Reacties voor: Media bevestigen aankondiging nieuwe iPhone op woensdag 12 september

Verschillende gerenommeerde media bevestigen vanavond de eerdere berichten dat de nieuwe iPhone op 12 september aangekondigd zal worden.
Michel Lusthof -

Reacties: 44 reacties

  1. Eindelijk mag men 3G beginnen denken aan zijn pensioen 🙂 (en misschien al beginnen aftellen)

  2. Ben precies die weken op vakantie 😀

  3. Wat een onzin. De enige die dit kan bevestigen is APPLE, niet de media.

  4. @Robin: Als drie (of eigenlijk vier) verschillende media met een bewezen staat van dienst hetzelfde berichten, dan kun je dat gerust een bevestiging noemen. Bovendien is The Loop tot nu toe altijd de website geweest die precies wist te melden wanneer een evenement plaats zou vinden. Sterker nog, voor zover ik mij kan herinneren heeft The Loop een track record van 100%.

  5. @Michel Lusthof: maar wat als die 3 verschillende berichtgevers het gewoon van elkaar overnemen? Dat zie je zo vaak gebeuren in de mediawereld!!!! Toch hoop ik dat ze gelijk hebben hoor! Mijn 3GS legt bijna het loodje dus tijd voor de 5 🙂

  6. Origineel geplaatst door Kurt
    Eindelijk mag men 3G beginnen denken aan zijn pensioen (en misschien al beginnen aftellen)

    Je zal wel wat verschil merken denk ik:p

  7. (Red.) Opmerking verwijderd: taalgebruik.

  8. @Ashcat: Tja, alles kan. Maar dit zijn niet zomaar geruchtensites. Deze mensen weten waar ze over praten. Daarom durf ik die term bevestigen ook wel te gebruiken. Bovendien roept Jim Dalrymple niets wat hij niet op basis van eigen bronnen heeft weten te bevestigen. Hij brengt nooit details over Apple-evenementen naar buiten. Het enige wat ‘ie doet is bevestigen of ontkennen. En in dit geval bevestigt ‘ie het ‘gerucht’. Het moet nu wel heel raar lopen willen we begin september geen uitnodiging van Apple te zien krijgen.

  9. Op die foto lijkt het niet alsof het scherm groter is, of lijkt dat alleen zo omdat de iPhone ook langer is en dat dat niet duidelijk is uit deze foto?

  10. Ik merk dat hier mensen zijn die weten waar ze over praten kwa geruchten etc:) hoe groot is de kans dat hij echt zo word als op de plaatjes, met die drie delige achterkant en eigenlijk hetzelfde design als de 4,4s, zou dat echt jammer vinden. Gr Jef

  11. Hartstikke feun! Kunnen we weer naar Obberhausen om uuuuren in de rij te gaan staan voor zo’n ding *stuitert zijn hoofd tegen het toetsenbord*

  12. ik weet bijna 100% zeker dat apple dit laat lekken voor de geruchten stroom en dan gewoon zelf met een heel ander model aan komt:)

  13. Origineel geplaatst door Nick
    ik weet bijna 100% zeker dat apple dit laat lekken voor de geruchten stroom en dan gewoon zelf met een heel ander model aan komt:)

    En dat weet jij bijna 100% zeker doordat dit is wat je zelf denkt? Of kun je het ook bevestigen?

    Man, man, man. Wat een onzin. Zeg dan niks.

  14. @Bram : Kraak hem niet zo af man laat hem gewoon lekker denken en zeggen wat hij wil? Want wat heb jij nu eigenlijk voor ontopic nuttige reactie gegeven? Ja dat dacht ik al niets dus!

    Ontopic: Ik denk dat het niet klopt hoor die datum. Ofja ik zou het wel heel raar vinden al zou Apple nu alweer een andere cyclus aan nemen? Of ligt dit aan mij?

  15. Wordt t dan 12 sept 19:00 of 19.30 ?

  16. @sansems: Ze zullen wel moeten. Verkopen dalen omdat iedereen wacht op de nieuwe iPhone. Ook zijn er veel mensen die het wachten beu zijn (hadden al vorig jaar nieuwe iPhone verwacht) en inmiddels toch de Samsung Galaxy III kopen.

