Reacties voor: Makayama gaat multitasking iPad-applicatie indienen bij Apple

Makayama heeft bekendgemaakt dat ze deze week een applicatie in gaan dienen die het mogelijk moet gaan maken om multitasking beschikbaar te maken op de iPad.
Mike van Hoenselaar - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 9 reacties

  1. Dus niks bijzonders en wat al tig andere apps doen, alleen nu dus voor de “basisbehoefte”.

    Heeft’ie soms naar de tech45 podcast (afl 11 of 12) geluisterd? Daar heb ik precies gezegd dat je als je wilt 1 app kan maken die alles voor je doet, binnen de sandbox kan je multitasken zoveel je wilt..

    Maar eerlijk gezegd vind ik het hele gedoe rondom multitasken beetje overdreven. Het gaat er vooral om dat je persistentie in je apps hebt.

  2. Mooie applicatie. Kun je mail verzenden en een ‘een cursus nederlands’ tegelijk doen.

  3. @xielf: Wat bedoel je hiermee?

  4. Filmpje o.a. over die multitasking app: http://blip.tv/file/3390481

  5. Geweldige plek om het bekend te maken! 

  6. Zucht… je kunt multitasken op de iPhone. Alleen ben je altijd direct met 1 applicatie in beeld bezig. Sluit je de ene app, open je de ander, open je weer de eerste ben je weer exact waar je was gebleven.. (althans, in de standaard apps)

  7. begint dat multitasking gebaldieBlabla weer?

  8. Doe ik altijd al met 1 app: seesmic web, facebook.com en gmail.com. 1 app, 3 tabs, hoezo multitasking?

  9. Origineel geplaatst door Henkie
    Zucht… je kunt multitasken op de iPhone. Alleen ben je altijd direct met 1 applicatie in beeld bezig. Sluit je de ene app, open je de ander, open je weer de eerste ben je weer exact waar je was gebleven.. (althans, in de standaard apps)

    ja dat is inderdaad het idee van Apple, maar het probleem is dat niet iedereen dit toepast en dat het bij sommige apps ook niet toepasbaar is! Denk aan 3D games, kan wel maar te lastig en te veel moeite voor de ontwikkelaar

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.