dan hoefde ik niet nog eens diep te bukken voor T-mobile.Volgens mij zijn ‘r genoeg die dat weten, alleen woont niet iedereen even dicht bij de Belgische grens

    Zou je mij kunnen vertellen wat de link is van de site waar je deze besteld hebt? Alvast heel erg bedankt!

  64. hcw.be

    Er loopt op het forum van Tweakers ook een topic over importeren van iPhone overigens. Succes ermee.

  65. Ik wil graag een iPhone 3GS kopen. Nou heb ik niet zo veel geld en heb dus een vraag. Ik las dat de iPhone 3GS in Amerika voor de helft van de prijs verkocht gaat worden i.v.m de komt van de iPhone 4. Betekend dit, dat de iPhone 3GS in Nederland in de media markt 300 euro gaat kosten?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.