Reacties voor: Matte iPhone-behuizing toch gemaakt door Apple

De eerder gelekte foto's van een matte iPhone-case blijken toch authentiek. Apple heeft eerder een matte behuizing gemaakt met exact hetzelfde modelnummer als de iPhone 3G S.
Lees het complete artikel → Matte iPhone-behuizing toch gemaakt door Apple

Reacties: 38 reacties

  1. Eén van de mogelijkheden is dat Apple zelf de foto heeft gelekt, om de geruchtenmachine op het verkeerde been te zetten.

    Dat zou wel stom zijn van Apple, dan laten ze het lijken of er iets nieuws komt, en dan blijft het hetzelfde!

  2. vind het wel jammer dar ze niet is uitgekomen. Vind het wel wat hebben + dat weer even iets anders is. Kun je je tenminste onderscheiden van mensen met ‘oude’ iphone..

  3. Geniaal zou dat zijn zeg, misschien valt de nieuwe behuizing te vervangen door een andere?

  4. ik ben benieuwd of hij ook daadwerkelijk uit komt. Apple kennende heeft de klant niet echt te kiezen qua vormgeving / kleur.

  5. @rasz: Maar wel weer meer aandacht! Nòg meer!

  6. Of het is een onderlaag die nog met glans bespoten moest worden.

  7. Laat het ALSJEBLIEFT waar zijn, die glimmende achterkant is zo oerlelijk!

  8. jammer als hij niet uitkomt!

  9. Mss dat Apple toch meerdere modellen nog uitbrengt gelijk eerder werd gedacht maar dat ze deze nog even achter de hand houden…

  10. kun je nu dus voortaan net als vroeger met de nokia je eigen covers kopen?

    Ik ben benieuwd hoe dit de ontvangst gaat beinvloeden omdat bij mij het smsen nog traag gaat en de toetsen soms blijven hangen.

    Het mooie eraan zou wel zijn dat ik nu natuurlijk misschien ook eindelijk een cover kan kopen met een spiegeltje erop net zoals bij de nokia’s. Enorm handig bij het maken van een zelf portret maar voormezelf vooral handig tijdens het make uppen in het buitenland wanneer ik op vakantie ben hihi.

  11. Vind het jammer dat je van de buitenkant niet kunt zien of je nu een 3G of 3G S hebt.

  12. Origineel geplaatst door rasz
    Eén van de mogelijkheden is dat Apple zelf de foto heeft gelekt, om de geruchtenmachine op het verkeerde been te zetten.Dat zou wel stom zijn van Apple, dan laten ze het lijken of er iets nieuws komt, en dan blijft het hetzelfde!

    Waarom zou dat stom zijn? Jouw formulering klopt niet helemaal geloof ik….
    Apple laat niks ‘lijken’, de geruchten laten dingen ‘lijken’….

  13. Zou zeker geen verkeerde stap zijn om een mat versie uit te brengen.

  14. Waarom zou dat stom zijn? Jouw formulering klopt niet helemaal geloof ik….
    Apple laat niks ‘lijken’, de geruchten laten dingen ‘lijken’….

    Nee als apple dit gerucht de wereld in bracht met het maken van die cover, met de orginele nummers er op, dan laat apple dit lijken. Ze geven dus zelf de mensen het idee dat er iets nieuws komt, en dan is het alleen maar teleurstellend dat er geen nieuw model of zelfs een nieuwe cover komt!

  15. Op MacRumors wordt gesuggereerd dat vanwege de anti-vingerafdruk coating van de 3GS de achterkant nu op een andere manier geproduceerd wordt, en dat dit de achterkant is vóór dat de glossy coating aangebracht wordt. Klinkt logisch.

  16. mat ! kan toch niet anders dan mooi zijn
    wat zou mat wit geven ?

  17. De kans is ook groot dat ze dit bewust doen om a) het water te kunnen testen en te kijken hoe het valt bij het pubiek. b) Buzz te creeren op het internet en zorgen dat iedereen iPhone op het puntje van zijn tong heeft liggen.

  18. het zou idd kunnen dat dit het onbewerkte model is geweest, m.a.w nog geen finishing gloss erover gegooid.
    toch had ik liever de matte gehad.. ten 1e is het gewoon mooier en ten 2e kan je ook zien dan je de 3GS hebt

  19. @ Lezz

    Dat denk ik nou juist ook, eerst even kijken hoe het publiek erop heeft gereageerd, en waarschijnlijk was hun idee dat merendeel tegen zou zijn. Er waren toch al 36 mockups te vinden, die deze kon er van Apple dan ook nog wel bij. En dat dan net iemand weer de link weet te leggen in dit geval hebben ze vast niet 1 2 3 aan zien komen

  20. Iets heel anders hoeft niet aangezien het een update is van de iPhone 3G, een variant. Een hele nieuwe iPhone bijv. iPhone 4 ofzo zouden ze wel kunnen veranderen qua looks. Mensen juist net gewend aan de nieuwe look (na 1st gen).

  21. Als het zo is dat dit gewoon een achterkant is VOOR de glossy laag, zou dat ook verklaren waarom de iPhone precies geen chromen rand meer had.
    Het waren dan gewoon onafgewerkte iPhone 3GS’s.

    Zou veel verklaren.

