Reacties voor: Man slaat iPhone kapot na aankoop van Palm Pre

Sommige mensen willen wel erg graag hun iPhone inruilen voor een Palm Pre. Een zekere John kocht afgelopen weekend een Palm Pre en besloot op gepaste wijze afscheid te nemen van zijn iPhone: hij haalde een hamer tevoorschijn en sloeg de iPhone kapot. Het ging weliswaar om een toestel van de eerste generatie, maar je […]
Lees het complete artikel → Man slaat iPhone kapot na aankoop van Palm Pre

Reacties: 67 reacties

  1. Haha, your loss John.

  2. daar gaat hij spijt van krijgen!

  3. Waarom zou je een Palm Pre willen kopen als je een iPhone hebt ( ook al is het 1st gen )?
    Wat kan een palm pre wel wat een iPhone niet kan?

    Remember, There’s an app for everything.

  4. Ik mag hopen dat john niet de bijnaam is van Jonathan Ive…:P

  5. Ja vooral aandacht geven…

  6. Ik ben altijd tegen zinloos vernietigen van spullen en zie dit dus ook niet zitten. Geef hem dan gewoon aan een willekeurig voorbijganger weg.

    Verder wens ik hem veel plezier met z’n net niet iPhone!

  7. wat een stakker, hij krijgt nog aandacht ook, zonde

  8. Goedkope marketingstunt en nog slecht uitgevoerd ook. Als je nou de allernieuwse die vandaag gepresenteerd wordt kapot had geslagen dan was je misschien wel stoer, maar toch nog steeds heel dom. De Palm Pre gaat de iPhone echt niet verslaan! Wat een lelijk kreng en dan nog met zo een priegel toetsenbord; nee dat wordt helemaal niets met die Palm Pre, ik ga niet eens mijn hamer ermee bevuilen; die palm Pre gaat zonder te kijken zo de vuilnisbak in.

  9. Wat een lutser…..

  10. ja idd,maak dan iemand anders blij met je iphone.

  11. Loserrrrrr

  12. De vraag is natuurlijk of hij met zijn IQ de aan-knop ooit gevonden heeft…

  13. tja, je hebt die mensen die met hun hamer onder hun kussen slapen, dit is er zo een 😛

  14. Brrr… Ik hoop dat ze die man de juiste medische en mentale hulp bieden…. Het begint met iPhones stuk te slaan en voor je het weet is hun vrouw aan de beurt…. (tenzij hij die al stuk geslaan heeft toen hij de iPhone kreeg, tis op vele manier een superieur toestel :p)

  15. Hmm als ik die foto goed bekijk.. kan het net zo goed iemand zijn die poedersuiker op zijn schermpje gelegd heeft.

    Al word met die hamer erbij op de foto natuurlijk iets anders gesuggereerd.

  16. “Het ging weliswaar om een toestel van de eerste generatie, maar je kunt je afvragen: waarom zou je een perfect functionerende iPhone niet gewoon tweedehands verkopen of iemand anders er blij mee maken?”

    Omdat dit een zielige en aandachtsgeile stumper is die het kapot slaan van zijn iPhone uiteraard met de rest van de wereld die toegang tot internet heeft moest delen.

  17. Beetje zonder, net dat het een iPhone is, maar we gooien al zoveel bruikbaar spul weg.
    Er zou toch eens een beter systeem van tweedehands moeten komen.

  18. Ik had op de palm geklopt …

  19. Hmm niet mijn humor, beetje een aandachtshoer, die John.

  20. dom… geef het desnoods weg aan een vriend ofzo…

    OF steek het in de blender 😉

  21. Nieuws van Dinsdag 9 Juni:

    Een zekere John kocht Maandag een iPhone 3GS en besloot op gepaste wijze afscheid te nemen van zijn Palm Pre…

    😉

  22. Kan iemand mij uitleggen wat de meerwaarde is van dit nutteloze artikel?

    Ik heb de indruk dat er de laatste tijd op iphoneclub.nl meer en meer artikels geschreven worden om maar gewoon artikels te schrijven en de webpage verder te vullen.

    Ik ben al vanaf het begin van de lancering van de iphone 1gen een trouwe lezer van iphoneclub.nl, maar ik moet toch opmerken, dat de kwaliteit van de artikels niet altijd van een even hoostaand/relevant niveau is.

    Is er een periode weinig nieuws over de iphone, schrijf dan liever niets, maar laat de kwaliteit van de artikels hier niet onder leiden door gewoon alle rommel wat er maar te vinden is te publiceren.

