Nieuwe Mail-functies in iOS 16

Reacties voor: Alle nieuwe functies in de Mail-app voor iOS 16

Het zijn er veel!
In dit artikel praten we je bij over de nieuwe functies voor de Mail-app in iOS 16, iPadOS 16 en macOS Ventura. Het is voor het eerst in lange tijd dat de Mail-app weer veel functies erbij heeft gekregen.
Lees het complete artikel → Alle nieuwe functies in de Mail-app voor iOS 16
Daniel Vischjager -

Reacties: 7 reacties

  1. Klinkt allemaal leuk maar had eigenlijk gehoopt dat wanneer je een geopende mail verwijderd of verplaatst, dat je terug gaat naar de inbox ipv de volgende email.

  2. Het ‘uitstellen’ en ‘snoozen’ van een mail vind ik een welkome toevoeging. In mijn privé mail gebruik ik deze al langer, maar zakelijk vind ik het nog meer waarde hebben.

  3. Is het ook eindelijk mogelijk om een mail op ongelezen te laten staan na selectie ervan zoals in Outlook mogelijk is?

  4. Origineel geplaatst door BartB
    Het ‘uitstellen’ en ‘snoozen’ van een mail vind ik een welkome toevoeging. In mijn privé mail gebruik ik deze al langer, maar zakelijk vind ik het nog meer waarde hebben.

    Ik vind het alleen onoverzichtelijk dat de mail gewoon in je inbox blijft staan.

  5. @Jasper: Helemaal mee eens. In de eerste beta werden deze e-mails in een aparte map gezet. Dat ruimde de inbox lekker op. Helaas is dat in een later stadium teruggedraaid.

  6. Het feit dat mijn email wordt gescand ben ik niet blij mee. Dat is een van de redenen dat ik bij Gmail ben weggegaan.

    Hoe stop ik het scannen van alles? Ik heb Siri overal disabled. Maar ik wil dat dat stomme AI learning wordt gestopt op mijn device.

    Iemand?

  7. Origineel geplaatst door JeroenT
    Het feit dat mijn email wordt gescand ben ik niet blij mee. Dat is een van de redenen dat ik bij Gmail ben weggegaan.

    Hoe stop ik het scannen van alles? Ik heb Siri overal disabled. Maar ik wil dat dat stomme AI learning wordt gestopt op mijn device.

    Iemand?

    Volgens mij moet je dan terug naar een Nokia 3310…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.