Reacties voor: Media-event bij terugkeer Steve Jobs?

De terugkeer van Steve Jobs valt mogelijk samen met een productlancering of ander media-evenement, zo zeggen mensen die zaken met Apple doen.
Lees het complete artikel → Media-event bij terugkeer Steve Jobs?
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 11 reacties

  1. Ik hoop dat de “One More Thing” van WWDC keynote gaat zijn dat Jobs het podium betreedt (misschien met een nieuw product in de hand :-))

  2. Dat zou inderdaad vet zijn!

  3. Dat nieuwe product komt er echt wel dat is wel duidelijk. Vraag is of Steve dat in zijn handen zal hebben?
    Hij kan ook een netbook of tablet vast hebben!

    Maar een nieuwe iPhone die niet steeds scheurt lijkt me ook wel wat. Ik ga maandag mijn 4de iPhone ontvangen!!

  4. off-topic:
    @ Tilbury
    Hoe gaat dat meestal bij jou? Waar heb je je iPhone gekocht, en wordt er dan moeilijk gedaan over de garantie of is het geen probleem? Moet de iPhone opgestuurd worden (zoja, hoelang duurt dat ongeveer?) of krijg je direct een nieuwe?

    Ik vraag het omdat ik er van de week ineens achter kwam dat die van mij nu echt een lelijke scheur heeft bij de dock-connector, dus niet alleen een haarscheurtje (al zitten die er ook in). Het is waarschijnlijk gewoon dat klote zirkonium want hij is zover ik weet niet gevallen.

    on-topic:
    Apple kennende zal Jobs toch wel een min of meer spectaculaire comeback maken, hopelijk met een geweldig mooi nieuw product!

  5. Ik heb mijn toestel van iemand overgenomen en dus niet van T-mobile gekocht. Wel met simlock van hen. Ben bij de shop geweest en daar goed geholpen.
    Garantie kan je altijd aantonen door je toestel gegevens bij de site van apple in te voeren.

    Omdat het nu al de 3de keer is komen ze hem gewoon omruilen. Bellen dus zou ik zeggen. Laat ook de naam Kassa vallen en ze helpen je!

  6. Ik denk niet dat Jobs’ terugkeer samen met een media event valt, tenminste: als ze een beetje af willen van het idee dat Jobs de god van Apple is. Als ze slim zijn laten ze dat wat verwateren en laten ze andere sterke CO’s zien dat ze ook CEO kunnen zijn. Bij het nog meer ‘verheffen’ van Jobs zal de hele beurs bij een hik van Jobs naar beneden kukelen. Een zeer ongewenste situatie lijkt me.

  7. Wat is dat toch met jullie en steve jobs?

    Alsof Apple geen mooie producten op de markt kan zetten zonder dat hij ze aankondigd.

    Het gaat al een hals jaar goed zonder bemoeienis van steve jobs. En Apple heeft er niet minder door verkocht. De productkwaliteit is niet drastisch gedaald. Apple is niet falliet.
    Apple draait ook wel zonder deze zieke ouwe man.

    Of willen jullie alleen maar Apple producten kopen die door steve zelf geintrodiceerd zijn?

  8. Het is nu eenmaal mooier als er een welbekend gezicht, met de door en door ingestudeerde enthousiaste uitstralingg, in het eeuwig simpel doch modern ogende outfitje, zelf even gedag komt zeggen tegen de kijkers….

    Als een biografie wordt uitgebracht op een evenement, geschreven door een ander persoon, is het ook leuk als het onderwerp van stof even langskomt.

    En Steve is nu eenmaal een gespreksonderwerp 😉

  9. @4saus: Een goed bedrijf heeft een goed imago. Steve jobs is het goede imago van Apple.

    Hij weet precies wat hij wilt, en zo moet het ook. Tot dusver gaat het gewoon helemaal super. Als Steve jobs er niet was geweest, was Apple er niet. (Dan praat ik even over de donkeren tijden rond 1993)

    Daarbij introduceert hij inderdaad gewoon helemaal zoals het hoort, en zijn charme kun je terug zien in de producten van Apple.

    Eenvoudig, mooi, rustig, creatief, en persoonlijk.

  10. Och wat een mooie liefdesverklaringen allemaal aan Steve Jabobs. Mensen wordt wakker. We leven in een keiharde commerciele kapitalistische maatschappij. Vergeet die sentimenten. Ik kijk alleen naar het product. Is dat goed dat koop ik het. Liever vandaag die nieuwe iphone dan morgen. Anders koop ik gewoon een concurrent als de ANDROID. Opschieten nu!!!!

  11. @Banja Luca:

    Duidelijke mening 😉

    En terecht ook..

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.