Reacties voor: Mailbox voor Mac beta nu voor iedereen te downloaden

Mailbox voor OS X is voor iedereen als publieke beta te downloaden. Ook de iOS-app kreeg een update met instelbare gestures.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 10 reacties

  1. Ik ben Mailbox voor Mac al een tijdje aan het testen maar ik ben nog niet overtuigd. Ook Mailbox voor iOS kan beter, de focus ligt naar mijn idee te veel op mail. Zo gebruik ik nu op mijn iPhone Acompli omdat ik dan mijn mail en agenda via een app kan beheren, als Mailbox dit ook gaat doen ben ik om.

  2. En nu nog even Dropbox zelf voor de iPhone 6( ) updaten!

  3. Sinds ik op ios 8 net zo snel kan swipen is Mailbox eraf. Misschien als ze ook imap gaan ondersteunen wil ik het weer proberen.

  4. ik deed al een tijdje mee aannde beta voor Mac maar ik vind de app zo lelijk.
    Veel te veel whitespace en je hebt het gevoel alsof je slechtziend bent: alles is zo groot en ruim 🙁
    Werk nu weer met de officiële Gmail app op iPhone (maar das ook niet alles 🙁

  5. Laat ze maar is voortgang maken met Exchange support….

  6. Gaat op de Mac niet heel veel boven Airmail. Samen met IMAP & Gmail hoef je dan eigenlijk niets anders meer te hebben.

  7. Kladberichten kun je afmaken op een ander apparaat

    Dat heet toch gewoon concepten? Dat heeft elke mail.

  8. Alhoewel ik Mailbox, zowel voor Mac als iOS best geweldig vind, mis ik de IMAP support. Ik wil een app hebben die dmv swipen berichten kan archiveren én verwijderen, inclusief IMAP support en een goed design.

    Heb ondertussen een stuk of 15 apps uitgeprobeerd, maar blijkbaar zoek ik naar de holy grail want ik heb nog steeds geen goede gevonden.

    Nu MailBox eindelijk iPhone 6+ support heeft, probeer ik het weer.. Al mis ik de IMAP support écht. Daardoor moet ik op m’n Mac ook telkens switchen tussen Mailbox en Airmail..

  9. @Sander: De webinterface van Fastmail.fm wordt inmiddels dermate goed dat ik IMAP op iDevices weer wat minder belangrijk vind.

  10. Mailbox is werkelijk briljant. Doe al vanaf de eerste dagen met op iOS en ook voor de Mac werkt het briljant.

    Ik kan het iedereen aanraden. Wel snap ik dat als je hotmail gebruikt, het vervelend is te moeten switchen. Dat haalt de hele efficiëntie weg.

    PS Mailbox iOS is vannacht ook ververst. Je kunt nu zelf de swipes kiezen. Dus welke kant op, welk gevolg en bijvoorbeeld welke ‘morgen/vandaag/over een maand’ getoond moeten worden.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.