Reacties voor: Leren Sleeve met MagSafe voor iPhone 12-serie nu verkrijgbaar

Apple's leren sleeve voor de iPhone 12-serie is nu verkrijgbaar in de Apple Store. Je kunt het leren hoesje aanschaffen voor 149 euro maar voordat je dat doet zijn er nog wel een paar belangrijke punten om te weten.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 13 reacties

  1. Belachelijke prijzen m.I.

  2. 149 euro??? Sorry hoor, maar het wordt echt gekkenwerk nu.

  3. Met een gouden strik?

  4. Belachelijk die prijs.

  5. Dat is wel een beetje gortig, daarnaast vind ik em niet eens mooi.

  6. Godnondeju wat een lelijke case. Lijkt wel op die low budget sleeves van een aantal jaren geleden met zo’n doorkijkvenster. En dan uiteraard een Apple prijs van €150,- voor zo’n gedrocht van een sleeve vragen 😂

  7. …essentie van dit product is primair bescherming van je toestel lijkt me. Daar gaat het al mis gezien de toch redelijk opengewerkte onderzijde wat tevens het grootste manco is. Daarnaast vraag ik me af hoe de binnenzijde is afgewerkt…dit produkt kan  wmb dan ook toevoegen tot categorie ‘missers’. De 12 serie is qua design het magnum opus sinds het bestaan van iPhone. Die dek je niet af met doorgaans afzichtelijke beschermhoezen die ‘vast’ zitten op of aan het toestel zelf. Dus in die zin snap ik het ‘bestaan’ van deze hoes. Ben zelf af iPhone 10s naar volle tevredenheid overtuigd gebruiker van voldoende dikke lederen hoezen met zachte lining die geen gebruikssporen veroorzaken bij veelvuldig gebruik en met suc6…en 100% bescherming bij vallen enz rondom…
    ..en ja, heb al die jaren de telefoon ook wel ‘ns laten vallen….maar dan wel ín de hoes 😄
    Nooit schade ervaren. Oh ja, en voor de helft van de dubloenen die  vraagt🤓

  8. Die prijs. Boven de €50 geef ik nooit voor een hoesje. €149 is helemaal uit zijn verband gerukt.

  9. @Patrik: Ik heb altijd leren hoesje gehad van Apple nu ook bij de Iphone 11, deze was volgens mij iets duurder dan 50 euro(Alleen achterkant).
    Maar deze waren altijd goed en gaan jaren lang mee, zelfs mijn Ipad uit 2018 heeft nog zelfde hoesje van de Ipad Air(Begint nu pas na 7 jaar wel beetje op stukjes te slijten).

    Jammer dat nu alleen nog de siliconen is weet niet of die net zo goed zijn, aangezien ik toch wel langer dan 2 jaar net mijn mobiel doe(En niet constant andere hoesjes hoef).
    Maar inderdaad deze bedragen zou ik nooit aan een hoesje uitgeven.

  10. Persoonlijk vind ik het klok idee mooi, automatisch juiste kleur en ruimte voor een pasje. Het is keer, en leer kost geld. Apple gebruik leer uit duurzame bron. De prijs is volledig ok. Inderdaad, chemisch spul gemaakt door kinderen kost minder.

  11. €149,- vrij prijzig???? Dit is gewoon krankzinnig! Daar zijn wel betere en goedkopere alternatieven voor, bijv. de Mujio case

  12. Apple is met zijn accessoires compleet de weg kwijt, wat een absurde prijzen. En bij ieder produkt in de apple store wordt reclame gemaakt voor een 20 watt lader, deze is natuurlijk niet weggelaten voor het milieu, deze is puur vanuit commercieel oogpunt weggelaten.

  13. Binnenkort voor 20 bij mijn vriend Ali.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.