Reacties voor: Media Markt adverteert al met iPhone

Op de website van de Media Markt is al een advertentie van de iPhone te zien, terwijl er nog geen definitief nieuws over partners bekend is. Volgens de winkelketen is de iPhone binnenkort te koop.
Lees het complete artikel → Media Markt adverteert al met iPhone
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 7 reacties

  1. Als je je bedenkt dat veel Mediamarkten een Apple Store hebben (zoals die in Amsterdam) is het niet zo gek natuurlijk.

  2. Las net dat de iphone dit jaar waarschijnlijk niet meer naar Nederland komt. Kan ik de Iphone in de USA kopen en dan gewoon in Nederland gebruiken, of is ie alleen geschikt voor de amerikaanse markt?

  3. @Johan: Ik vind het toch wel apart: in grote Amerikaanse ketens zoals BestBuy en CompUSA is ook vaak een Apple-hoek aanwezig, maar de iPhone gaat toch mooi aan hun neus voorbij. Het is hopelijk een aanwijzing dat de iPhone ook buiten de operators om te koop zal zijn.

    @Vinnie: Hij is wel in Nederland te gebruiken, maar je hebt voorlopig nog wel een AT&T-simkaart nodig. Dat betekent dat je met je Amerikaanse simkaart in Nederland zit te roamen, waardoor gesprekken ongeveer 1,50 euro per minuut kost. Als je dat ervoor over hebt, kan het prima. Zelf zou ik denken: hou dan een goedkope Nokia achter de hand, voor moment en dat je echt lang wilt bellen.

  4. Stel ik koop er een op marktplaats die uit amerika komt, heb ik dan wel garantie, en kan ik hem uberhaupt activeren? (heb iets gelezen over amerikaanse-ip-beveiliging enzo)

  5. Je kunt bij problemen 1-800-myiphone (of zoiets) bellen. Voorwaarde is natuurlijk wel dat je Engels leest/spreekt. Mocht de iPhone omgeruild moeten worden, dan moet je wel de verzendkosten naar de VS zelf betalen en is het handig om een vriend in de VS te hebben waar de gerepareerde iPhone naartoe kan, want ik weet niet of ze wel internationaal verzenden. We hebben de iPhone sinds een paar uur in huis, morgen komt er een review waarin al deze en andere vragen aan de orde komen!

  6. Niet vreemd hoor, zoals Johan al zegt; shop in store “SIS”

  7. uh, ow, ben lekker wakker, ik zie nu pas dat dit een oude post is
    whatever the comment still stands

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.