Reacties voor: Met de Max Stand kun je je AirPods Max draadloos opladen

Max Stand is een nieuw accessoire voor de AirPods Max. Hiermee kun je je hoofdtelefoon draadloos opladen. Maar je moet wel geduld hebben, want er wordt eerst geld ingezameld via Kickstarter.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 7 reacties

  1. Ik zie die €59 niet terug bij de Pledge. Maar misschien is het mijn onwennigheid met Kickstarter, heb het jaren niet meer gebruikt.

  2. Ik was hetzelfde van plan, met een Lightning magneet plug. Na wat 3D tekenen en 3D print was dit mijn eerste versie 🙂

  3. Ik heb het issue al gevonden. De IOS app van Kickstarter is het probleem. Via mijn MacBook en de website geen probleem. Wel jammer dat ik zo de Super Early Bird heb gemist.

  4. Met anti-condens ventilator…

  5. Kickstarter, veel, veel, veel en veel geduld, heb reeds een 30 tal projecten gesteund, waarvan een 20% geld kwijt, nooit geleverd, en voor de rest niet één die op tijd geleverd werd, gemiddeld het dubbele van de beloofde tijd, zelfs een die in Januari 2019 moest leveren….. nog steeds niks, maar ik geef niet op.

  6. Heb ook een hoop geïnvesteerd in kickstarter projecten. Ik laat deze ook gaan. Die magnetische pluggen zijn wel handig. Bestel ik wel bij Ali.

  7. Origineel geplaatst door Joop
    Ik zie die €59 niet terug bij de Pledge. Maar misschien is het mijn onwennigheid met Kickstarter, heb het jaren niet meer gebruikt.

    €59 is al op. Waren er maar 100 van. Heb zelf ingetekend op €69

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.