Reacties voor: Met Mail Drop in iOS 9.2 verstuur je bestanden tot 5GB

Grote bijlages versturen kan nu ook via de Mail-app op de iPhone en iPad. Dankzij Mail Drop in iOS 9.2 kun je bijlages versturen met een grootte van maximaal 5GB. Dit is dezelfde limiet als op de Mac.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Onderwerpen

Reacties: 7 reacties

  1. Wat mij op m’n iPhone opvalt is dat ik voor alles weer opnieuw toestemming moet geven (foto’s, camera, locatie, contacten, etc) bij de diverse apps. Is op m’n iPad niet het geval.

  2. Wat een lachertje van Apple. WeTranfer app gebruiken, gratis en standaard 2gb en onbeperkt verzenden.

  3. @Henk: Wat is dan de grap als Apple 5GB aanbied en opslag tot 1TB?
    Je moet wel heel veel bestanden versturen wil je dit vol hebben zonder dat iemand iets tussentijd download/vervalt.

  4. @Henk: Maar geen integratie met Mail. Ik heb nu dus geen Wetransfer meer nodig, net als Dropbox bij mij eraf is en binnenkort ook Evernote wordt verwijderd. Misschien zin de nieuwe functies van Apple minder geavanceerd, maar ze voldoen aan mijn behoefte.

  5. Het zal wel aan mij liggen, maar iedere keer dat ik een groot bestand heb willen versturen met Mail Drop crasht de mail op mijn iMac. Deze functie heeft het nog nooit goed bij mij gedaan en daarom gebruik ik ook altijd WeTransfer, die doet het gewoon altijd.
    Het ging bij mij al mis in Yose, maar nog steeds ook in Mave en alle updates sindsdien.

  6. Als je met iOS, vanuit een iPhone bijv., via 3G/4G een bestand verstuurt of iets dergelijks van bijv. 1 GB, dan zal je toch alweer ong. zoiets kwijt zijn van je bundel bij de provider.

  7. Origineel geplaatst door Flieps
    @Henk: Maar geen integratie met Mail. Ik heb nu dus geen Wetransfer meer nodig, net als Dropbox bij mij eraf is en binnenkort ook Evernote wordt verwijderd. Misschien zin de nieuwe functies van Apple minder geavanceerd, maar ze voldoen aan mijn behoefte.

    Nou ja zeg, ben net ook al bezig al jou stappen te doen. Beetje extra ruimte gekocht voor iCloud zodat ik van het weekend alles van Dropbox over kan zetten. Inmiddels ook een aantal grote mails uitgetest en gemerkt dat Mail Drop prima werkt en ook de huidige Notes heeft meer als voldoende functionaliteit in huis voor mij.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.