Reacties voor: Makro start vandaag met verkoop WeTab in Nederland

De WeTab is vanaf vandaag in Nederland te koop. Groothandel Makro levert de WeTab voor bijna 600 euro inclusief BTW.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 14 reacties

  1. En dit heeft […] te maken met de iPad?

  2. Nou het is een “concurrent” van de iPad. Ik verwacht ook dat er aandacht besteed gaat worden aan de RIM Playbook en de aankomende Windows 8 Slates.

  3. Meego is in iedergeval een tof besturingssysteem ( de netbook versie tenminste).

  4. Origineel geplaatst door maikelw
    En dit heeft […] te maken met de iPad?

    Aangezien dit een “nieuwe markt” is althans voor de massa consumptie, zal elke serieuze nieuwe tablet met de iPad worden vergeleken, en dus even op Mac en iPad blogs in de schijnwerpers staan. Zo ging het de eerste jaren ook met de iPhone. Het is dus wel degelijk nieuws, tot het geen nieuws meer is.

  5. Het is dus een kwestie van tijd dus? 🙂

  6. Perfect dus voor al die mensen die al een jaar lopen te zeuren dat iPad geen USB poort heeft. Die worden bediend!

  7. Trekt op niets, zoals alle andere tablets buiten de iPad. Heb gisteren nogmaals de Samsung Galaxy Tab en de Archos 101 getest. Niet te vergelijken met de iPad die veel gemakkelijker werkt.
    Weg met de andere rommel.

  8. Bedankt voor dit aanvullende nieuws. Altijd leuk om te kijken wat de concurrentie doet.

  9. Ik ga de iPad pas vervangen over een jaar of 2. Een tablet met een of twee camera’s extra en een USB of andere uitbreiding heb ik nog niet echt nodig gehad. Ik doe veel vanuit dropbox en als nodig met email. Foto’s en video kan ik met een dslr maken of met de iPhone.
    Dus al die extra’s heb ik nog niet nodig gehad. Ik hoop dat de concurentie in 2012 heftig is, want dan heb je tenminste meer keuze. Zoals het er nu uitziet zal ik waarschijnlijk een iPad 3 kopen. Waarschijnlijk met een abbo. Ik laat me verrassen.

  10. Wel even van belang om te weten is dat de Makro een groothandel is die uitsluitend aan bij de Kamer van Koophandel ingeschreven bedrijven, personen, instellingen, stichtingen etc. mag verkopen. Als particulier kom je er niet eens binnen, tenzij je natuurlijk het Makro-pasje (en eventuele machtiging) meeneemt. Trouwens zelden de Makro op echte aanbiedingen kunnen betrappen, dus doe daarvoor geen moeite. En voor 600 euro koop je natuurlijk gewoon de Ipad 16GB 3G 🙂

  11. ik ben benieuwd of dit ook een concurrent gaat worden voor de iPad net als de samsung gallaxy tab.

    Niet dat apple veel last heeft van de concurrentie…

  12. Zeker, aandacht voor concurrenten van de iPad is welkom op deze site. Ook zou een link naar een uitgebreide test van dit apparaat heel handig zijn…

  13. Jazou idd mooi zijn gezien er dan concrete info is over waar de iPad staat te op zichte van de rest.

    Een soort koop advies wat tablets aan gaat.

    Er zijn hier een hoop mensen die graag meer willen met een tablet als de iPad maar zich beperkt voelen. Zelfs met jailbrakes. Dus als de concurrentie in opkomst is dan is het mooi om te zien waar de iPad gaten heeft die de concurrentie opvult met een beter product.

  14. kheb m in het echt gezien… snel doorlopen!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.