Reacties voor: Martin Scorsese heeft drukke dag in nieuwe iPhone 4S-reclamespot

Apple heeft een reclamespotje voor de iPhone 4S uitgebracht, met filmregisseur Martin Scorsese. Hij gebruikt in een taxi in New York Siri om afspraken te herplannen, verkeersinformatie op te vragen en vrienden te zoeken.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 5 reacties

  1. Hoe lang blijft siri nog beta? Siri is straks al een jaar bruikbaar voor 4s gebruikers en toch blijft het beta. Een beetje makkelijk van Apple want zolang het beta is “kunnen zich nog problemen voordoen”. Zeker nu ze zo vaak siri in reclames gebruiken kan je het niet meer beta noemen.

  2. @dlo: Precies zoals ik ook denk. Siri is voor nu mooi speelgoed.
    Maar wie gebruikt het dagelijks.
    Ik geloof dat de dagelijkse gebruikersvriendelijkheid van de iphone verder omhoog kan door bijvoorbeeld zinnige informatie op het lockscreen te zetten (bijvoorbeeld calendar info). Maar ja, dat is niet patenteerbaar en een domme oude Nokia kan dit al. (iphone niet zonder jailbreak).
    En wanneer komt ondersteuning voor meer printers in airprint.
    Apple schijnt patenteerbare techniek boven praktische bruikbaarheid te plaatsen.

  3. Haha: again een filmpje die de realiteit slechts benaderd. De iPhone is never zo snel. Zeker niet met gegevens laden op een mobiel (druk bezet?) netwerk. Ik sta altijd minuten lang te lummelen met de iPhone als ik iemand via Google Maps de weg wil wijzen, of onderweg de verkeersinfo ophaal…. 😐

  4. @Peter: Er staat aan het eind ook “sequences shortened”

  5. Deze reclame heb ik toevallig 2x gezien op de (Amerikaanse) tv gisteren

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.