  23. Origineel geplaatst door pie
    Kan iemand mij uitleggen wat de meerwaarde is van dit nutteloze artikel?Ik heb de indruk dat er de laatste tijd op iphoneclub.nl meer en meer artikels geschreven worden om maar gewoon artikels te schrijven en de webpage verder te vullen.Ik ben al vanaf het begin van de lancering van de iphone 1gen een trouwe lezer van iphoneclub.nl, maar ik moet toch opmerken, dat de kwaliteit van de artikels niet altijd van een even hoostaand/relevant niveau is.Is er een periode weinig nieuws over de iphone, schrijf dan liever niets, maar laat de kwaliteit van de artikels hier niet onder leiden door gewoon alle rommel wat er maar te vinden is te publiceren.

    Kan hier maar 1 ding op zeggen: https://www.iculture.nl/contact/

  24. @Jordip: De agenda is een stuk uitgebreider, je hebt een echt toetsenbord (voor veel mensen is dat nogal een issue wat de iPhone betreft), het ding doet CDMA/EVDO (de iPhone doet dit niet waardoor het voor het gros van de Amerikanen niet bruikbaar is, ze gebruiken er namelijk voornamelijk CDMA/EVDO netwerken), hij doet voor alles multitasking (die cards zijn er het bewijs van), je hebt de mogelijkheid om ‘m draadloos op te laden middels de touchstone en het lijkt erop dat de Palm Pre meer mogelijkheden heeft op gebied van cloud services. Een aantal dingen zijn straks met iPhone OS 3.0 beter geregeld, met name het copy/paste verhaal dat je met ieder stuk tekst kunt doen terwijl op de Palm Pre je alleen maar tekst die je kunt bewerken kunt copy-pasten (maar dat is dan weer wel met een nieuwe firmware op te lossen). Verder zijn de twee apparaten nogal aan elkaar gewaagd qua mogelijkheden wat het weer leuk maakt omdat je dan een concurrentiestrijd kunt gaan krijgen tussen Apple en Palm.

  25. Origineel geplaatst door Tuborg
    Nieuws van Dinsdag 9 Juni:Een zekere John kocht Maandag een iPhone 3GS en besloot op gepaste wijze afscheid te nemen van zijn Palm Pre…

    Haha die is goed 😉

  26. @Bart:

    Helemaal mee eens.
    Als je dan kritiek hebt, ok. Maar zorg dan in ieder geval dat het leesbaar is!

  27. Palm Pre-historie.

    Een goed bedacht commercieel artikel !
    Je pakt gewoon het produkt van je grootste concurent, mollesteer het produkt, en laat jou nieuwe inovatie zien. Iedereen praat erover!
    Ik koop een nieuwe Volkswagen & rijd met de pers erbij mijn Opel plat, ik was m zat! Laat ik nou voor pon-nl werken ( de volkswagen importeur).
    Lintje voor die man 🙂

  28. Marketingstunt? Ja, dat zou best eens kunnen. 😉

  29. Aandacht tekort.

  30. nu heeft die vent twee klote telefoons
    1 een palm pre
    2 een kapotte iphone

  31. viral?

  32. “Will it blend? That’s the question!”

  33. Misschien is het wel fake, gefotoshopt ofzo…

  34. Laatste alinea heeft meer nieuwswaarde dan de rest….zie dit meer als een marketing stunt (heet john toevallig doe van de achternaam? 😛 )

  35. Haha. DUMM DUMM. toen ik mijn iphone haalde gooi de ik mijn ipod tuch ook op de grond:P MAAR ik had zo mijn redenen. Na jailbreak deet hij volkome niks meer geen garantie en was krasvol 3 jaar bestaan.

  36. Ik mag hopen dat hij nog een 3G heeft liggen want de plastice behuizing van de Pre zal het wel niet lang uithouden met het agressieve gedrag van deze meneer.

  37. ik kan hier alleen t volgende op zeggen!:

    apple iphone:
    nog nooit eerder n product gehad van apple zag de iphone enkele keren, ook hiermee omgegaan. maar meteen verliefd: Design & quality in 1
    alles is eenvoudig (vind ik) te vinden en ook snel!

    Palm pre:
    design uhm ja ik hou t verschil er soms nooit meer uit tussen de htc’s en weet ik wat allemaal ze zien er bijna allemaal t zelfde uit kvind t nie zo vet.. dan ga je in de telefoon kijken krijg je windows op n klein schermpje nee nix voor mij alles klein en heel veel submenu’s

    iphone makkelijk en mooi:D

  38. heeft hij niet misgeslagen? die rechter verdient het meer

  39. Origineel geplaatst door Macboyy
    Haha. DUMM DUMM. toen ik mijn iphone haalde gooi de ik mijn ipod tuch ook op de grond:P MAAR ik had zo mijn redenen. Na jailbreak deet hij volkome niks meer geen garantie en was krasvol 3 jaar bestaan.

    RIP!