  17. Waarom heeft iedereen het toch over een iPhone 5? Dit wordt een iPhone 4Gs… Toch hoop ik op mooie specs!

  18. ik verwacht dat Apple de iPhone als “iPhone” zal presenteren zonder versie nr., daarnaast lanceren ze dan een nieuw product waar ze weer een nr. aan geven en zo word weer een nieuwe product(cycle) gestart.

    Deze data blijven geruchten, Apple is niet zo moeilijk om dit een week eerder of later te doen, wat boeit het ook, iedereen kan aan z’n water aanvoelen dat er ergens in sept/okt iets moet gebeuren om de markt wakker te schudden.

  19. @bakman: Vorig jaar was er een nieuwe iPhone hoor….de 4S.

  20. Origineel geplaatst door Bart
    Waarom heeft iedereen het toch over een iPhone 5? Dit wordt een iPhone 4Gs… Toch hoop ik op mooie specs!

    Hmm, 4Gs. Ik vraag me af hoe je aan die naam komt.

    Van de iPhone 3G (die zo genoemd is vanwege zijn 3G verbinding) is een snelle versie gemaakt. De 3Gs, waarbij 3G dus nog steeds naar de 3G verbinding verwijst en de S naar Speed).

    Van de iPhone 4 (die zo genoemd is omdat het de 4e iPhone is) is een versie met Siri gemaakt. Die hebben ze dus 4S genoemd, waarbij de S naar Siri verwijst.

    Mocht er een 4Gs komen, dan zou dit dus verwijzen naar een 4G verbinding en Siri. Dat er 4G in zit geloof ik wel, dat ze in de naam weer een verwijzing naar Siri maken niet.

    Ook geloof ik niet dat Apple voor de 3e keer een iPhone 4 uitbrengt. 4Gs klinkt bovendien niet “nieuw”.

    Nee, ik hou het toch op 5. Of zoals bij de iPad, “the new iPhone”. Dat zou het wel heel verwarrend maken als er weer een nieuwe komt. Maar ja, da’s bij de iPad ook…

    We zullen het wel zien!

  21. Als jullie een beetje opgelet hebben tijdens de WWCD dan komt hij DENK IK echt in oktober. Waarom?? Omdat dan ook de nieuwe iOS 6 uitkomt.

  22. Waarom is het nummer of de naam en een geheel nieuw design zo belangrijk. Er komt een nieuwe iPhone met andere specs.

  23. Inderdaad…lekker boeiend hoe die genoemd zal worden…dan zien we vanzelf wel.
    Lekker discuseren over een vooralsnog onbekende naam, die helemaal niet boeiend is :’)

  24. @Jeffrey: Ga maar wel van dat design uit, het is al meerdere keren gelekt. Ik denk 70% kans dat we die iPhone gaan zien op 12 september.

  25. @Bart: Het is Apple vorig jaar niet in dank af genomen, na de hoge verwachtingen dat de iPhone 4s uit kwam. Apple moet wel heel stom zijn als ze nu een 4gs gaan uit brengen. Ze komen met een nieuw model, dat echt een iPhone 5 is. Al zal hij dan mogelijk de “nieuwe iPhone” genoemd worden.

    September wil ik best geloven, je ziet altijd een piek in de geruchten vlak voor de aankondiging van de nieuwe iPhone. We zitten toch aardig op die piek!

  26. @Job: ik ben er bijna 100% zeker van dat dit hem word er zijn al een paar x dezelfde onderdelen gelekt en het ziet er gewoon apple like uit vind ik mooi strak.

    hebbe!

  27. Ze moeten met iets vernieuwends komen dat is zeker want ze moeten boven de overige merken en hun eigen modellen uitkomen of gaan ze weer die fout maken?
    4″ scherm is te klein daar moeten ze ook over nadenken. Maargoed eerst een hoop geruchten en dan komt de show….

    Ik hoop dat ze mij kunnen overtuigen met de nieuwe iPhone.

  28. Top! Kan niet wachten!!!

  29. Op m’n verjaardag 😀

  30. @Bram: kijk naar de vorige jaren zou ik zeggen.
    zeg anders zelf niks, en ik zeg toch ook: IK weet bijna zeker.
    ik zeg niet van WIJ weten, of dit komt niet!?

