Reacties voor: Alternatieven voor Mailbox: welke e-mailapps zijn nog meer goed?

Mailbox verdwijnt. Daarom maakte iCulture een lijst met bruikbare e-mailapps voor mensen die hun e-mail willen swipen, een lege inbox willen of gewoon een Mailbox-alternatief zoeken.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 14 reacties

  1. GEWELDIG! Ik was helemaal vergeten de tweet te plaatsen. Maar dit zijn idd goeie kanshebbers. Zal waarschijnlijk voor Outlook gaan. Maar wie weet, ga ik dalijk toch terug naar de standaard ios app. Of probeer ik de gmail app. Misschien koopt een ander bedrijf mailbox wel over! Duurt nog 80 dagen tot D-Day. *zucht*

  2. Oke en nu goede mail-apps voor de Mac! Aan de mail-app van Apple kan ik maar niet wennen..

  3. Tip: Mail Pilot 2 (wel prijzig). 😉

  4. Origineel geplaatst door B?rt
    Oke en nu goede mail-apps voor de Mac! Aan de mail-app van Apple kan ik maar niet wennen..

    Outlook 2016

  5. Outlook op iPhone en iPad bevalt echt heel goed, maar op de Mac dramatisch. Gesnoozede mail staat daar nog gewoon in je inbox. En dan al die lelijke iconen, brrr

  6. Ik gebruik Cloud Magic voor mijn zakelijke email en Spark voor mijn privé email.

  7. Spark gister geinstalleerd, bevalt goed!
    Nu wachten op de desktop variant dan ben ik helemaal over!

  8. Zelf ben ik voor AirMail gegaan. Prijzig, maar wel vergelijkbaar met Mailbox. Uitstellen zit er helaas niet bij zover ik nu weet. iOS app is er nog niet, maar is onderweg.

  9. Een flinke hoeveelheid best goede mail programma’s maar een echte 100% oplossing heb ik nog steeds niet gevonden. Boxer is goed maar kan niet snoozen. Spatk vind ik super maar het lukt me niet om mijn privé (online / imap) account werkend te krijgen. Ik vind het een tegenvaller dat er in de appstore nog altijd geen echte killer mail app is. Daar wacht ik al iPhones lang op!

  10. @B?rt: Hoezo niet? (En wie is de mailprovider?)

  11. gebruik al jaren unibox op de mac. nu ook te krijgen voor ios. echt een heel fraaie en betrouwbare mailapp, even wennen aan het groeperen van berichten bij personen, maar daarna wil je niet anders meer.

  12. Na wat experimenteren ben ik ondertussen al overgestapt naar Handle. Ideaal om uit te stellen en te swipen naar hartelust. Daarnaast ook kalender- en todo-app. Heeft het voordeel om de todo’s ook in de dagkalender te zien.

  13. Het zou mij niet verbazen, als velen meer dan één e-mail client (per apparaat) willen gebruiken. Dat kan immers met IMAP.

    Immers, “Hoe gaat het met jou?” berichten en de te verwachten reacties stellen weinig eisen.
    “Hierbij gaan de vergaderstukken.” vereist al meer, vooral bij de ontvanger: die zal ze als bestanden willen opslaan – en die voelt dan onder iOS een beperking. (Wellicht onderschat ik nu de mogelijkheden van Outlook voor iOS.)
    Dan zijn er de “Beste [voornaam], speciaal voor jou deze week in ons filiaal [adres.klantfiliaal]…” berichten met uitgebreide HTML-opmaak, wellicht verzonden via MailChimp, Daarvoor heeft juist de afzender bijzondere mogelijkheden nodig.
    Weer aan ontvangerskant: heb je “Jeetje, post!”, of heb je behoefte aan berichtregels om zelfs maar het overzicht te krijgen over wat er binnengekomen is? Ik ken iemand die op het werk drieduizend e-mails per dag krijgt, waarvan vele om actie zullen vragen, en thuis waarschijnlijk tientallen. Zo iemand heeft waarschijnlijk voor het werk-adres ook behoefte aan een volgsysteem en een overzicht van het berichtenverkeer met bepaalde personen.
    Wellicht willen kleine zelfstandigen een geïntegreerde oplossing voor hun (zakelijke) e-mail en hun boekhouding.

    En ikzelf? Ik ben zo’n vergaderstukken-ontvanger. Ik gebruik dagelijks minstens twee besturingssystemen, wekelijks vijf. Onder Windows en Linux gebruik ik Gmail binnen de Chrome/Chromium browser. Onder Android, iOS en OS X gebruik ik Outlook. Wil ik iemand op een webpagina wijzen, dan beland ik vanzelf in Mail voor iOS. Onder iOS en OS X wil ik ook andere apps (die ik meestal al heb) nader gaan proberen.

  14. Ik heb gister ook Spark geïnstalleerd ,omdat mailbox bijna afloopt, maar wat ik hier niet op zie is dat je archief mappen kan aanmaken die je dan ook op de pc ziet. Zit dat er niet op of kijk ik verkeerd?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.