Reacties voor: De smartphones van MWC 2017 en wat Apple ervan kan leren

Op Mobile World Congress 2017 werden diverse nieuwe smartphones aangekondigd. Welke innovaties lieten andere fabrikanten zien en wat kan Apple ervan leren voor de nieuwste iPhones?
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 7 reacties

  1. Origineel geplaatst door Alex
    Volgens mij klopt de titel bij “Oppo: 5x digitale zoom” niet en moet het 5x optische zoom zijn.

    Excuses. In de tekst zelf stond het gelukkig wel goed. Nu aangepast in het tussenkopje.

  2. Wat Apple ervan kan leren: Je hoeft niet altijd met baanbrekende innovaties te komen, andere toestelmakers doen dat ook niet. De P10 is een toestel voor mensen die domweg aan een nieuwe telefoon toe zijn en dan iets kopen wat er vertrouwd uitziet.

    Dit is toch eigenlijk wat Apple al doet?

  3. Ik zou VR functies niet zo snel “fratsen” of “maf” noemen aangezienApple zeer waarschijnlijk hier breed op gaat inzetten bij de volgende iPhone…

  4. “De creativiteit is op”, dat was wel te verwachten. Maar waarom modulaire telefoons dan ‘gekke fratsen’ worden genoemd, is mij een raadsel. Ik hoop dat er gauw van die apparaten komen, want er worden zoveel kostbare grondstoffen verbruikt en weggegooid.

  5. Hi Gonny,

    Wij hebben s’werelds eerste mobile APP gelanceerd mbt btw-teruggave. Het betrof de Mobile World Congres. Alles wat aan hardware en software met de mobiel te maken heeft. Ik begrijp niet helemaal waarom je dat niet vind passen? Het is toch juist heel cool? Was je bij de pitch van ons? http://www.dutchcowboys.nl/business/vatfree-com-winnaar-big-small-pitch-startup-event

    Groet,

    Joni

    • @Jonix: Joni, die app is vast heel erg tof. Maar ik had niet zoiets van: “OMG wat fijn! Vroeger moest ik voor btw-teruggave een website openen, nu kan het ook in een app!” Er waren vooraf hoge verwachtingen gewekt door de organisatoren van het Holland Pavillion en meestal kijken we dan even of er nog leuke dingen bij zitten om een artikel over te schrijven. Voor onze doelgroep (consumenten en MKB) zag ik er dan niet veel interessants bij, misschien dat het voor een gespecialiseerd vakblad anders is.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.