Reacties voor: Mailapp Dispatch laat volgorde en naam e-mailaccounts aanpassen

E-mailapp Dispatch maakt het mogelijk om de volgorde en naam van e-mailaccounts aan te passen.
Michel Lusthof - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 6 reacties

  1. Blijf me nog steeds afvragen waar al die mailapps toch goed voor zijn, ik ben heel tevreden over de standaard ios mailapp. Al mijn mailboxen bij elkaar …

    Schijnbaar gebruiken sommige mensen features welke ik in ieder geval niet mis.

  2. Ik mis nog steeds een app of optie dat je een signature in kunt stellen met bedrijfslogo en layout.
    Dat is toch iets wat gewoon in iOS zou moeten zitten.

    Mail Enhancer Pro is nog steeds de enige tool die dat kan en die is helaas nog steeds niet optimized voor iOS7.

  3. Origineel geplaatst door maupie
    Ik mis nog steeds een app of optie dat je een signature in kunt stellen met bedrijfslogo en layout.
    Dat is toch iets wat gewoon in iOS zou moeten zitten.Mail Enhancer Pro is nog steeds de enige tool die dat kan en die is helaas nog steeds niet optimized voor iOS7.

    Kan dat in Ibis Mail ook niet??

    Origineel geplaatst door dlo
    Blijf me nog steeds afvragen waar al die mailapps toch goed voor zijn, ik ben heel tevreden over de standaard ios mailapp. Al mijn mailboxen bij elkaar …Schijnbaar gebruiken sommige mensen features welke ik in ieder geval niet mis.

    Vanuit standaard mail app kun je alleen maar foto’s en video’s invoegen en geen andere bestanden. Dat is voor mij een reden om voor een andere app te kiezen.

  4. @maupie: Dit kan wel degelijk, knip plak je handtekening als handtekening in de instellingen van je desbetreffende e-mail account… Schud vervolgens je iPhone en hij neemt de vormgeving, inclusief lettertype mee!

  5. @Robert Eggink: Dat kan inderdaad, maar je moet toch gewoon iets in kunnen stellen in je mail? Zakelijk word email ontzettend veel gebruikt en dan zijn dit soort opties er niet. Ik ben al jaren ontzettend blij met mijn iphone/ipad, maar dit moet echt een keer onder de aandacht komen.

  6. Ik mis nog steeds de mogelijkheid om in de standaard mail-app van de iPhone eerder gebruikte maar ongewenst geworden emailadressen te verwijderen. Waarom kan dat wel in Mac OS X en niet in iOS?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.