Reacties voor: McAfee neemt Trust Digital over, wil zakelijk iPhone-gebruik veiliger maken

McAfee heeft het bedrijf Trust Digital overgenomen. Met de overname willen ze iPhone en Android-smartphones veiliger in een zakelijke omgeving uitrollen.

Reacties: 8 reacties

  1. Getverdemme. Ik moet gelijk denken aan dat verhaal van kort geleden, waarin voornamelijk zakelijke Windows XP-computers onbruikbaar raakte vanwege een corrupte upgrade voor McAffee.

  2. als het maar optioneel is! niets voor mij, kan je iphone alleen maar langzamer van worden!!

  3. ALS ik al een virusscanner op mijn iPhone zou zetten, zou het toch zeker geen McAfee zijn. Hier op mijn werk is met een update een paar maanden geleden mijn PC ongelofelijk traag geworden. Altijd al een prutpakket geweest.

  4. Ik hoop dat Apple gewoon z’n werk blijft doen en er voor zorgt dat we deze bagger niet nodig hebben.
    Voor mij geen resource slurpende virusscanners meer. Zoiets hoort goed verwerkt in een OS te zitten. Niet er later inplempen en als apart programma laten draaien.

  5. Geldklopperij. Een iPhone heeft geen virus scanner nodig omdat VIRUSSEN NIET WERKEN. Simpelweg omdat om iets op de achtergrond te draaien heeft het APPLE’S TOESTEMMING nodig, en die krijgen virussen niet. Android daarin tegen is volledig open, dus ook voor virussen.

  6. Ik heb hier ook inderdaad helemaal geen behoefte aan. Nog nooit last van virussen gehad en McAfee zal alleen van die nep virussen rondsturen zodat hun product gekocht wordt. :S

  7. Mcaffee?? die komt mooi niet op mijn iphone:P

  8. Was McAfee ook niet dat paniek-zaai-bedrijf dat een jaar of 10 geleden met een virusscanner voor de Mac op de proppen kwam die bij nader onderzoek alleen maar scande op Windows virussen die de Mac sowieso niet kunnen besmetten?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.