Reacties voor: ‘Maximaal één Apple Watch-reservering per persoon’

Je mag op 10 april maximaal één Apple Watch per persoon reserveren, aldus gelekte documenten. Bij iPhone-reserveringen mocht je twee kopen.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 39 reacties

  1. Lijkt me zo absurd om klanten te verbieden meer dan 1 product tegelijk te kopen per persoon.. Vele mensen hebben het er niet voor over om honderden kilometers te rijden dus laten ze dit aan andere kennissen over, lijkt me toch logisch :p het is niet dat 1 persoon 2 horloges zal dragen 😀

  2. @snr: je kan ten alle tijden direct via de site bestellen en deze thuis bezorgd krijgen 🙂 (1 stuks per bestelling)

    En dit is puur voor de eerste weken om geen tekort te krijgen, door alle chinesen die tien tallen tegelijk kopen, voor de doorverkoop.
    je zal zien dat na een tijdje weer op de normale manier gaat.

  3. En je moet een adres in het buitenland opgeven.

  4. Origineel geplaatst door vuurvreter
    En je moet een adres in het buitenland opgeven.

    Is dat niet alleen als je het product thuis afgeleverd wil krijgen? Volgensmij kan je gewoon pre-orderen met je nederlandse ID om deze vervolgens op te halen op 24 april in het buitenland..

  5. En wat als een vriend of familielid er 1 besteld, en geeft mij toestemming om ‘m voor hem op te halen, kan dat dan wel, of ook niet?

  6. Ik haal mijn gouden edition niet op.
    Dus voor € 35.000 is die voor jou !!

  7. Oude marketing truc: zogenaamde schaarste kweken
    Vertelt zich vanzelf rond

  8. Ik ga hem sowieso halen! Alleen… Het moet geen probleem zijn als ik de creditcard van mijn vader gebruik en hem alleen ophaal toch? I.v.m ik heb dan alleen gebruik voor het betalen maar de reservering op MIJN naam staat…?

    Iemand die dit toevallig weet? 😀

  9. @AppleLion: Pinpas kun je wel doen. Creditcard zou ik niet proberen.

  10. @AppleLion: als je betaald met creditcard ben je verplicht die creditcard mee te nemen naar de apple store plus ID kaart . of je moet hem reserveren en dan in de apple store betalen !

  11. Is het überhaupt wel mogelijk om als hollander een Apple Watch te bestellen en in bijv Duitsland op te halen?
    En wie weet hoe je een afspraak maakt in een Duitse Apple Store voor bekijken passen en bestellen?

  12. Origineel geplaatst door martin
    @AppleLion: als je betaald met creditcard ben je verplicht die creditcard mee te nemen naar de apple store plus ID kaart . of je moet hem reserveren en dan in de apple store betalen !

    Ik heb gebeld naar de Apple Store in Lille, En ze hebben mij verteld dat het online reserveren en contant betalen in de store niet mogelijk is.

    Maar zelfs als ik hem online betaal moet ik de creditcard meenemen?

  13. Origineel geplaatst door AppleLion
    Ik ga hem sowieso halen! Alleen… Het moet geen probleem zijn als ik de creditcard van mijn vader gebruik en hem alleen ophaal toch? I.v.m ik heb dan alleen gebruik voor het betalen maar de reservering op MIJN naam staat…?

    Iemand die dit toevallig weet? 😀

    Bij credit card moet je je soms legitimeren. Ik zou je pa voor de zekerheid meenemen!

  14. @Gabor: Ik betaal hem meteen online, dan is dat toch niet nodig…?

  15. Lijk me overdreven omvoor een betaalde horloge in de rij te staan wie is klan hier appel of ik

  16. Begrijpelijk als ze kleine voorraden hebben, wel jammer natuurlijk!

  17. @AppleLion: dan is het nodig

  18. @martin: Dit is nu heel verwarrend … De 1 zegt van wel en de ander van niet. Ik start dadelijk wel een chat met de Amerikaanse Apple Store aangezien het nu een welles nietes verhaal wordt :c

  19. Dat je niet in de winkel kunt afrekenen lijkt me sterk. Bij de iPhone 6 moest je in de winkel afrekenen.

    Ik denk ook niet dat die Apple store medewerker per se weet waar hij het over heeft. Hij weet dat waarschijnlijk ook nog niet.

  20. Origineel geplaatst door martin
    @AppleLion:Vraag 6 !!

    Bedankt voor het uitzoeken! Alleen er staat;

    Your item is ready at the Apple Store. When you come to the store, just remember to bring the card you used for payment, or the order number and a valid photo ID. We’ll need them to confirm your pickup.

    Ik zou dus ook gewoon de Order nummer kunnen laten zien, en aangezien het op mijn Apple ID zal staan zou ik hem in principe gewoon mee kunnen nemen… Ik ga zo de chat starten, dan laat ik het ook meteen weten hoe dat gegaan is voor de overige lezers.

  21. @AppleLion: en is het gelukt met de chat ?

  22. Origineel geplaatst door Martin
    @AppleLion: en is het gelukt met de chat ?

    My god, Dat was een lang chat gesprek. Uiteindelijk… Ja.
    Ook heeft ze uitgezocht hoe het zat met de levering, volgens haar zal de Pick up in Store optie niet beschikbaar zijn, zowel in de US als in de EU…

    Dus ik vraag mij best wel af hoe dit nu zit, ik heb het hele gesprek gekopieerd, en in notities geplaatst.