  31. Origineel geplaatst door PeterT
    Het is Apple vorig jaar niet in dank af genomen, na de hoge verwachtingen dat de iPhone 4s uit kwam. Apple moet wel heel stom zijn als ze nu een 4gs gaan uit brengen. Ze komen met een nieuw model, dat echt een iPhone 5 is. Al zal hij dan mogelijk de “nieuwe iPhone” genoemd worden.

    Niet in dank afgenomen?? U zegt?? Euh..verkoopcijfers wel gezien van de 4s??

  32. Hoop dat ze eindelijk iets aan de accu gedaan hebben zodat je bij zwaar gebruik het de hele dag op één lading kunt doen.

    Naam en lancering zijn van ondergeschikt belang.

  33. Ik begrijp niet waarom Apple perse met een compleet nieuw design zou moeten komen als het huidige veel gebruikers prima bevalt. Wat is er mis mee het uiterlijk, aansluitingen en formaat hier en daar een beetje aan te passen/verbeteren?

    Wat er aan techniek in het apparaat zit lijkt me dan toch het voornaamste en wat mij betreft reden genoeg het apparaat als nieuwe iPhone te presenteren onder wat voor naam of nummer dan ook.

    Elk nieuwe iPhone een compleet nieuw design gaat ten koste van de bouwkwaliteit en mate van technische vernieuwingen.

    Ik begrijp de teleurstelling op zich wel als het huidige design je totaal niet bevalt.

  34. Origineel geplaatst door Daejji
    Niet in dank afgenomen?? U zegt?? Euh..verkoopcijfers wel gezien van de 4s??

    Hoewel de verkoopaantallen goed zijn, waren er rond de lancering genoeg mensen die teleurgesteld waren. Ook hier op iPhoneClub waren er genoeg mensen die wat anders verwacht hadden. Ook een hoop critici, maar ook aandeelhouders waren er op dat moment niet blij mee. Dus “JA” Apple stelde op dat moment teleur. (Bron)

    En zo zijn er tig berichten te vinden.

    Veel mensen willen ook kunnen “showen” dat ze het nieuwste van het nieuwste hebben. (Ben ik er overigens niet een van)

    Daarnaast heeft het model wat met de 3g geïntroduceerd werd het ook maar 2 levenscyclussen overleefd. Plus zoals hier boven is aangegeven zien de leaks er behoorlijk “apple like” uit. Met weer een goed doordacht ontwerp van de achterkant.

  35. Ik weet niet of apple wel met een verlende 4s gaat uitkomen. Ze zeiden toch dat de nieuwe iPhone een vernedering zou worden voor Samsung met de Galaxy S3? Dat er intern wat veranderd is duidelijk, maar het oog wil ook wat. Dat in combinatie met de teleurstellingen van vorig jaar voor de bezitters van een iPhone 4 hoop ik op een kompleet nieuwe uiterlijk van de iPhone.
    Misschien iets met een gebogenscherm? Die machines hadden ze toch aangeschaft?

  36. Waarschijnlijk komt de nieuwe iphone in oktober, net zoals IOS 6.

  37. @John: ik hoop iets met een druppel vorm zo een beetje als de magic mouse als ze weer met een 4(s) achtig iets komen zullen er veel mensen over gaan op de s3 van samsung.

    im keeping my fingers crossed.

  38. Het wordt tijd dat Apple weer met wat nieuws komt.
    Een update is leuk, maar op een gegeven moment moet je met echt wat nieuws komen, zoals de ipod, iphone en ipad ooit waren. Wat is de volgende innovatie of is Apple de nieuwe Nokia?

  39. Origineel geplaatst door Bart
    Waarom heeft iedereen het toch over een iPhone 5? Dit wordt een iPhone 4Gs… Toch hoop ik op mooie specs!

    Wist niet dat de iPhone 4G al geweest was

  40. 12 September: de verjaardag van mijn vrouwtje. Wat zal ze blij zijn ………… met mijn 4S en ik met de nieuwe iphone 🙂

  41. Laatst iemand met een Samsung Note gezien.. Lekker zo’n tablet aan je oor!! 4inch groot genoeg voor een mobiel. En die nieuwe iPhone: halen!!!

  42. @Erik: Ben heel blij met me Samsung Note aan het oor.. Kan er alles mee dusja 🙂 hoeft van mij niet meer kleiner..

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.