Reacties voor: Mailbox-app voor iOS ondersteunt nu ook iCloud Mail en Yahoo! Mail

Mailbox voor iOS heeft een update gekregen met iCloud-synchronisatie en ondersteuning van Yahoo Mail.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 13 reacties

  1. Zolang je geen mail naar mappen kunt verplaatsen, heb ik er nog steeds niks aan. Had een beetje gehoopt dat het met deze update wel zou komen.

  2. @Erik: Dat kan wel, als je bij de ‘Settings’ van Mailbox lists aanklikt kan je er 1 aanmaken. En je kan er mailtjes in zetten door van rechts naar links te slepen tot het bruin wordt

  3. Exchange is blijkbaar ook nog een groot probleem in het mail programma van Mac OS. Op iPhone en iPad werkt het wel, beetje raar!

  4. Ik gebruik Mailbox vanaf het begin met liefde en ik ben blij dat ze toch regelmatig updaten. Hopelijk verhelpt het op de achtergrond binnenhalen wat kleine frustraties.

    Maar wat betekent iCloud synchronisatie? Op wat voor manier gebruikt hij iCloud?

  5. Ik denk dat Mailbox bedoelt dat nu ook iCloud-mail in de app gelezen kan worden… Synchronisatie hoeft sowieso niet, want je mail wordt vanaf hun servers naar je gestuurd. Je mail is dus altijd in sync, ook als je in een browser je mail leest.

  6. @Patrick Van Zweden: Dat kan dus niet, in ieder geval niet naar bestaande mappen in je mailbox.
    En waar hij de later te lezen mails plaatst? Geen idee!!

    Edit: Oh wacht, voor dat laatste maakt hij weer een aparte map aan. Onhandig, waarom kun je niet je eigen map kiezen?

  7. Hmm, stond op het punt van downloaden, ‘effe’ ‘t privacy-beleid nagekeken; lees ik o.m.:

    “…We use web and mobile analytics software to measure traffic and usage trends and to help us better understand the functionality of Mailbox on your phone. The web tools collect information sent by your browser, including the pages you visit and other information that assists us in improving Mailbox. ”

    Wil niet Edward Snowdon uithangen, maar met servers in de VS…
    Denk dat ik er nog maar een nachtje over slaap.

  8. @Patrick Van Zweden: Dat kan idd wel ja. Maar ik wil de mappen zien die ik in Gmail gebruik. En dat gaat dus niet.
    Dan gebruik ik liever Boxer. Daar kan dat gewoon wel.

  9. Origineel geplaatst door jbbz
    Hmm, stond op het punt van downloaden, ‘effe’ ‘t privacy-beleid nagekeken; lees ik o.m.:“…We use web and mobile analytics software to measure traffic and usage trends and to help us better understand the functionality of Mailbox on your phone. The web tools collect information sent by your browser, including the pages you visit and other information that assists us in improving Mailbox. ”Wil niet Edward Snowdon uithangen, maar met servers in de VS… Denk dat ik er nog maar een nachtje over slaap.

    Dit is gewoon standaardpraktijk bij vrijwel alle websites en apps die met een webserver zijn verbonden. Zelfs iPhoneclub maakt gebruik van o.a. Google Analytics, een plugin dat vergelijkbare gegevens verzamelt, opslaat en analyseert, telkens als jij de website bezoekt. Ga er ook maar van uit dat deze gegevens door jouw e-mailprovider worden verzameld, in het bijzonder Google, Apple en Microsoft (allen Amerikaans).

    Het gaat hierbij vooral om het verzamelen van statistische gegevens. Als dit jou tegenhoudt om de app te gebruiken, dan zou ik maar eens goed nadenken over alle andere (web)apps die jij gebruikt.

  10. @Erik: Oh oke, verkeerd begrepen!

  11. @Erik: Daar heb je een belangrijk punt!! Ik gebruik deze app sinds de 1e dag dat het uitkwam (met een beetje vertraging ;-)) en dat naar tevredenheid, maar MIS idd de verplaatsing naar de door mij gemaakte gmail mappen. Erg jammer dat dit nog steeds niet kan! En toch ben ik er heel blij! De ‘later’ mailtjes kun je in de gmail webbrowser terugvinden.

  12. Leuke app, alleen voor mij waardeloos zonder exchange.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.