    Dit is zeker geen marketingstunt van Apple. Bij Apple zijn ze blij met de interesse in hun producten, maar die interesse komt van de mensen zelf uit, die wordt niet ‘bewust’ door Apple gecreeerd.
    Nu ja tis maar wat je er van denkt he 🙂

    Volgens mij waren de spyfoto’s dus gewoon volledig onafgewerkte iPhone 3GS’s

  22. Misschien is hij wel mat!

    Heeft er iemand al een andere achterkant gezien???

  23. Bah, mat… Liever glimmend hoor. Weet echt niet wat jullie er mooi aan vinden, maar smaken verschillen he 🙂

  24. Misgien special uitvoering ofzo…? Die word gepresenteert by terugkomt Steve Jobs…?!

    Offtopic..:
    Zit er nog muziek tagging en/of radio in de 3GS?

  25. Inderdaad jammer dat je niet kan zien of het een Iphone 3G of Iphone 3GS is..

    Ik wilde al gaan upgraden naar een Iphone 3GS. dus dan wordt het ook 32GB , omdat het me dan 1. kan onderscheiden van normale 3G’s en 2. ik het nodig heb:P

  26. Ik was anders wel fan van die matte rubberen achterzijde! Was beter geweest tegen de krassen en het schuiven (op tafel bvb). En meer grip ook (moeilijker uit handen glijden)

  27. Waarom de matte? Moeten er nu weer 1001 verschillende apparaten komen? Laat dat de laptopindustrie doen. Ik vind het een strak design en ben dolblij dat ze de look psies hetzelfde hebben gehouden. Een iPhone = een iPhone. En die de matte, de gladde, etc…

  28. Betere filmpjes maak ik allang met Cycorder.
    Jammer dan mensen hier niet alles uit hun iPhone halen. Dan was de overstap van 3G naar 3GS helemaal niet zo spectaculair geweest, en dat is ie dan ook niet.

    En over dat filmje, altijd blijven checken want wie zegt dat het echt is? Denk het niet eigenlijk. Want ten eerste, als het echt een promotiefilmpje was geweest hadden ze die focus-functie wel meer laten zien. En ten tweede, hoe komen ze nu al aan die nieuwe iPhone? Overige filmpjes van deze poster op Youtube zijn ook niet overtuigend.

    Ohja en dan voor de mensen die zeggen: ‘Dan kun je niet zien dat je de nieuwste 3GS hebt’. Hoe sneu is dat? Jullie zijn van die jammere mensen die altijd moeten laten zien dat ze het nieuwste hebben?

    Valt me op dat veel ‘Apple-aanhangers’ dat hebben trouwens.

  29. @Laurens: Dude.. echt 😛 …natuurlijk wil men dat.. jij ook, alleen steek je je kop in het zand.

    Als je Apple aanhanger bent, vind je design belangrijk. Des te leuker als windoos neuzen een iemand zien die wél stijl heeft!

    –belangrijke voetnoot: bovenstaande moet met de nodige sarcasme en humor gelezen worden.. nou ja, deels tenminste 😉

  30. Misschien was het een pre-productie model of misschien hebben ze bij de FCC een hekel aan storende glimmende gadgets 🙂

  31. Ik vind de glimmende achterzijde mooier, maar als het geen plastic is maar hightech materiaal, uit welke materie bestaat die achterkant dan ?

  32. meschien bewaarde ze iets voor steve jobs?? 🙂

  33. @Thijs:
    gast… dat was volgens mij op de conference zelf al te zien, maar speciaal voor jou http://www.apple.com/iphone/gallery/

  34. Jongens jongens wat een gezeur. Als jullie een matte achterkant willen: schuurpapiertje erover. Voila!

  35. Jullie mogen die van mij wel kopen, die is ondertussen ook mat. Moet je alleen een scheurtje hier en daar voor lief nemen! 😀

  36. Ik heb zelf bij een autofabrikant gewerkt. Bij de preproductie modellen ontbrak altijd de finish laag op de plastic onderdelen. Dat scheelt namelijk een handeling en reduceert productiekosten en voor het technisch testen is het ook niet noodzakelijk. Ik kan mij voorstellen dat dit ook op gaat voor deze pre productie iPhone.

  37. Ik vind ook dat de MacRumours suggestie logisch is:

    Origineel geplaatst door MarcoOp MacRumors wordt gesuggereerd dat vanwege de anti-vingerafdruk coating van de 3GS de achterkant nu op een andere manier geproduceerd wordt, en dat dit de achterkant is vóór dat de glossy coating aangebracht wordt. Klinkt logisch.

    en ben het ook eens met @thomasstroobants

    Verder vraag ik mij af van welk materiaal de achterkant dan wel gemaakt is en of dat bij de 3Gs hetzelfde is gebleven?
    …dat daar dan straks ook weer haarscheurtjes in gaan verschijnen…

  38. @tratra:
    Ik schat de kans op haarscheurtjes niet zo hoog. Tenzij ze het materiaal dusdanig wijzigen ten opzichte van de 3G dat alle lessen die ze daar geleerd hebben niet meer opgaan.

    Volgens mij hadden ze zich in eerste instantie verkeken op de warmte die zich opbouwt in een broekzak, tas e.d. waardoor het materiaal teveel ging uitzetten en krimpen. Vermoedelijke hebben ze hierop het materiaal aangepast zodat dit geen probleem meer is. Zolang ze dus het materiaal zoveel mogelijk gelijk houden hoeven we ons denk ik geen zorgen te maken.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.