Reacties voor: ‘Massaproductie iWatch start pas in november’

De massaproductie van de iWatch start pas in november, zegt de betrouwbare analist Ming-Chi Kuo. De iWatch stelt Apple voor veel lastige problemen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 6 reacties

  1. En toch ben ik bang dat het aardig gaat tegenvallen, wie wil z’n horloge nou iedere dag moeten opladen?

  2. Wie zegt dat je hem iedere dag moet opladen waarschijnlijk hebben ze daar iets op gevonden, wellicht dat het o.a. daarom zo lang duurt

  3. Aantal keren laden is niet zo van belang, als hij altijd maar zeker een dag mee gaat. Ik hoop dat de iWatch een soort design heeft zoals op deze foto. Nieuw, beetje futuristisch en niét lijkend op een horloge! Verder hoop ik dat er inderdaad sensors in zitten om baanbrekende medische info te verzamelen. Dat zou een heel sterk punt zijn!

  4. NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
    Niet nog langer wachten 🙁

  5. Hmm, vierkant scherm… Het nare van smart watches is dat die dingen het fashion appeal van zo’n jaren 80 plastic horloge met rekenmachine hebben. Apple gaat ongetwijfeld wel wat mooiers maken, maar toch. Ik heb net de Moto 360 gezien, en *dat* is wat ik wil. Tikje dik voor mijn smaak, maar wel rond!

  6. Wellicht wel met zonnecellen in het scherm verwerkt? De techniek bestaat immers al…het is Apple…dus het zou zomaar kunnen 😉
    Het is in mijn ogen wel “de mogelijkheid” om het te introduceren voor de consument! (Lekker fantaseren over elektronica-porno)

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.