Reacties voor: Offline kaarten-app Maps 3D vindt zichzelf opnieuw uit

Maps 3D Pro voor de iPhone is een betere offline kaartenapp geworden voor outdoor activiteiten als wandelen, fietsen en natuur verkennen.
Bart Breij -

Reacties: 5 reacties

  1. Ik ben leraar aardrijkskunde: prachtige kaarten, super die 3D-effecten! Jammer dat de app nog niet geoptimaliseerd is voor de iPhone 6 (Plus) en niet beschikbaar voor de iPad (ik geef veel les met mijn iPad via een Apple TV op het digitale bord).

  2. @Bas: Ik gebruik de app ook in mijn lessen. Je kunt de app wel degelijk installeren op de iPad maar dan moet je in de app store bovenaan kiezen voor iPhone apps ipv iPad. Hij is niet geoptimaliseerd voor het grote scherm maar wel bruikbaar hoor.

  3. Origineel geplaatst door Bram
    Dag Bas, ik gebruik de app ook in mijn lessen. Je kunt de app wel degelijk installeren op de iPad maar dan moet je in de app store bovenaan kiezen voor iPhone apps ipv iPad. Hij is niet geoptimaliseerd voor het grote scherm maar wel bruikbaar hoor.

    Dat snap ik, maar het blijft jammer. Maar ik ga ‘m volgende week inzetten in de les (ik ben toevallig net bij het hoofdstuk verwering / erosie / sedimentatie / hoogteverschillen / reliëf) met mijn klassen. Gelukkig kan ik mijn iPhone 6 Plus ook aansluiten op het scherm, dat maakt een beetje goed 🙂

  4. Wat een moderne docenten

  5. Super app! Ik maak samen met mijn vrouw of met vrienden lange afstandswandelingen. Met name in gebieden waar de GSM ontvangst vaak wat minder is en dan zijn offline kaarten een uitkomst. Mijn routes maak ik op de laptop met RouteConverter. Deze is geschikt voor OSX, Linux en Windows. De uitgezette routes laad ik vervolgens in Maps3D als gpx bestand. Werkt uitstekend. Verdwalen kan niet meer. De nieuwe versie doet het nu ook geweldig op mijn iPhone 6 plus.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.