Reacties voor: Mailbox voor OS X gestart met publieke beta

Mailbox voor OS X is beschikbaar als publieke beta. Je kunt inschrijven voor deze e-mailapp en ontvangt een muntje zodra je aan de beurt bent.
Lees het complete artikel → Mailbox voor OS X gestart met publieke beta
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 9 reacties

  1. nou, kom maar door met die betacoin.. (heeft zich ingeschreven). gebruik deze app al een tijd met veel plezier voor iOS!

  2. Muntje opsturen?
    Nu ook al je huisadres delen met een e-maildienst ?
    Nou nee dank je 🙂

  3. Iemand enig idee waarom de app al mijn berichten in de verkeerde map plaatst? In plaats van de map ‘Verwijderd’, komen ze allemaal in de map ‘Archief’.. Niet fijn!

  4. ziet er keurig uit hoor
    maar wat is het voordeel hier van ten opzichten van de mail app in osx?

  5. @Robin: Heb je het artikel wel gelezen? Ik zie met een blik tal van functies die Mail niet heeft. Vooral is het een toevoeging voor de iOS-app.

    Dat ik mij destijds vroegtijdig voor deze beta heb aangemeld, wordt hopelijk ook gewaardeerd. Mailbox heeft zoveel potentieel, maar ik begin het geduld te verliezen met deze ontwikkelaar. De app is inmiddels anderhalf jaar oud en nog steeds beperkt op Gmail en iCloud. Zelfs Yahoo! wordt al niet meer ondersteund. Waar blijft IMAP en Exchange? Als zij zo doorgaan kan ik misschien eind volgend jaar op Mailbox overstappen. Ik zou er zelfs voor willen betalen.

  6. Mailbox is nog steeds niet aan mij besteed. Te beperkt met alleen Gmail en Icloud. En zelfs dat werkt niet. Wat heb je aan een app waarmee je nog steeds geen mail kunt verplaatsen naar mappen…

  7. @Erik: Pff, dat kan gewoon..

  8. Ook even geprobeerd maar miste Exchange. Nu al tijd zeer tevreden over Boxer

  9. @Dirk: Je kunt de mails echt niet verplaatsen naar de mappen die ik in mijn Gmail heb staan hoor.
    Dus alsnog waardeloze app voor mij.
    geef mij Boxer maar. Daar kan Mailbox nog veel van leren!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.