    Daarnaast had ze het ook over een ” Temporary card” Ik heb toevallig wel een Prepaid Mastercard, daar kan ik geld opzetten alleen heb ik het nog niet uitgebreid gebruikt… Geen idee of dit hetzelfde is maar goed…

    Dit is overigens wat ze ook zei;

    In regards to the payment portion of your concern though, I’ve been able to successfully use payment information from relatives such as with a computer as an example and as long as the person picking up is listed, they have been able to.

    Dus…. het moet mogelijk zijn om het met iemand anders zijn creditcard te doen?

    Waarom ik het niet met mijn “Prepaid Creditcard” zou doen? Aangezien het “opladen” ervan een paar dagen duurt, en stel dat het er dan nog niet op staat, dan ben ik screwed want dan wordt die volgens mij geweigerd…?

  23. @AppleLion: Flauwekul!
    Geen pick up in store?
    Hier blijkt alleen maar uit dat het personeel van stores het ook nog niet weet.

  24. Origineel geplaatst door Pieter
    @AppleLion:
    Flauwe kul!
    Geen pick up in store?
    Hier blijkt alleen maar uit dat het personeel van stores het ook nog niet weet.

    Ik wil best het hele chat gesprek hierop plaatsen maar ik denk niet dat iCulture blij zal worden van dit lange gesprek in 1 comment…

  25. Als je op macrumors kijk staat heel wat anders dan wat die Apple medewerker tegen jou zegt !!

  26. @Martin: My god, Ik plak het hier wel even;

    It’s my pleasure. Now, I do need to clarify one further thing though, when it comes to the Apple Watch, we do not know yet if pick up in store will be an option, I would recommend clarifying that on the 10th when you pre order since then we will have more information than we have now.

    In regards to the payment portion of your concern though, I’ve been able to successfully use payment information from relatives such as with a computer as an example and as long as the person picking up is listed, they have been able to. If you will be in France, I need to look into this further since I do not support France. Give me a moment to check on all of this for you okay.

    So, from what I found on the French Apple Store Online, pick up in store is not an option at all. You can only have items shipped which would me that you can have items shipped to your uncles house. Are you going to be visiting there only or moving there?

    Wat een gedoe zeg :c

  27. Je kan gewoon met pinpas creditcard of contant betalen in iedere apple store

  28. @AppleLion: er staat dat ze niet weet of je een Apple watch kan afhalen !!

  29. @devi: Ja…. En waar kan je de iDeal vinden op de Franse website … En Contant betalen gaat niet, heb deze middag daar nog over gevraagd aan de Specialist in Lille.

  30. @AppleLion: iDEAL kan alleen in Nederland en in ieder Apple store winkel kan je met geld betalen

  31. @Martin: Maar de optie om hem af te halen komt online niet te staan, dat is wat hij mij vertelde.

    Ik vind het allemaal onwijs ingewikkeld… Ik zal de 9e nog 1 keer bellen… En dan zie ik die dag erna wel hoe het allemaal loopt. Anders heb ik alsnog een leuk weekendje Lille Haha!

  32. naar mijn weten is het allang gecommuniceerd dat je de watch reserveert en afhaalt. Er staat ook op meerdere websites vermeld dat je de keuze krijgt om het te kopen of slecht te passen. Alleen reserveringen gaan voor winkel klanten. Mijn persoonlijke mening is dat apple niet kan verwachten van een klant om gelijk te betalen bij de reservering omdat ze bij annulering daar meer werk van hebben. Ik zie het vrijdag ook allemaal wel. het enige wat ik me nog afvraag is of ik ook een selectie knop krijg per winkel of dat ik het via de apple site oberhause moet doen? Iemand enig idee?

  33. Allemaal marketing

  34. @Martin: Ah Bedankt! 🙂 Dus als ik het goed begrijp kan ik gewoon met de Creditcard van iemand anders betalen zolang ik maar heb aangegeven dat ik hem zelf ophaal? Dus een soort van “Door iemand anders de Pick Up laten doen” (Dat ik dan ben ofc). Het enige wat ik daarbij nodig heb is mijn ID Kaart & Order Number? 🙂

    Nogmaals bedankt (:

  35. @AppleLion: Ik heb eens een MacBook besteld met korting (op mijn naam) vanaf de Apple Online Store, waarbij de betaling door een derde werd voldaan en de MacBook bij een vierde werd afgeleverd.

    Het maakt ze over het algemeen allemaal weinig uit, zolang alles inderdaad bekend is. Hoe dat precies in het verre Gallië werkt weet ik verder niet. 😛

  36. Uit deze thread op MacRumors, waarin ze naar de source code van de Apple website kijken, blijkt dat het misschien pas vanaf 25 april mogelijk is een model te reserveren om in de winkel op te halen.

  37. @Alain: Ik heb net een aardige jongen van de Duitse Apple gesproken. Veel is nog onduidelijk maar hij verzekerde mij dat ik vrijdag mag bellen. Ik kan dan een afspraak maken om de Watch te proberen en te bestellen. Afhalen in de winkel hoorde volgens hem wel tot de mogelijkheden.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.