  40. Kijk eens goed naar die foto! Volgens mij ligt er gewoon poedersuiker op het beeldscherm!

  41. Wat een sukkel. Maar dit komt voor hem natuurlijk heel stoer over zo van “kijk ‘es wat ik met een iPhone doe”..

    Benieuwd als ‘ie van vriendin wisselt, wat hij dan met z’n ex doet 😀

  42. @pie:
    lees de ROMMEL dan niet, en bespaar u zeker de moeite om op de artikels te reageren…

  43. die zal nog flink spijt krijgen als blijkt dat die palm niet meer kan sychen met zen itunes!!! wat een humor :s? egt een zielige vent die john:).

  44. die zal nog flink spijt krijgen als blijkt dat die palm niet meer kan sychen met zen itunes!!! wat een humor :s? egt een zielige vent die john:).

  45. Als ik kijk naar het schermpje dan heb ik niet het idee dat deze met een hamer is bewerkt.

    Zie er eerder naar uit dat hij zijn ‘party-drug’ op zijn iPhone heeft verspreid.

  46. @MdG:

    op prethinking kan je nog andere foto’s bekijken (en groter) daar zie je wel duidelijk dat de Iphone bewerkt is met de hamer 😉

    NOG 2u40 !!

  47. iphone en palm onder een handdoek en dan 1tje stuk slaan meschien heb je dan nog het geluk om de goede stuk te slaan en anders doe je maar alsof het expres zo bedoeld was net als hiero

  48. Tis maar te hopen dat ie binnenkort geen nieuwe vriendin krijgt!!

  49. Origineel geplaatst door Joost
    Ja vooral aandacht geven…

    kijk jij staat er boven..

  50. Hij had vast een weddenschap gesloten met 20 man die hem elk 50 euro zouden geven. En dan maar hopen dat er vanavond een nieuwe release komt.

  51. De Palm Pre is Pre-historisch 🙂

  52. Origineel geplaatst door ps3freak
    @MdG: op prethinking kan je nog andere foto’s bekijken (en groter) daar zie je wel duidelijk dat de Iphone bewerkt is met de hamer NOG 2u40 !!

    Ehhh… ja!
    Deze is redelijk duidelijk. 🙂

    Origineel geplaatst door marcoooo
    Tis maar te hopen dat ie binnenkort geen nieuwe vriendin krijgt!!

    Geweld(dad)ig hahaha 🙂 🙂 🙂

  53. Dit noemen we nu : marketing!

  54. Hier nog wat aardig vergelijkingsmateriaal met
    Diverse linkjes
    http://nl.com.com/view_online_newsletter.jsp?list_id=e019

  55. Heel dom zeg!

  56. @Iceblue:
    Zo zie je maar weer hoe sterk de iPhone is!
    Paar x slaan en nog niks ligt eraf

    Palm prut
    Ik denk x goed slaan en het hele ding is helemaal de tering in

  57. Origineel geplaatst door Dejive
    Origineel geplaatst door ThumperPalm pre is veel beter en mooier dan apples iphone , volgende versie wil ook bijna zelfde als de 3g , dus niks origineel , dat is ook warrom windows mobile koop nogsteeds als je heb een ding apple niet geeft keus alleen hoeveel gb is apples keus niet ander models als htc, nokia doetEn nu nog een keer maar dan dat we het begrijpen, alleen dat jij de Palm Pre beter en mooier vind “begrijp” ik…
    Palm Pre is niks, Iphone is het beste en wordt na OS 3.0 nog vele malen beter, maar dat is mijn mening. En nee dat is niet de mening van een fanboy, want ik heb nog nooit eerder in mijn leven iets van Apple gekocht, de 3G is mijn eerste product en heeft mij helemaal overtuigd.
    Zoals het zovele mensen heeft en zal overtuigen.

    Ben het helemaal met je eens! Ik heb ook nooit eerder appel gehad en ben door de iphone 3g apple geil geworden zeg maar! 😀

  58. Zonde!!!

  59. arme john..
    voor een beetje leedvermaak is het leuk om op de supportsite van palm te kijken naar de klachten over de service van sprint en de vastlopende/heet wordende/niet syncende/slechte schermen/toetsen die het niet doen van de pre’s….

    tsja.. john, wat nu, een htc proberen dan maar?

  60. Waar zijn de oliebollen? wat mot ie anders met al die poedersuiker op zijn scherm?

  61. 1 Woord

    SUKKEL

  62. Dit doet pijn in mijn hart!!

  63. sjonge jonge. wat een dombo
    echt zeker weer zo boer

  64. @ppl: De enige inhoudelijke post… :> ieder apparaat heeft zo plus en minpunten. Hoewel ik denk dat de Palm Pre net even iets meer op zakelijke markt is gericht.

  65. @pie:

    Niemand verplicht jou om het forum te bezoeken en de artikelen op iphoneclub te lezen. Als je het er niet mee eens bent staat het je altijd vrij om de website niet meer te bezoeken.

    Als je echt opbouwende kritiek/feedback wilt geven, doe dat dan middels een contactformulier/email en haal niet de website omlaag door hier je gal te spuwen…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.