Zwarte iMac 2021

Reacties voor: Zo krijg je alsnog een matzwarte iMac

Gebruikers zijn enthousiast over de nieuwe iMac, maar één ding zit niet helemaal lekker. De iMac is verkrijgbaar in allerlei pasteltinten en met een witte schermrand, maar Apple is daarbij de liefhebbers van duistere tinten helemaal vergeten. dbrand biedt nu een oplossing.
Lees het complete artikel → Zo krijg je alsnog een matzwarte iMac
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 6 reacties

  1. Ik zou niet zo snel 499 euro aan een skin uitgeven. Dan kan je beter voor de zilveren variant gaan en alleen de voorkant van een skin voorzien

  2. Inderdaad, ruim €430 voor de rest van de iMac😵

  3. Ik snap het eigenlijk niet zo goed van apple aangezien ze bij de iphone 2020 se er voor gekozen hebben om zowel de witte al de zwarte voor een zwarte bezel hebben gekozen om de leesbaarheid te verbeteren en nu met de iMac doe ze precies het tegenovergestelde

  4. Ik vind er niks aan aan die nieuwe iMacs. Ik ga mijn imac 27” verkopen en gewoon voor de mac mini met meerdere schermen als er een nieuwe uitkomt.

  5. Ja sorry hoor, 500 dollar voor een wrap. Men draait een beetje door in het Apple cultuur 🤪

  6. @JeroenT: Inderdaad, of serieus geld te veel en de neiging om die aan complete onzin uit te geven of een heel bijzondere afwijking dat het uiterlijk van een apparaat tot het absurdistische moet worden bedwongen..

    Of beplakken jullie je auto ook voor 6000 euro met folie ?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.