Reacties voor: Matte iPhone naast glimmende iPhone 3G

Een oude foto van een matte iPhone duikt nu opnieuw op, naast de huidige iPhone 3G. Beide toestellen lijken niet veel in formaat te verschillen en het matte model voldoet aardig aan alle tot nu toe verspreide geruchten.
Lees het complete artikel → Matte iPhone naast glimmende iPhone 3G

Reacties: 37 reacties

  1. vind hem wel gelikt 😉

  2. Geef mij maar plastic! Walgelijk dat mat.

  3. Shine shine shine!

  4. Ik vind dat mat ook niet echt moooi…

  5. Geef mij maar A…

    Alu. Zoveel als mijn beestje heeft meegemaakt (en nog geen scheur of schermbarst) dat zie ik de 3g nog niet nadoen. Hopen dat ze ervan leren 😉

  6. Origineel geplaatst door Lukest
    Shine shine shine!

    Oh god! Geef het alsjeblieft niet die naam, straks gaat het helemaal fout. Net als het Songfestival!

  7. De huidige is het mooiste, vind ik 🙂

  8. de vorm is wel degelijk anders. De matte iphone is vlak aan de achter kant

  9. @TD-er:
    Kan niet, vanwege de overvloed van antennes, die niet in de eerste generatie zaten 😉

  10. Kan niet bestaat niet 😉 Als je dezelfde vorm van de 3g in alu giet kan het ook. Je kan ook een soortgelijk materiaal uitvinden/gebruiken wat dezelfde weerstand heeft tegen vallen, krassen, hogere luchtvochtigheid e.d.

  11. L tot de elijk…

  12. Mooi 😀
    Mat vind ik mooier dan al dat glimmende. Bij auto’s is het wel mooi, maar bij TV’s weer niet, zoals die lelijke Samsung TV’s

  13. Ach ja, als ik met een 3g kan doen wat een matte versie kan, dan hoef ik het niet, maar als het ding veel meer kan???

  14. Geef mij toch maar de plastic, lijkt chiquer

  15. Origineel geplaatst door TD-er
    Kan niet bestaat niet Als je dezelfde vorm van de 3g in alu giet kan het ook. Je kan ook een soortgelijk materiaal uitvinden/gebruiken wat dezelfde weerstand heeft tegen vallen, krassen, hogere luchtvochtigheid e.d.

    Wat dus weer niet gaat omdat het alu de signalen ook verzwakt. Waarom denk je dat ze niet weer voor alu hebben gekozen?

  16. @Gozaa, Jup, rare dingen kunnen gebeuren, Misschien wordt het dan wel the Iphone Gordon!

  17. Als dit waar zou zijn zou dit toch betekenen dat de 16gb toch niet eol is zoals eerder werd gezegd..

  18. Origineel geplaatst door TD-er
    Geef mij maar A…Alu. Zoveel als mijn beestje heeft meegemaakt (en nog geen scheur of schermbarst) dat zie ik de 3g nog niet nadoen. Hopen dat ze ervan leren

    Tja helaas houdt aluminium volgens mij de 3G en GPS straling te veel tegen. Op de oude iPhone zitten deze chips ook achter het zwarte gedeelte, maar ik denk dat 3G en/of GPS meer “stralingsruimte” nodig hebben. Alu is inderdaad een stuk mooier naar mijn mening.

    Maar goed ik vind de matte wel weer mooier dan de 3G eerlijk gezegd. Vooral omdat de 3G snel last heeft van viezigheid zoals vingerafdrukken. Veel mensen kopen nu gewoon een hoesje daarvoor en dan ziet het er nog veel slechter uit dan de matte

  19. Volgens mij is aluminium een prima geleider, als ze van alumunium gewoon de behuizing maken en hem als antenne laten werken ben je toch klaar?

  20. ik moet zeggen dat ik dat plastic altijd best mooi heb gevonden hoor. heb ook geen last gehad van haarscheurtjes. ik heb liever dat strakke plasticdesign dan dat matte. doet me denken aan die MDA’s

  21. @patrick: als dat gebeurt stap ik over op win mobile..

  22. @kennet, ja dat is heel slim, sommige smartphones gebruiken dat tog?

    OT: geef mij maar di matte, weg met alle krassen.
    als dit het nieuwe is wil ik hem dan wel naast m’n 3g
    anders wacht ik wel…

  23. Precies hetzelfde non-oem Chinese casing troep waar jullie al 3 keer over schreven. Ze hebben ook allemaal die lelijke niet subtiele witte letters en komo-logotjs.. Ik denk dat jullie hier nog 3 keer in gaan trappen dit jaar..

    Zoek maar op google:
    rode iphone
    roze iphone 3G

  24. Inderdaad, erg leuke photoshop.. Je ziet gewoon dat de camera niet helder is…

  25. Ik wil niet meteen zeggen dat het fake is, maar zou Apple qua design niet kiezen om de text/icoontjes licht grijs te maken net als het huidige model?

    Want dat is niet fancy van die icoontjes die aangeven dat je het niet weg mag gooien enzo, ze geven zowat licht.

  26. lijkt wel een of andere hoes voor op een bouwplaats.. geef mij maar de huidige 🙂

  27. Als je kijkt naar wat er op de matte iphone staat, staat niet alles er, mijn 1st gen staat op de 8erkant: plaats design, land van assembling. Model nummer, FCC ID, serial nummer, IMEI nummer. 1e 3 van dit lijstje staan op de eerste regel op de achterkant van mijn iphone, slechts de eerste 2 staan op de eerste regel van matte iphone, verder is formaat onderste regel hetzelfde, dus het mist een stukje info

  28. Er zitten ook geen boxjes en dockconector onder. Die zie je op het plaatje bij de huidige 3G wel

  29. Het lijkt me toch duidelijk zichtbaar dat dit gewoon een hoesje is? Volgens mij is het gewoon silecoon..

  30. Ik vind dat matte wel mooi hoor, maar heb je met mat niet altijd dat er van die doffe plekken ontstaan? dat het beetje wit uitslaat…Bij pastic kan je tenminste goed schoonmaken, mat denk ik niet..

  31. Liever dat mat dan plastic. Alleen is het mat niet zo mooi uitgewerkt op deze foto, idd die lettertjes en camera zijn lelijk. Dat aluminium van de 1gen vind ik het mooist alleen jammer dat er dan een zwarte rand onder moet.

  32. @patrick: Óf de gPhone natuurlijk!

  33. Kunnen jullie dat zirkoon/ zirconiumverhaal nu alsjebieft eens laten sterven? Het is altijd al bullshit geweest, herhaling maakt het niet plotseling waar of zo.

  34. Origineel geplaatst door Roel
    Inderdaad, erg leuke photoshop.. Je ziet gewoon dat de camera niet helder is…

    Ik ben meestal erg voorzichtig met dit soort uitspraken maar deze keer beaam ik het zeer zeker. Je ziet gewoon de ‘nep’ randjes om de tekst en het Apple logo heen zweven.

    Dit wordt hem niet denk ik.

  35. @Joost: Ben het met je eens dat het nep is maar niet om die reden; die JPEG-artefacten (want dat zijn het volgens mij) zitten ook rond het logo op de “echte” iPhone 3G, rechterkant.

  36. Alu is nog steeds het mooist…
    iPhone first gen ftw 🙂

  37. @Thom: Ik daag je uit er 1 te noemen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.