Reacties voor: Mailbox-app straks ook op desktop

De Mailbox-app voor iOS komt binnenkort ook op de desktop. CEO Gentry Underwood heeft dat bevestigd tijdens een presentatie.
Lees het complete artikel → Mailbox-app straks ook op desktop

Reacties: 11 reacties

  1. Alleen maar mogelijk met gmail?

  2. Leuk en handig allemaal, maar ik zou nog blijer zijn/worden als ze ook andere e-mailservers gaan ondersteunen. Dat maakt het plaatje helemaal compleet.

  3. Ik begrijp de ophef over deze app niet zo. Snap niet dat iedereen zo lyrisch is over de app. Eerste nadeel is dat het alleen met Gmail werkt. En tweede nadeel is dat je geeneens je mail in mappen kan verplaatsen. En archiveren kan met elke mail app. Dus ik kan geen enkele reden bedenken waarom ik deze app zou moeten hebben. En zo zijn er meerdere soortgelijke mail apps die in feite dus niets meer kunnen dan archiveren en later behandelen. Een opgeruimde inbox heb ik tijd al. Dus ja….

  4. Ik begrijp de ophef inderdaad ook niet zo. Ben sinds dit weekend wel helemaal pro-Outlook.com! Daarmee lees ik ook al m’n overige mailadressen uit. En fraaie flat-design interface.

    Het swipen kun je overigens simuleren met muis, zoals veel jQuery banners dat al doen op websites.

  5. @Erik: snap het ook niet zo deze app. Heb erop zitten wachten. Tijdens eerste gebruik was ik er al klaar mee

  6. Valt tegen, de ophef begrijp ik inderdaad ook niet. Deze applicatie ondersteund alleen Gmail en voegt ook voor mij niets toe. Kom maar terug als je alle mail accounts ondersteunt.

  7. @Erik: Mappen kun je on-the-fly aanmaken en je mailtjes naar verplaatsen. Als je helemaal naar links swiped kom je deze optie vanzelf tegen.

    Moet zeggen dat ik in eerste instantie de ophef ook niet begreep, maar na een tijd Mailbox in gebruik te hebben (ALS AANVULLING OP DE STANDAARD MAIL APP) blijkt het toch wel erg handig om mail uit te kunnen stellen etc. De standaard mail app blijf ik echter trouw omdat ik gewend ben aan zijn/haar interface en settings.

  8. Ik vind MailBox behoorlijk handig op mijn iPhone en iPad. Werkt veel fijner en sneller dan de standaard app. Ik gebruik de functie om mailtjes uit te stellen naar een bepaalde datum heel vaak. Er zijn zo vaak werk-mailtjes ofzo die ik in het weekend niet wil behandelen. Heel fijn dat ik ze kan doorschuiven naar maandag met enkel een swipe en een tap.

    Nadeel: ik heb de hele tijd een iPhone of iPad naast m’n MacBook liggen om mijn mail te kunnen bewerken. Archiveren en uitstellen gaat niet of niet zo handig met de desktop client die ik gebruik. Dus ik ben heel blij te horen dat de desktop client eraan komt! Al wist ik dat al omdat de mensen van MailBox al vanaf het begin roepen dat ze alle platformen willen gaan ondersteunen. Ook alle e-mail providers trouwens.

    Ik snap trouwens niet waarom er wordt gezegd dat veegbewegingen niet mogelijk zijn op desktop. Met de Magic Mouse of de Trackpad op Mac kan dat prima! Op Windows hebben ze gewoon lekker pech.

  9. Wat @Tom van Zummeren zegt. Mijn mailgebruik is veranderd, ten goede, door deze app. Het kunnen uitstellen tot het juiste moment om die mail te behandelen, maakt dat ik juist niets meer hoef te organiseren of onthouden. Erg handig.
    Op zich zou ik wel mappen willen hebben, omdat ik voor verschillende opdrachtgevers werk. Je kunt in Mailbox mappen aanmaken, waarom dan niet die gebruiken die je toch al in Gmail hebt.
    Ook het opstarten van de app zou wat sneller mogen. Duurt altijd een paar seconden voor ik de mail zie.
    Ondanks dit, zeer tevreden over deze app.

  10. @honkytonk: Dat is het enige probleem

  11. iOS6+, geen 5 :c

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.